سلام.اين سوال را هر چي مي زنم ؛ نمره نمي دهد.البته وقتي از بالا ميگه و جواب مي دهم نمره كامل ميده ولي از سمت چپ نمره نمي دهد.مشكل از كجاست؟ممنون![]()
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام.اين سوال را هر چي مي زنم ؛ نمره نمي دهد.البته وقتي از بالا ميگه و جواب مي دهم نمره كامل ميده ولي از سمت چپ نمره نمي دهد.مشكل از كجاست؟ممنون![]()
ابتدا باید تمام اشیاها را بکشید و در یک ستون زیر هم قرار دهید،
مثل این شکل![]()
بعد تمام اشیاها را انتخاب کنید (کلیدهای Ctrl + A را با هم فشار دهید تا انتخاب شوند)
بعد از مرتب سازی مثل این شکل میشن
بر روی یکی از این اشیاهای انتخاب شده کلیک راست کنید و از زیرمنوی Align گزینه Left رو انتخاب کنید.
مثل این شکل
بعد از مرتب شدن![]()
Last edited by Sufia; 15-08-2008 at 21:44.
سلام،
لطفا به پست 230 در صفحه 23 نگاهي بندازين! آيا پاسخگوي سوال شما هست؟
سلام.
تشکر از جوابتون.
ولی نحوه طراحی من فرق می کنه...
من با کئوری تونستم درستش کنم. و از طریق طراحی search botton چند تا کئوری در کئوری رو طراحی کردم...
ولی من می خوام تو لیست باکس ازش استفاده کنم. مثلا این جوره باشه:
![]()
سلام،
میشه لطفا یه دیتابیس نمونه بذارید تا راحتتر بشه روش صحبت کرد؟
با تشکر،
سلام
چطور ميتونم يه فايل اکسل رو تو اکسس import کنم؟
ممنون
سلام
اول اكسس رو باز ميكنيم ( فايلي رو كه ميخواييم توش import كنيم) بعد هم External Data > Import > Eecel.البته اينا در اكسس 2007 بود. در 2003 هم بايد چيز مشابهي رو پيدا كرد. و در آخر هم فايل اكسل مورد نظر رو از طريق ويزارد بوجود اومده انتخاب ميكنيم و ...
اميدوارم مفيد بوده باشه!
سلام.
بفرما این هم یه نمونه چند تا فیلدش رو هم پر کردم ولی تو فرم سرچ فقط لسیت باکس رو گذاشتم. دیگه حالتش رو هم که تو پست قبلیم هستش دیگه! عکسش رو لازم نیست که آپ لود کنم.
دوتا سئوال دیگه هم داشتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. اگه من تو فرم بخوام که وقتی با یک تکست باکس کار می کنم و دیتا وارد می کنم، اگه تکراری باشه بهم یه مسج باکسی اروری یا تعویض رنگی رو بهم نشون بده که بفهمم تکراری هست، چی کار باید بکنم؟
2. تو یه تکست باکس که تاریخ قرار دادم، اولا چی کارش کنم که شمسی بشه؟
دوما چی کار کنم وقتی سر همون تاریخ می رسه، بهم یه مسج باکسی بیاد که بگه وقتش رسیده یا تموم شده؟
با تشکر
سلام،
درباره سوال قبلی، فرم Search رو نگاه کنید(قسمت OnClick دکمه جستجو). در مورد سوال اول فرم Insert رو نگاه کنید(در قسمت Before Update فرم) که البته فقط بعنوان مثاله.
درباره سوال دوم قسمت اول می تونید از نرافزارهای مخصوص این کار مثلا تقویم جلالیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستفاده کنید و یا ماژولهایی که برای این کار نوشته شده. قسمت دومش: این تکست باکس که مثلا در فرم قرار داره حتما به یک فیلد از یک جدول باید وابسته باشه. حالا برای هر رکورد جدول ذکر شده، در داخل فرم میشه یک Calculated Control مثل یک تکست باکس درست کرد که نشون بده وضعیت زمانی در چه وضعیتی هست ویا اصلا میشه در OnCurrent فرم کدی نوشت که با توجه به وضعیت تاریخ، مسج باکس دلخواه رو نشون بده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من می خوام یه کار ساده کنم ولی چون کدنویسی تو Vb بلد نیستم لطفا راهنماییم کنید
می خوام با گرفتن مقدار یه فیلد مثلا شماره دانشجویی، مشخصات اون دانشجو رو از جدولم انتخاب و توی یه سری تکست باکس بزارم
كارم فوريه ، راهنمايي كنيد ممنون ميشم
Last edited by هبوط; 28-08-2008 at 09:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)