من این کارت 7600 رو دو هفته پیش خریدم 116 هزار تومان یعنی انقدر تفاوتش با 8600 کم بود !! اگر میدونستم خوب اون رو میخریدم![]()
من این کارت 7600 رو دو هفته پیش خریدم 116 هزار تومان یعنی انقدر تفاوتش با 8600 کم بود !! اگر میدونستم خوب اون رو میخریدم![]()
من یه چیزو توی یک سایت خارجی خوندم که گفته بود یک دکمه هست که وقتی توی محوطه جریمه یا جای دیگه بزنی خودشو می اندازد زمین که اگه شانس داشته باشی داورو گول می خوره و خطا می گیره البته سایتش معتبر بود اسمش یادم نیست می گردم تا اسمشو پیدا کنم تا براتون بذارم.
بچه ها مشکل منم تو سیو حل شد من قبلا یک کرک گرفته بودم که درست شده بود ولی بعد یکبار ری اسارت دوباره عین قبل شد ولی دیشب این کرکی که آقا امین گذاشته بود را دانلود کردم بعد همه سیوهام رو پاک کردم فایل pes2008.exe رو هم پاک کردم و به جاش فایل آقا امین رو گذاشتم که درست شد یکبار هم دستگاه رو خاموش و دوباره روشن کردم درست مونده بود
آقا امین قربون دستت خیلی کارت درسته داداش![]()
نفهمیدم چی گفتی؟ مگه کریسیس اومده؟
چرا تو بازی تماشاگر نیست؟قسمتی که مدل چمن رو تنظیم میکنی غیر فعاله ؟
یعنی از گرافیکه یا بازی ؟
گرافیک 128
رم 512
سی پی یو 2.5
ميشه meha جان.
دكمه r1 و l1 و L2 رو با هم بزن خودشو ميندازه.
ولي اكثر مواقع كارت زرد ميگيري.
گرافيكت خيلي واسه اين بازي پايينه براي همين رو low ميزاري و تماشاگرا تو low نيستند.
Last edited by @R3Z; 27-10-2007 at 14:09.
این بازی خیلی ایراد داره البته طبیعیه چون konami هر دو سال یکبار بازی رو خوب می ده بیرون مثله:
pes4: خوب بود
pes5:افتضاح بود
pes6:خوب بود
pes2008: ؟؟؟؟؟؟
البته pes2009 عالی میشه
پس مشکل از بازی نیست .گرافيكت خيلي واسه اين بازي پايينه براي همين رو low ميزاري و تماشاگرا تو low نيستند.
حالا چرا تغییر چمن غیر فعاله؟
1 عدد DVDبود پکش پیش دوستمه آورد میگم مال کدوم شرکته سی دیش هم فکر کنم بود 6 cd بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)