تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 72 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

به نظر من اینتر تیم رویایی شده علاوه بر بازیکنای فوق ستاره ای که داریم یه مربی که واقعا در حد تیممونم هست اومده دیگه می ترکونیم
    تازه فکرشو بکنید به این تیم لمپارد و اسین و ... هم می خوان اضافه بشن

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Ali Pacino جون شما هم به آرزوتون رسیدید
    ولی مانچو همچنان در قلب من جا داره مربی فوق العاده ای بود فقط در لیگ قهرمانان ضعیف کار کرد
    امیدوارم مورینیو هم موفق باشه شخصا ازش خوشم نمیاد چون خیلی مغرور هست ولی از روزی که اومده اینتر یه جورایی باهاش دارم کنار میاد هر چی باشه مربی تیممون هست دیگه
    راتی توی مصاحبه هاش گفته بود اولین تماسی که با من گرفته بودن مسولان اینتر روز بعد ابزی برگشت لیورپول بوده هر چند اون زمان هیچ توافق خاصی نشده
    اگه وقت کنم ترجمه متن های مصاحبش رو اینجا میزارم
    به امید فتح همه جام ها در سال اینده
    امیدوارم از همون سوپرکاپ بترکونیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMANN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برره

پيش فرض

لیست خرید های اینتر
    اسین-لمپارد-کاروالیو-دروگبا-همسیک-اتوو-
    بودجه ی اینتر 125 میلیون یورو
    اومدن مورینو رو هم تبریک می گم.
    لیست فروش
    استانکو- بوردیسو - ادریانو

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینتر میترکونه این فصل ایول ولی کاش ادریانو رو نگه میداشتن.
    Last edited by LeBron; 06-06-2008 at 17:07.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شنیده میشه که ابرا رو هم میخواد بفرشه اگه اون بره خیلی بد میشه من که میگم ادریانو رو هم نگه داره شاید دوباره به اوج برگشته باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

شنیده میشه که ابرا رو هم میخواد بفرشه اگه اون بره خیلی بد میشه من که میگم ادریانو رو هم نگه داره شاید دوباره به اوج برگشته باشه
    اینا همه شایعات بازار نقل واتقالات هست و شما زیاد رو ش حساب نکن ابرا 90% موندنیه ولی فعلا اینا تو لیست فروش هستن : آدریانو و کرسپو و استانکویچ و سوآتزو و بوردیسو که اگه استانکویچ و آدریانو برن من خودم به شخصه خیلی ناراحت می شم تو لیست خریدش چند تایی هستن که مهمترینشون لمپارد هست به نظرم اتوئو می ره میلان و اگه میلان نتونه رونالدینیو رو بگیره شاید از اینتر سر در بیاره البته اینا حدس خودمه حالا تا آخر ترانسفر بازیکنا خیلی مونده

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

چند عکس از خوزه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علی جون از همه بیشتر خدایی تو خوشالیا.من که مانچو رو برای همیشه دوست میدارم

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

اینا همه شایعات بازار نقل واتقالات هست و شما زیاد رو ش حساب نکن ابرا 90% موندنیه ولی فعلا اینا تو لیست فروش هستن : آدریانو و کرسپو و استانکویچ و سوآتزو و بوردیسو که اگه استانکویچ و آدریانو برن من خودم به شخصه خیلی ناراحت می شم تو لیست خریدش چند تایی هستن که مهمترینشون لمپارد هست به نظرم اتوئو می ره میلان و اگه میلان نتونه رونالدینیو رو بگیره شاید از اینتر سر در بیاره البته اینا حدس خودمه حالا تا آخر ترانسفر بازیکنا خیلی مونده
    عجب تحلیلی...ایول... منم با رفتن استانکو خیلی مخالفم ولی آدریانو... با اینکه دوسش دارم ولی بهتره بره...
    -----------
    امین جان بابت عکسا ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

یه خبر خوب :
    آدریانو به احتمال زیاد می مونه
    امروز خبرشو خوندم مورینیو هم کلی ازش تعریف کرده

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اره خیلی وقت پیش گفته بود که میمونه تازه اصلا موراتی گفته مورینیو از ما درخواست مهاجم نکرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •