با تشکر از Saman-tci
دوستان میشه عکس انواع هندزفری که این گوشی میخوره رو بزارین.
در ضمن بهترین هندزفری به نظرتون چیه؟
با تشکر از Saman-tci
دوستان میشه عکس انواع هندزفری که این گوشی میخوره رو بزارین.
در ضمن بهترین هندزفری به نظرتون چیه؟
با سلام خدمت دوستان عزیز من مخواهم بجای ساعت که در screen saver ظاهر می شود یک انیمیشن را جایگزین کنم البته این کار را هم کردم ولی پس از چندین ثانیه انیمیشن ناپدید می شود و ساعت نشان داده می شود و بعد
صفحه تاریک میشود . حالا چطور باید جلوی این کار را بگیرم؟ با تشکر
با سلام
دوستان مثل اینکه باید برای نصب برنامه ها باید اول اونا رو ساین کنیم؟
کشتم و آموزشش رو پیدا کردم ولی مثل اینکه عضویت تو سایت سیمبیان خیلی آسون نیست آخه باید یه فایل ازش بگیری با پسوند Cer لطف کنید و اگه دارین فایل رو اونو بزارین(البته اگه میشه ماهم استفاده کنیم).
با سلام
دوستان مثل اینکه باید برای نصب برنامه ها باید اول اونا رو ساین کنیم؟
کشتم و آموزشش رو پیدا کردم ولی مثل اینکه عضویت تو سایت سیمبیان خیلی آسون نیست آخه باید یه فایل ازش بگیری با پسوند Cer لطف کنید و اگه دارین فایل رو اونو بزارین(البته اگه میشه ماهم استفاده کنیم).
دوست من فعلاً این سایت حتی اگه عضو هم بشین فایل cer رو بهتون نمیده ....
برای همین فعلاً امکان ساین کردن وجود نداره
دوستان توی 6120 چطور می شه کاری کرد که وقتی کسی تماس می گیره بجای شماره اون تصویرش که قبلا رو گوشی هست نشون داده بشه ؟
یه مشکل با 6120
چرا وقتی شارژر رو وصل میکنم شارژ نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شارژ نمیشه ....؟ مگه میشه ...؟ از کی اینجوری شده ...؟
کسی جوابرو نمی دونهدوستان توی 6120 چطور می شه کاری کرد که وقتی کسی تماس می گیره بجای شماره اون تصویرش که قبلا رو گوشی هست نشون داده بشه ؟
می خوام یه گوشی بگیرم ولی بین 6120 و 5500 نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم
اگه کمکم کنید ممنون میشم
در ضمن توی صفحه 55 کلوپ 5500 دوستان نمونه عکس این گوشی رو گذاشتن
به نظر شما کیفیت عکس 5500 بهتره یا 6120 ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه شما هم یه نمونه عکس از 6120 بذازید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)