تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 97 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 968

نام تاپيک: FIFA Manager 08

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

تو یکی از این فرومهای خارجی چیزهای جالبی نوشته شده بود:
    1-اگه ازدواج کرده باشید و بچه دار بشید وقتی بچتون به سن 11 سالگی برسه و به فوتبال علاقه داشته باشه به تیم نونهالان شما می پیونده.
    2-می دونید تفاوت بین Strength و agility در چیه؟Strength معنای نیرو و قدرت رو میده و agility معنای چالاکی رو در بر داره.اما در عمل Strength در موقع دوئلها به کار میاد مانند هد زدن یا کورس قدرتی میان دو بازیکن شخصی که Strength بیشتری داره در اینجور دوئلها موفقتر هست و برنده میشه.اما agility بیشتر برای بازیکنان دریبل زن به کار میاد و همینطور اگه بازیکن agility بالایی داشته باشه میتونه حرکت انفجاری پا به توپ سریعی داشته باشه(که اینجا برای درک بهتر از استارت اولیه ماشین نام برده) .بعد در رابطه با agility گفته که داشتن تکنیک بالا همراه با agility خوب نیازه یعنی یه جورایی میشه گفت این دوتا مکمل همدیگه هستن.
    در ضمن برای داشتن یک سانتر زیبا و دقیق بالا بودن تکنیک موثر هست.
    Last edited by keshish; 21-05-2008 at 09:45.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

اول خدا رو شکر که به لطف بازیکنان juve قهرمان شدید!!!دوم اینکه murgu موتو نیست تو save من ئه بازیکن 21 سالاست!!تو سرچ کنئ میبینی که تو تیم reserve فیورئنتیناست نا تیم اصلی !!!
    لینکام ندارم اگه میشه ئه سایت معرفی کن من اونجا upload کنم از اونجابگیر!!!
    قهرمانی اینتر رو هام جدی بهت تبریک میگم حقش بود خوب بازی میکرد!!
    اون مورگو مطمئنم موتوس.سنشم 28 ساله.لول 77.خود فوروم بازیم اینو تایید میکنه.اسمشو عوض کردن چون کوکایینی بوده!!
    شاید مورگوی شما فرق داره!!
    بیا تو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آپلود کن.خیلی ممنون.
    بابت تبریکم ممنون

من یه چیزی رو نمی فهمم وقتی بازیکن خوب و با تجربه هست برای چی بریم سراغ جوونا؟
    در ضمن بهترین روش برای افزایش انرژی بعد از هر بازی چیه؟

یه سوال دیگه:
    09 کی میاد؟
    به هزار دلیل.قیمت کمتر.رشد سریعتر.موندگاری بیشتر.بازیکن جوونو میشه یک ساله 6 یا 7 لول برد بالا!!حالا فک کن از نصری که اول 80 هست چه چیزی میشه دو ساله در اوورد.

در آغاز فعالیت Maysam khoze's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امین جان بابت توضیحی که در مورد بازیکنان جوان دادی ممنون
    اما murgu برای یه مئنئجر لور 10 مثل من سخته اما بائد بگم که بعد از دیدن سابقه باشگاهی murgu فهمئدم که همون موتوه:43:
    اما در مورد جاوانا باید بگم که کسانی که مربی تیم های بزرگی هستن دلیلی نداره که سراغ کشف استعداد برن!! اما من که کارمو با میدلزبرو شروع کردم بازیکنی مثل serdar tasci (اگه درست نوشته باشم)
    واقعا یه نعمت بزرگه(البته tasci رو از اشتوتگارت خریدم)
    این murgu ئا همون موتو واقعا پیشرفتش فوق العادس اگه شد save خودمو upload میکنم skill ها شو نشونتون بدم از دیدنش لذت میبرید
    اما کرک از اونجایی که با این انترنت dial up من که خیلی کنده upload کردن این فایل با اینکه حجم کمی هم داره خیلی وقت مئبره واسه همین شب upload میکنم و شما فردا download کنید

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

1_ لوول بازیکن ها یعنی چی (منظورتون همون قدرتاشونه ) مثلا شما گفتید لوول Nasri 80 هست؟
    2_ این پجچ چکار میکنه یه توضیح بده ؟ آیا لود بازی رو زود تر میکنه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

1_ لوول بازیکن ها یعنی چی (منظورتون همون قدرتاشونه ) مثلا شما گفتید لوول Nasri 80 هست؟
    2_ این پجچ چکار میکنه یه توضیح بده ؟ آیا لود بازی رو زود تر میکنه یا نه؟
    1-همون level دیگه.یا rating !!هر دو تو بازی هست.تیکشو که دیگه زدی؟!!
    2-نه اونو درست نمیکنه.من یک پیشنهاد میدم بهت شاید بهتر شه.فقط یک لیگ رو انتخاب کن.بدون دسته 2.اینطوری سرعت لود میره بالا!!
    این پچ بیشتر برای باگهای بازی مثله اون player exchange هست.یا باگای اینجوری.همرو تو خود سایتش زده+لینک دانلود.چند ترانسفر نیم فصلم انجام شده توش.اما کرک اصل می خواد!
    منتظر کرکیم

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

من که نفهمیدم reiting بعد از بازی میاد و تا 10 هم بیشتر نیست اما این خودت تو پست 412 گفته بودی لوول نصری 80 هستش .؟؟؟؟ من فقط می تونم با کلیک روی یک بازیکن قدرتاش رو ببینم..........

