به نظر من اینتر تیم رویایی شده علاوه بر بازیکنای فوق ستاره ای که داریم یه مربی که واقعا در حد تیممونم هست اومده دیگه می ترکونیم
تازه فکرشو بکنید به این تیم لمپارد و اسین و ... هم می خوان اضافه بشن
به نظر من اینتر تیم رویایی شده علاوه بر بازیکنای فوق ستاره ای که داریم یه مربی که واقعا در حد تیممونم هست اومده دیگه می ترکونیم
تازه فکرشو بکنید به این تیم لمپارد و اسین و ... هم می خوان اضافه بشن
Ali Pacino جون شما هم به آرزوتون رسیدید
ولی مانچو همچنان در قلب من جا داره مربی فوق العاده ای بود فقط در لیگ قهرمانان ضعیف کار کرد
امیدوارم مورینیو هم موفق باشه شخصا ازش خوشم نمیاد چون خیلی مغرور هست ولی از روزی که اومده اینتر یه جورایی باهاش دارم کنار میاد هر چی باشه مربی تیممون هست دیگه
راتی توی مصاحبه هاش گفته بود اولین تماسی که با من گرفته بودن مسولان اینتر روز بعد ابزی برگشت لیورپول بوده هر چند اون زمان هیچ توافق خاصی نشده
اگه وقت کنم ترجمه متن های مصاحبش رو اینجا میزارم
به امید فتح همه جام ها در سال اینده
امیدوارم از همون سوپرکاپ بترکونیم
لیست خرید های اینتر
اسین-لمپارد-کاروالیو-دروگبا-همسیک-اتوو-
بودجه ی اینتر 125 میلیون یورو
اومدن مورینو رو هم تبریک می گم.
لیست فروش
استانکو- بوردیسو - ادریانو
اینتر میترکونه این فصل ایول ولی کاش ادریانو رو نگه میداشتن.
Last edited by LeBron; 06-06-2008 at 17:07.
شنیده میشه که ابرا رو هم میخواد بفرشه اگه اون بره خیلی بد میشه من که میگم ادریانو رو هم نگه داره شاید دوباره به اوج برگشته باشه
اینا همه شایعات بازار نقل واتقالات هست و شما زیاد رو ش حساب نکن ابرا 90% موندنیه ولی فعلا اینا تو لیست فروش هستن : آدریانو و کرسپو و استانکویچ و سوآتزو و بوردیسو که اگه استانکویچ و آدریانو برن من خودم به شخصه خیلی ناراحت می شمتو لیست خریدش چند تایی هستن که مهمترینشون لمپارد هست به نظرم اتوئو می ره میلان و اگه میلان نتونه رونالدینیو رو بگیره شاید از اینتر سر در بیاره البته اینا حدس خودمه حالا تا آخر ترانسفر بازیکنا خیلی مونده
![]()
چند عکس از خوزه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جون از همه بیشتر خدایی تو خوشالیا.من که مانچو رو برای همیشه دوست میدارم![]()
عجب تحلیلی...ایول... منم با رفتن استانکو خیلی مخالفمولی آدریانو... با اینکه دوسش دارم ولی بهتره بره...
-----------
امین جان بابت عکسا ممنون![]()
یه خبر خوب :
آدریانو به احتمال زیاد می مونه
امروز خبرشو خوندم مورینیو هم کلی ازش تعریف کرده
اره خیلی وقت پیش گفته بود که میمونه تازه اصلا موراتی گفته مورینیو از ما درخواست مهاجم نکرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)