با سلام
محسن خان من با جوملا خیلی راحتتر کار میکنم.ولی وقتی بیشتر از دو موضوع می خواهیم در صفحه اصلی داشته باشیم باید از (قبل) و (بعد) استفاده کنیم(راه حلی داره؟) وقسمت لینکدونی در ----------- را میشه با جوملا درست کرد؟ از زحماتتون تشکر میکنم
با سلام
محسن خان من با جوملا خیلی راحتتر کار میکنم.ولی وقتی بیشتر از دو موضوع می خواهیم در صفحه اصلی داشته باشیم باید از (قبل) و (بعد) استفاده کنیم(راه حلی داره؟) وقسمت لینکدونی در ----------- را میشه با جوملا درست کرد؟ از زحماتتون تشکر میکنم
درسته چند بار سعي كردم ولي پيوست نشدمحسن جان پس کو فایلی که گذاشتی !
مشكل از نوع فايل بود ،الان حل شد
هنوز چيزي پيدا نكردمچيزي هست كه كاره تبادل لينك يا لوگو رو براي جوملا انجام بده !؟
توي صفحات زير بگردچيزي هست كه كاره Faq پرسش پاسخ رو انجام بده !؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محسن عزيز ممنون !
ببينم بعد از دانلود فايل رو منو اينستال بعد گزينه ماژول آپلود كنم بعد چيكار كنم !؟؟
بعد از نصب مياد تو ماژول ها قرار ميگريه و بعد ميشه وارد تنظيماتش شد !؟
بعد میشه تو منو یه گزینه ایجاد کرد و بعد آدرس ماژول رو بهش داد ؟
Last edited by ARASH66; 10-12-2007 at 12:02.
سلام
آقا محسن چاکرتیم
میشه از قالب های فارسی مامبو برای جوملا استفاده کرد دیگه نمیخواد تعغیراتی بدم و دیگه مشکلی نداره با جوملا و راستی بعضی از قالب های مامبو نوششته ساز گار با نسخه 4.6 و بعضی دیگر 4.5 هست از کدوم استفاده کنم
چ
ممنون
با اجازه
Last edited by مبتدی2; 10-12-2007 at 12:29.
راستی دیتالایف انجین هم cms خوبی هست تنها ایرادش وبلاگ بود نآن هست درسته
محسن جان برای اینکه ماژولی بسازیم و از مد هایی که خود جوملا داره استفاده کنیم مثل خبر های تصادفی یا مد mod_yahoo_status موقع ایجاد ماژول من جایی نمیبینم که بشه انتخاب کرد مشکل از کجاس !؟
بعد از چند لحظه ماژول نصب مي شهببينم بعد از دانلود فايل رو منو اينستال بعد گزينه ماژول آپلود كنم بعد چيكار كنم !؟؟
دقيقا همين طورهبعد از نصب مياد تو ماژول ها قرار ميگريه و بعد ميشه وارد تنظيماتش شد !؟
احتياجي به ساخت من نيستبعد میشه تو منو یه گزینه ایجاد کرد و بعد آدرس ماژول رو بهش داد ؟
چون خودش در صفحه نمايش داده مي شه
شما فقط بايد در تنظيمات موقعيت چپ و راست را تعيين كنيد
همين
بله مشكلي نيستمیشه از قالب های فارسی مامبو برای جوملا استفاده کرد دیگه نمیخواد تعغیراتی بدم و دیگه مشکلی نداره با جوملا و راستی بعضی از قالب های مامبو نوششته ساز گار با نسخه 4.6 و بعضی دیگر 4.5 هست از کدوم استفاده کنم
قالب ها را تست كنيد ببين كدوم بدرد مي خوره
ورژن4.6 فكر كنم مناسب تر باشه
هر چند 4.5 هم ممكنه خوب جوااب بده
تا الان باهاش كار نكردمراستی دیتالایف انجین هم cms خوبی هست تنها ایرادش وبلاگ بود نآن هست درسته
شما وقتي ماژول را نصب كردين بايد حتما به مديريت ماژول ها برويد و فعالش كنيد يعني publish یا بزنيدمحسن جان برای اینکه ماژولی بسازیم و از مد هایی که خود جوملا داره استفاده کنیم مثل خبر های تصادفی یا مد mod_yahoo_status موقع ایجاد ماژول من جایی نمیبینم که بشه انتخاب کرد مشکل از کجاس !؟
چون به طور پيش فرض بعد از نصب نمايش داده نمي شود
محسن جان نه منظورم اینه که وقتی ماژولی می سازیم کجا باید انتخاب کنیم که مثلا این ماژول از mod_yahoo_status استفاده کنه !
بری تو قسمت ماژول ها آخرین ستون یعنی Type مشخصه محسن جان برو ببین اونارو میگم !
سلام
دستت درد نکنه برای جوا
راستی چند تا سوال دارم
1_ من لینوکس گرفتم ت وقتی که جوملا نصب کردم حدود 27 مگابایت از اون گرفته شد این حجم درست گرفته شده یا خراب کاری کردم
2_ من در داخل پوشه www یک پوشه ساختم به اسم joomla و جوملا رو از حالت فشرده درآوردم و داخل آن پوشه ریختم و قتی جوملا رو نصب کردم و کارم تموم شد آدرس سایت من این طور شدحالا مشکل ولی به نظر خود باید در داخل www پوشه نسازم و هسته جوملا کپی کنم آنجا چون من بعدا می خوام از مای بی بی استفاده کنم ( فروم) مشکلی پیش نمی آیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3_ من از هسته انگلیسی استفاده کردم و همه چیز اون انگلیسی هستش عضویت و همین چیزا دیگه سیستم نظر خواهی
یعنی من باید هر ماژولی رو که می آرم رو باید فارسی کنم و یا باید از ماژول های فارسی شده استفاده کنم درسته
4_ public_htm این پوشه چه دردی می خوره خلاصه آقا محسن من جوملا رو کجا کپی کنم که بعد از نصب صفحه اول سایت من باشه که مثل بالا نباشه
5_ این فایل cgi که در پوشه www ت=است چه دردی می خورد
با تشکر
Last edited by مبتدی2; 10-12-2007 at 17:29.
سلام
در جوملا چطوری میشه تعداد content های frontpage را بیشتر کرد چون در حالت معمولی فقط 2 content
را میتوان دید.
نظر تون در مورد این سایت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by aida_msv; 10-12-2007 at 23:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)