برای انتخاب 1 لیگ که میگی سرعت لود رو بالا میبره حتما باید از اول شروع کنم که حوصله ندارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

من منظور این جمله شما رو نمی فهمم:
    "همون level دیگه.یا rating !!هر دو تو بازی هست.تیکشو که دیگه زدی؟!!"تیکشو زدی یعنی چی؟کدوم تیک؟کجای بازی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

من که نفهمیدم reiting بعد از بازی میاد و تا 10 هم بیشتر نیست اما این خودت تو پست 412 گفته بودی لوول نصری 80 هستش .؟؟؟؟ من فقط می تونم با کلیک روی یک بازیکن قدرتاش رو ببینم..........

برای انتخاب 1 لیگ که میگی سرعت لود رو بالا میبره حتما باید از اول شروع کنم که حوصله ندارم
    من منظور این جمله شما رو نمی فهمم:
    "همون level دیگه.یا rating !!هر دو تو بازی هست.تیکشو که دیگه زدی؟!!"تیکشو زدی یعنی چی؟کدوم تیک؟کجای بازی؟
    توی خود ادیتور:

میبینین که نوشته ریتینگ.
    تو خود بازی:

نوشته لوول.
    تیکش هم باید اینجا زد تا تو بازی نشون بده:

که احتمالا همگی زدید!!نمیدونم کجای حرفم عجیب بود

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

نه رفیق حرف شما عجیب نبود من خوب نفهمیده بودم.اگه این تیک رو نزده باشیم میشه راه برگشتی داره یعنی راهی هست که بشه این گزینه رو فعال کرد؟
    حالا چند تا سوال دیگه:
    1-شده تا به حال تیمی رو بسازید و بعد اون تیم رو ترک کنید و به تیم دیگه برید بعد تو لیگ همون تیم اول براتون شاخ بشه؟
    2-صحبت کردن با بازیکنان چه تاثیری بر روی چه ویژگی از بازیکن می ذاره؟
    3-شما روز بعد از بازی همون تمرینات همیشگی رو انجام میدین یا اون روز رو به کل استراحت میدین یا تمرینات ریکاوری می کنید یا fittness؟روز قبل از بازی چی؟
    4-چند جا خوندم بعضی از کشورها لیگی برای تیمهای رزرو دارن.چطور می تونم تیم رزرو رو به این لیگ بفرستم و آیا برای تکمیل Line up تیم رزرو گرفتن بازیکن از تیم های پایه درسته؟
    Last edited by keshish; 22-05-2008 at 09:35.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

نه رفیق حرف شما عجیب نبود من خوب نفهمیده بودم.اگه این تیک رو نزده باشیم میشه راه برگشتی داره یعنی راهی هست که بشه این گزینه رو فعال کرد؟
    حالا چند تا سوال دیگه:
    1-شده تا به حال تیمی رو بسازید و بعد اون تیم رو ترک کنید و به تیم دیگه برید بعد تو لیگ همون تیم اول براتون شاخ بشه؟
    2-صحبت کردن با بازیکنان چه تاثیری بر روی چه ویژگی از بازیکن می ذاره؟
    3-شما روز بعد از بازی همون تمرینات همیشگی رو انجام میدین یا اون روز رو به کل استراحت میدین یا تمرینات ریکاوری می کنید یا fittness؟روز قبل از بازی چی؟
    4-چند جا خوندم بعضی از کشورها لیگی برای تیمهای رزرو دارن.چطور می تونم تیم رزرو رو به این لیگ بفرستم و آیا برای تکمیل Line up تیم رزرو گرفتن بازیکن از تیم های پایه درسته؟
    نه راهی نداره.از اول باید بازی کنی.
    کامل نمیدونم اما:
    1-نه.من اینتر رو با دنیا عوض نمیکنم.
    2-وسط بازی که رو اعتماد به نفس و روحیه تاثیر داره.خارج بازیم اونجا که هر 4 هفته میشه حرف زد اعتمادش رو به شما زیاد میکنه و روحیه هم فک کنم تاثیر داره.
    3-من تمریناتو کلا دادم به کمک مربی!انقدر بازیکن دارم که انرژی کم نیارم
    4-آره بعضیا دارن.یک راهی داره که مثلا لیگ ایتالیا که رزرو نداره رو براش رزرو ساخت.راهش سخت بود من یاد نگرفتم.اما تو فوروم بازی هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برین تو فوروم بگردین پیدا میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •