من شنیده بودم که اوایل سال جدید نسخه ی Ps3
حالا امیدوارم تا تابستون وارد بازار بشه
من شنیده بودم که اوایل سال جدید نسخه ی Ps3
حالا امیدوارم تا تابستون وارد بازار بشه
به نظر من اگه نسخه های این بازی از بعد از resident evil2 که به نظر من بهترین نسخش بود همان ماجرا رو ادامه میداد بهتر بود تا اینکه اینقدر شاخ و برگش بده
همینطور که نسخه قبلی (evil4) اون هیجان نسخه های قبل رو نداشت
تو نسخه های 1 و 2 و حتی 3 موضوع اصلی فرار و نجات یافتن بود که میل بازیگر رو چند برابر می کرد
اما نسخه ی اخر به نظر من گیرایه قبلی هارو نداشت و اسمشو نمیشه گذاشت نسخه ی 4 resident evil .چون سبکش با قبلی ها خیلی فرق می کرد
به هر حال این نظر من بود
امیدوارم نسخه ی جدید گیرایه قبلی هارو داشته باشه . اما اینطور که بوش میاد , نیست
evil 4 از همه که بهتر بود که هیچ .
اصلا بهترین بازی ای بود که تو عمرم بازی کردم .
در مورد سبکش هم بای بگم پیشرفت کرده و باعث شده طرفدارای بیشتری رو جذب کنه .
اما evil4 دیگه نه فکری بود نه معمای واسه رد کردن , دقیقا بر خلاف evil 3 و evil2
فقط بکش بکش بود که این سبک هم فراوونه
به هر حال اینم نظر تو بود
لطفآ در مورد اویل 5 و مطالب مربوط به اون بحث کنید
در ضمن من امروز جزئیات دیگه ای از بازی رو خواهم گذاشت
اسپمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saiiddz; 19-04-2008 at 10:40.
فقط یه نظر از سری بازی های resident evil بود
خونتو کثیف نکن
![]()
با اين كه تاپيك مربوط به اويل 5 هست ولي منم نظرم رو ميگم
به نظر منم معماهاي اويل 4 نسبت به قبليها خيلي كم و ساده شده بود در حدي كه نميشه اسمشون رو معما گذاشت
اما سبكش خيلي بهتر شده بود مثلا توي اويل 3 يا 2 داشتيم با خيال راحت راه ميرفتيم و اصلا هم صحنه ي جلو رو نميديديم و يكهو يدونه زامبي ميچسبيد بهت! در حالي كه ما صحنه ي جلو رو بايد خودمون تشخيص ميداديم اما توي اويل 4 اين مشكل برطرف شد و ما ميتونيم كل صحنه رو كنترل كنيمو حتي تعداد اسلحه ها خيلي زياد شد و هيجان بازي بيشتر شد البته اينم در نظر داشته باشيد كه زمان بازي خيلي نسبت به نسخه هاي قبلي طولاني تر شد و اينم خودش باعث جذابيت بازي شد
حالا دارن اويل 5 رو مشابه اويل 4 و خيلي بهتر ميسازن و اين از نظر من خيلي خوبه ولي اگه معماهاش رو بيشتر كنن خيلي بهتره چون تمام زيبايي اويل به معماهاش هست و به نظر من اين كار رو ميكنن![]()
دیگه مطلب جدید در مورد اویل 5 اینجا نمیزارم
چون واسه خودم میزارم
هر کس خواست بگه با یه پیام من آدرس میدم که اونجا نوشتم بره ببینه
اصلا خودت نظرت چیه در مورد نسخه های قبلی و نسخه ی 4 ؟
![]()
اين تاپيك مربوط به اويل 5 هست اويل 4 تاپيك داره:
در مورد اويل 5 هم يك تريلر پيدا كردم كه گرافيك اويل 5 رو دربارش توضيح ميده و خيلي جالبه نگاه كنيد بد نيست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
April 10th, 2008
توي اين تريلر ميگه كه عاملش يك نوع ويروسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Maggy_P; 19-04-2008 at 22:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)