میلان مشکلش فقط دروازه بانه همین...
میلان مشکلش فقط دروازه بانه همین...
ادبایور الان تو اث میلان هست یا نه برو بچ
نه آدبایور هنوز آرسنالیه.
از تمام دوستان که زحمت میکشن و تایپیک رو ّه روز نگه میدارن واقعا متشکرم....
اینشاالله ما هم به یاد گذشته سعی میکنیم در خدمت باشیم.
به به آرش خان
چه عجب از این ورا
عزیز جان خودت تاپیک رو راه انداختی ولی خیلی وقته نیستی
امیدوارم بیشتر زیارتت کنیم
بله متاسفانه مدتی دور بودیم. ولی باز نزدیک میشویم.به به آرش خان
چه عجب از این ورا
عزیز جان خودت تاپیک رو راه انداختی ولی خیلی وقته نیستی
امیدوارم بیشتر زیارتت کنیم![]()
پیرلو امیدوار است دوران فوتبالش را در میلان به پایان برساند
بعد از گذشت سالها بازیکنان زیادی به میلان آمدند و رفتند. ولی بازیکنی که طی چند سال اخیر تقریبا نقطه اتکا و امید
میلان در میانه میدان بود, قصد دارد در میلان بماند. امروز بازیساز اصلی میلان اولین مصاحبه خود را در مورد فصل آتی
انجام داد و در مورد فصل پیش رو, آینده خودش و همچنین حضور رونالدینهو صحبت کرد.
" لیگ؟ به غیر از ما چهار تیم دیگر هستند که برای اسکودتو میجنگند. اینتر, یونتوس, رم و فیورنتینا. هدف اول و اصلی
ما رسیدن به مقام قهرمانی در لیگ است بنابراین تا آخر برای رسیدن به این هدف خواهیم جنگید."
"رونالدینهو؟ من هنوز شانس ملاقات او را نداشتم, اما از حضورش در کنار ما بسیار خوشحالم. من همچنین از اقدامات
میلان در نقل و انتقالات رضایت کامل دارم."
فاتح جام جهانی در مورد جام یوفا گفت " این یک رقابت جدید برای ماست. ما میلان هستیم بنابراین فقط برای پیروزی
بازی خواهیم کرد."
" آینده من؟ هنوز مدت زیادی تا پایان قراردادم با میلان باقی مانده است, اگر چه تیم های زیادی خواهان به خدمت
گرفتن من هستند ولی در حال حاضر من در میلان راحت هستم. من فکر نمیکنم تیم بهتری وجود داشته باشد. من
واقعا امیدوارم دوران فوتبالیم را در میلان به پایان برسانم. تا دو سال دیگر با میلان قرارداد دارم و امیدوارم در آینده بتوانم
این قرارداد را تمدید کنم."
منبع: Goal
Last edited by آرش-19; 08-08-2008 at 15:20.
آیا میلان باید برای بستن قرارداد با شوا دوباره تلاش کند؟
در تمرینات روز پنج شنبه, مارکو بورلیو از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی نسبتا شدیدی شده است.
این بازیکن به مرکز درمانی میلان فرستاده شد تا تحت نظر پروفسور مارک مارتینز قرار بگیرد. شدت آسیب
دیدگی زانو راست این بازیکن مشخص نیست. ولی اضهارات اولیه پزشک معالج خبر از دوری این بازیکن برای
زمان نسبتا طولانی می دهد.
با شرایط پیش آمده میلان برای خط حمله خود در شرایط بدی قرار گرفته است.
رونالدینهو و پاتو برای بازیهای المپیک به تیم ملی ملحق شدند. کاکا در دوره بهبودی بعد از عمل زانو به سر میبرد.
پیپو اینزاگی هم درگیر مصدومیت است.
پالوچی که قرار بود به صورت مشترک به تورینو بپیوندد, انتقالش متوقف شده است چون میلانی ها می دانند که
با این تعداد کم مهاجم نمی توانند پا به لیگ بگذارند.
با این شرایط, لا ریپابلیکا نتیجه گیری کرده است که میلان می تواند برای بستن قرارداد با شوچنکو دوباره اقدام کند.
بازیکن اوکراینی که 7 فصل طلایی (99 تا 06) با میلان داشته است و 127 گل فقط در 208 بازی به ثمر رسانده است در
سال 06 با مبلغ 45 میلیون یورو به چلسی پیوست. اگرچه دو فصل وحشتناک رو در فوتبال جزیره پشت سر گذاشت
ولی باز هم این بازیکن می تواند به بازگشت به ایتالیا امید داشته باشد.
میلان هیچ وقت علاقه خود به بازگشت شوا را پنهان نکرده است, اما تا کنون هیچ اقدام جدی را نیز برای جذب این
بازیکن انجام نداده است.
منبع: Goal
Last edited by آرش-19; 08-08-2008 at 15:22.
میلان دوباره باید بیفته دنبال مهاجم
اتوئو یا دروگبا رو بگیره خوبه
پیشنهاد جدید چلسی؟؟!!
چلسی برای به خدمت گرفتن کاکا پیشنهاد دستمزد سالیانه 15 میلیون را ارائه داده...
ولی باز هم سران میلان حاضر به فروش کاکا نشده اند و خود کاکا هم به ماندن در میلان تاکید کرده
Last edited by B3HZ@D; 29-07-2008 at 00:56.
امشب TIM CUP بین سه تیم میلان - یووه و اینتر برگزار میشه
بازی اول بین میلان و یووه خواهد بود
بازنده این بازی به مصاف اینتر میره
برنده بازی دوم به مصاف برنده بازی اول میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)