با سلام مجدد . لطفا راهنمايي كنيد . در ضمن اون ضرب المثل چيني هم يادتون نره . ميخوام ماهيگري رو يادم بدين.نوشته شده توسط m45m
با سلام مجدد . لطفا راهنمايي كنيد . در ضمن اون ضرب المثل چيني هم يادتون نره . ميخوام ماهيگري رو يادم بدين.نوشته شده توسط m45m
در جايي از نرم افزار Restorator 2006 3.6.1535 گفته بوديد من كي جنش را هم دانلود كردم اما نمي دانم كجا با يد سريال را وارد كني
دوست عزيز من كرك درست و سالم اين نرم افزار رو برات آپلود كردمنوشته شده توسط 7260
بعد از دانلود از حالت فشرده خارجش كن و اجراش كن. روي پچ كليك كن و آدرس جايي رو كه نصب كردي بده و تمام
فقط يادت باشه كه در هنگام كرك برنامه رو ببندي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== =================نوشته شده توسط m45m
نشد دیگه.دوست عزیز شما به چه دین و ایمانی دانلود میکنید.من همین الآن امتحانش کردم.سالم سالم سالم بود
دوست عزیز با برنامه دانلودی در حالت عادی دانلود نمیشه.
شاید اسلات مگا آپلود روی سیستمتون بسته شده که باید چند وقتی بگذره تا آزادش کنه.راه این کار و دانلود با برنامه دانلودی رو از توی موضوعات خودم بخونید.
سر افراز باشید
دوست عزيز ضمن تشكر ظاهرا دانلود نميشه اگر ميشه شما هم يك نگاهي بندازيد . متشكرمنوشته شده توسط karimi_1366
شما امروز ساعت 10:35 اين پست رو داده ايد . الآن حدودا يك ساعت بعد پست شماست (11:45) كه من فايلي رو كه خودم آپ كردم به راحتي دانلود كردم. شايد شما قبلا از اين سايت دانلود كرده ايد و نميذاره كه دوباره دانلود كنيد.نوشته شده توسط 7260
خبرشو به من بديد كه اگه همين جوري باشه كه گفتم واسطون يه جا ديگه آپ كنم
اين برنامه ها رو با چي فارسي مي كنن
Last edited by irancity; 20-07-2006 at 00:18.
با سلامنوشته شده توسط 7260
(ضرب المثل چيني مگه كه جت آديو فارسي وآخرين ورژن جديدش از شركت مهندسي پرند وبه حجم 12.2 مگا بايت ) وبا اين حساب بايد ماهيگيري را ياد گرفته باشيد.
موفق باشيد.
Last edited by m45m; 20-07-2006 at 12:56.
با برنامه هاي مختلفي ميشه اين كار رو انجام داد يكيشون چند تا پست قبلتر بود:Restorator 2006نوشته شده توسط irancity
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)