256 پارس آنلاین در رشت گلسار باپیش شماره722
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز سرعت adsl من 256 هستش که به طور نرمال باید حداکثر 32 الی 34 باشه ، اینم 2 تا فایل سالم پارس آنلاین واسه تست سرعت دانلود کردن مجموع سرعت دانلود 2 فایل بالای 50 کیلوبایت واقعی در پانیه هستش خودتون تو عکسی که در حال لود شدن گرفتم ببینید!!!
![]()
Last edited by behnam.sabet; 21-11-2008 at 16:22.
سلام دوستان
من adsl 64 توی آستانه داشتم
سرعت دانلودش بین 7 تا حداکثر 9 میچرخید ....
دیروز 128 کردم
الام دانلودم از 4 هست تا 9 الی 10 ...یکی دو ثانیه هم هرزگاهی میرسه به 15 !!!!!!!!
اینم speed test:
چکار کنم ؟
اصلا ثبات نداره ....
سلام
موقعی که میخوای وصل بشی ، کل پریز های تلفن منزل رو در بیار بعد انتحان کن ؛نتیجه رو بگو.......
سلام
زنگ زدم درست شد
اصلا 128 اش نکرده بودن ..!!!!!!!!
حیف که آپلود پایینه....
جواد جون خوشحالم که مشکلت برطرف شده
با این سرعتی که گذاشتی نسبتا 128 استانداردی داری
سرع آپلود هم تقریبا در تمام شرکت ها چنین میکنند و معمولا سرعت آپلود خیلی کمتر از سرعت دانلود هستش
راستی isp شما از کدوم pap سرویس میگیره ؟ ( محدوده یا نامحدود)
تست جدید 256 پارس آنلاین ..خدایش ازشون ممنونم...ترکوندن حسابی!!!!!ساعت 2:20 صبح
![]()
سلام از کجا بفهمم از کدوم pap استفاده میکنه ؟
من 128 با ترافیک 4 گیگ رو گرفتم 29900 تومن
حالا ما دو تا isp داریم که adsl میدن ....
اون یکی زرنگتره
برای جلب مشتری:
64 >>>>1 گیگ >>>>11000 تومن
128 >>>>1 گیگ>>>15000 تومن
....
به ازای هر گیگ بالا تر 6500 تومن
به عبارتی 128 >>>4 گیگی که من گرفتم 29900 توی این isp میشه =34500
این دومین isp تازه کارش رو توی adsl شروع کرده ...همه فکر میکردن قیمت پایین تری میده ...ولی .....![]()
سلام
ببخشید دوستان من تازه میخوام از adsl استفاده کنم و رفتم دفتر پارس وی بهم میگه مودم 60000تومن و هزینه ذاه اندازی 20000تومن و گفتم مگه گرون شده؟ میگن تعرفه ما هستش !!! ولی رفتم اندیشه میگه مودم 45000و راه اندازی 10000تومن ضمنا پارس وی تا دو هفته اگه اکانت ما تموم شه نگه میداره اما اندیشه تا دو ماه ولی من میخوامو از پارس وی استفاده کنم لطفا بهم بگید به من قیمت پرت دادن یا تعرفه ها تغییر کرده؟
ضمنا 64 پارس وی رو یا 96 اندیشه رو بهم پیشنهاد میکنید؟
مودم اندیشه TPLINK و مال پارس وی JUSTICE و SYPHONY هستش نمیدونم مودم رو از اندیشه بگیرم و بعدش خط رو از پارس وی؟
لطفا کمک کنید.
کسی 64 پارس آنلاین و 96 اندیشه رو امتحان کرده؟
Last edited by HAMID_MSH; 29-11-2008 at 12:28.
درمورد این جمله ات بیشتر توضیح میدی؟
یعنی چی رایگان؟ چیش رایگان یعنی پهنای باند هرچی توی این ساعت استفاده کنی حساب نمیاد؟
------------------
من از اندیشه استفاده میکنم 1سال وخورده ای 128 دیدم زیاد به کارم نمیاد کردم 96 ولی سرعت بدجوری احساس میکنم پایی اوده
راستی اون زمان 128 داشتم sendنمیدانم چرا 64 بود!!!! بهشون گفتم گفتند خط شما توانایی تا اینقدر است که میزنه 64(من مودم قبلیش رو دارم ابی هست)
الان که 96گرفتم هم سند وهم رسیو هردو 96 شده معلوم شد خالی میبستند وبرام بهتر شد چون بیشتر رو اپلود برام مهم بود
مرکز 6
اندیشه هم خیلی نامرد برای یکجا مودم واشتراک گرفتم وحالا بعد 2ماه دیگه نیاز ندارند اندیشه مودم رو پس نمیگیره حیف
55تومان ضرر
کسی مودم نمیخواد بیاد به جای اینکه از اندیشه بگیره ازما بیاد بگیره مودم جدیداش است
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)