آره منم دوس دارم ولی الان تیمهای بزرگ تو وضعیت خوبی هستن که بعیده دست به تغییر بزن خدا کنه از لیگ برتر نره !![]()
لحظه شماری می کنم برای اون لحظه![]()
آره منم دوس دارم ولی الان تیمهای بزرگ تو وضعیت خوبی هستن که بعیده دست به تغییر بزن خدا کنه از لیگ برتر نره !![]()
لحظه شماری می کنم برای اون لحظه![]()
آخه چند بار مورینیو باید می گفت که "عاشق چلسیه " چند بار باید می گفت " لیگ برتر بهترین لیگ دنیاست " چند بار باید می گفت " دوست داره تمام مدت مربیگریش رو تو چلسی بمونه ".
خب دیگه بعضی آدما ذاتا نفهم به دنیا میان مثل آمبراموویچ ، کاریشم نمیشه کرد ... ای کاش تو انگلیس می شد مثل ایران مدیر باشگاه رو با اردنگی انداخت بیرون![]()
Last edited by persianastronomy; 22-09-2007 at 15:40.
من که دیگه اینورا به کل پیدام نمیشه ولی چلسی یادت باشه منچستر سرورته.
یه کلام از مادر عروس .... !![]()
چه بهتر !
حالا کجا سربازی ؟
در ضمن چلسی مورینیو همیشه و در همه حال سرورتونه !![]()
باورتون نمیشه از وقتی شنیدم که خوزه از چلسی رفته اصلا میلی به تماشای فوتبال ندارم.
همیشه آرزو داشتم که تو لیگ قهرمانان میلان با چلسی با مربیگری مورینیو بازی کنه.ولی متاسفانه
دیگه هیچ وقت به آرزوم نمی رسم.
لیگ انگلیس بدون مورینیو دیگه برام جذابیت نداره . بدون مورینیو-یی که لیگ رو متحول کرد و بازی های تیمهای
انگلیسی رو از اون حالت یکنواخت و تکراری بیرون آورد.
به هر حال شنیدم که اینتر مشتری پروپاقرصشه.امیدوارم اینتر رو انتخاب کنه چون مطمئنم با اومدنش به ایتالیا
می تونه این تیم رو از این حالت سردش بیرون بیاره و یه حریف خوب برای میلان باشه.
من همیشه جنگ مربیان بزرگ رو به تکنیک و دریبل زنی ترجیح می دم و مطمئنم که مورینیو یکی از مغزهای تاکتیک
جهان فوتباله.
مربی منچستر یونایتد سر الکس فرگوسن ژوزه مورینیو را ستایش کرد و افزود او در مدت حضورش در چلسی لیگ برتر را متحول کرد .
مورینیو به صورتی احساسی چلسی را ترک کرد و به صورت غیر قابل پیش بینی در اولین ساعات صبح پنجشنبه چلسی را ترک گفت .
سوالهای بسیاری در مورد ترک مورینیو در آستانه بازی یکشنبه در اولترافورد برای واجه با منچستر وجود دارد .
مربی شیاطین سرخ از مربی پرتقالی به گرمی ستایش کرد و گفت که دلش برای رقابت ها ی او تنگ می شود .او گفت : " نبود ژوزه برای ادامه بازی ناامید کننده است .
" من فکر می کنم اون برای فوتبال یه مرد فوق العاده است و البته برای چلسی .من از بازی های که با او داشتم لذت می بردم و فکر می کنم او یه روح تازه و جدید به بازیهای لیگ داد .
فرگوسن اضافه کرد : " اون مگه چیکار کرد ؟ اون فوق العاده بود و موفقیت های بی نظیری بدست آورد .
این واقعا" یک اتفاق عجیب بود که او را تغییر دادن . و در این لحظه آورام گرانت در جای او نشسته و گرانت تست بزرگی پیش رو داره .
منبع : Goal.com
مربی آرسنال گفت لیگ برتر انگلیس با رفتن ژوزه مورینیو از چلسی یکی از بهترین دارایی های خود را از دست داد .
چلسی و آرسنال از حریفان قدیمی در لیگ برتر انگلیس هستند اما مربی تیم آرسنال از مورینیو که به تازگی از چلسی جدا شده است ستایش کرد .
و ونگر از اینکه به مورینیو فرصتی که به الکس فرگوسن در اولترافورد داده شده در استمفورد بریج داده نشده اظهار تعجب کرد .
ونگر در رابطه با جدایی مورینیو از چلسی گفت : " این واقعا" ناراحت کننده است من فکر می کنم مورینیو مربی با کیفیتی بود .
" من به شخصه به مسائل تاکتیکی بسیار اعتقاد دارم و از این رو من فکر نمی کنم این خبر خوبی برای فوتبال باشد ( جدایی مورینیو ).
" ما زیاد با هم ارتباط نزدیکی نداشتیم ولی این دلیل نمی شود که واقعیت را پنهان کنم . من برای کاری که او انجام داد و کیفیت کار او احترام زیادی قائل هستم .
او زمانی به چلسی آمد که چلسی تازه داشت خود را پیدا می کرد . آنها ترکیب خوبی داشتند ولی اون آنها را در وضعیت بهتری قرار داد و آنها را برنده کرد .
" او لیاقت اعتبار و ارزش بیشتری را داشت برای اینکه بردن هیچ وقت راحت نیست و در انگلستان کمی هم سختر است .
" ولی من برای یک لحظه فکر کردم وقتی او قرارداد خود را تمدید کرد اون در مسیر مشابهی همانند آنچه من یا فرگوسن فکر می کنیم است و سعی می کنیم مدت بشتری در یک باشگاه بگذرانیم .
منبع : Goal.com
خدا از دهنت بشنوه ... با این که از این پیره مرد( فرگوسن ) بدم میاد و همیشه با نام پیر مرد جلف ازش نام می برم ولی این یدونه رو خوب اومد . فقط باید یکی اینو حالی اون مدیر احمق تیم بکنه .![]()
ببینم اینتر همون تیمی نیست که از فنر باغچه یک هیچ باخت ....![]()
من خودم عاشق فوتبال ایتالیام ولی از این تیم به شدت بدم میاد ... می دونی خوزه هم وقتشو برای تیم کودنی مثل اینتر حروم نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)