اولين بار هست كه اين موضوع رو مي شنوم. ميشه بيشتر توضيح بدي و از كاراييش و ماركش و اسم اصليش و عكسي اگه ازش داري بذاري.یه رم ریدرهایی اومده که جای فلاپی درایو پیچ میشه قیمشتم 7 8 تومنه
از اونا ببند
اولين بار هست كه اين موضوع رو مي شنوم. ميشه بيشتر توضيح بدي و از كاراييش و ماركش و اسم اصليش و عكسي اگه ازش داري بذاري.یه رم ریدرهایی اومده که جای فلاپی درایو پیچ میشه قیمشتم 7 8 تومنه
از اونا ببند
رم ریدر دیگه
اندازه یه فلاپی درایو هست
عین فلاپی درایو پیچ میشه سر جاش با یه کابل هم وصل میشه به مادربرد
مارک رو هم نمیدونم چون تازه اومده. خودمم زیاد ندیدم
ولی به نظر من چیز خوبیه
این مدل لایتون ساتا ست یا ide ؟
LH-20A1S
این مدل ساتا هست
با سلام خدمت ACTROSعزیز:
من به توصیه شما یک DVD WRITER LITEON خریدم مدل20A4Hچون مدل20A1Hدر بازار نبود وفرقش طبق مندرجات روی جعبه فقط در ACCESS TIMEمیباشد که در 20A4H=130msودر 20A1H=160msمیباشدوگارانتی آنهم سازگارامتدادمیباشدولی یک نکته برای من جای تعجب داشت که در عکس روی جعبه تمام دستگاه های liteon در قسمت سمت چپ درب ورودی dvd مارکLITEON حک شده ولی روی درب ورودی دستگاه مارک فوق وجود ندارد این نکته را در تمامی دستگاه های مورد بحث در سه پاساژ مطرح به عینه دیدم ونکته دیگر اینکه در دستگاه های قدیمی ساخت تایوان درج شده بود ولی دستگاه های کنونی چین درج شده .یک سئوال دیگر با عرض شرمندگی در مورد DVD ROMچه پیشنهادی دارید از دو نوع SATAوIDE با تشکر .
یه دی وی دی رایتر خیلی ارزون نام ببرید
00000000000000000000000000000
من آریایی هستم
آقا بلاخره DVD رايتر كدوم رو بگيريم؟؟؟
pioneer?
sony?
hp?
liteon?
سلام
منم یه dvd rom لایتون آرمی روش نیست. یه cd rw هم داشتم اونم آرم نداشت
dvdrom هم من asus مدل e616 رو کار کردم عالی بوده
فک میکنم samsung s203 ارزون باشه
LITEON - LH-20A1S / SATA
با عرض سلام و تبريك سال نو و روز طبيعت
مي خواستم يك dvd rom بخرم نظرم روي LG GDR H30N با قيمت 21 تومان هست با توجه به
اين كه cd rw دارم فعلا نيازي به dvd rw ندارم لطفا راهنماييم كنيد و اگر گزينه بهتري داريد لطفا بگيد.
مي خوام چيزي بخرم كه سرعت خواندن cd بالا باشه و با cd هاي خشدار مشكلي نداشته باشد چون غالب كار من با cd است
در ضمن مادر برد من sata هم داره
با سلام خدمت Actrosعزیز:
از بابت راهنما ئی شما صمیمانه متشکرم.
Last edited by bozorgmehr; 02-04-2008 at 17:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)