تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 413 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

واقعا عاشقي هر كي هر كي شده....
    از اونطرف هم چقدر خوش اشتهاست اين آبرا!

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

واقعا عاشقي هر كي هر كي شده....
    از اونطرف هم چقدر خوش اشتهاست اين آبرا!
    آره والا ...
    گفته اگه دروگبا رو میخواین ، باید مسی رو بدیــــد ...

رو رو برم ...

دروگبا هم آخه آدمه ؟

یا حق

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

همينو بگو! من تو دنياي فوتبال از 3 نفر خيلي متنفرم(كه با ديدنشون حالم بد ميشه) يكيش همينه
    تيم هم فردا با راسينگ بازي داره ساعت 10 و نيم (اگر اشتباه نكنم)
    اتوئو و توره كه رفتند، ولي به احتمال قوي مسي بازي كنه
    Last edited by R10MessiEtoo; 19-01-2008 at 15:27.

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض توره از تمايل دروگبا به انتقال به بارسا خبر داد

"يحيي توره" هافبك باشگاه بارسلونا اسپانيا اظهارداشت:"ديديه دروگبا" مهاجم ساحل عاجي چلسي، بسيار علاقمند است كه به اين تيم اسپانيايي ملحق شود.

يوفا در اين باره نوشت: شايعات هنگامي قوت گرفت كه دروگبا در اوايل هفته گذشته از تمايل خود به بازي در كنار "ساموئل اتوئو" مهاجم كامروني بارسلونا، صحبت كرد.

از سوي ديگر روابط وي با كادر فني تيم چلسي بعدازرفتن "خوزه مورينيو" تيره شده و طبق شنيده‌ها،مسئولان باشگاه چلسي نيز آماده‌اند كه با بارسلونا وارد مذاكره شوند مشروط بر اينكه "ليونل مسي"آرژانتيني نيزبخشي‌از قرارداد باشد.

مطبوعات چاپ بارسلون نوشتند شايد باشگاه با معاوضه يك بازيكن موافق باشد اما آن فرد "رونالدينيو" خواهد بود نه مسي، كه در اين صورت هم "رومن آبراموويچ" رييس باشگاه چلسي خوشحال خواهد شد.

بنابر اظهارات "يحيي توره"، دروگبا در مورد بارسلونا از او سوالاتي پرسيده و علاقمند به عضويت در اين تيم است.

وي تاكيد كرد:دروگبا پيش من اعتراف كرد كه مي‌خواهدبه‌اينجا (بارسلونا) بيايد. ما در مورد بارسلونا صحبت كرديم البته كار دشواري است چون ميلان و مادريد هم خواهان او هستند.

هر دو بازيكن براي همراهي تيم ملي فوتبال ساحل عاج در رقابتهاي جام باشگاههاي آفريقا آماده مي‌شوند.

توره افزود : به اعتقاد من، اگر او به ما ملحق شود، اتفاق بسيار خوبي است چون بازيكنان بزرگي در اينجا داريم كه او هم يكي از آنان خواهد بود.

انتشار اين اخبار در حالي است كه ‪ ۲۴‬ساعت قبل، "نيكلاس آنلكا" بازيكن جديد باشگاه چلسي از دروگبا درخواست كرد در استمفورد بريج بماند.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض لاپورتا: رونالدينيو را نمي‌فروشيم!

يوفا/ "خوان لاپورتا" رييس باشگاه بارسلونا اسپانيا تاكيد كرد "رونالدينيو" هافبك برزيلي اين تيم در فصل نقل وانتقالات زمستاني كه تاپايان ماه ژانويه ادامه دارد، فروخته نخواهد شد.

لاپورتا هنگام صحبت دركنفرانس مطبوعاتي به‌مناسبت معرفي "خوزه منوئل پينتو" اظهارداشت تمام اعضاي هيات مديره باشگاه به‌اتفاق معتقدند كه رونالدينيو فروشي نيست.

نام رونالدينيو هميشه در شايعات مرتبط با چلسي و آث ميلان شنيده شده و در اوايل هفته گذشته نيز احتمال اقدام اينتر براي به عضويت گرفتن اين بازيكن باتوجه به دريافت مبلغي قابل توجه از حمايت‌كننده مالي خود قوت گرفت.

بااين وجود لاپورتا تاكيد كرد رونالدينيو در ماه ژانويه فروخته نخواهد شد: "برنامه‌هاي تيم با توجه به حضور رونالدينيو تنظيم شده و همين مسير را ادامه خواهيم داد.اوبازيكن موثري براي تيم است و قصد فروش وي را نداريم." وي همچنين خواستار حفظ حرمت بازيكن برزيلي تيمش شده و افزود "او در تلاش است كه از بند مصدوميت رها شود."
    "فرانك ريكارد" سرمربي هلندي بارسلونا نيز در حمايت از اظهارات رييسش گفت هنوز روي رونالدينيو براي چينش تركيب اصلي تيمش حساب مي‌كند.

وي افزود: او بسيار خوب و به شدت در تلاش است و روزانه دو جلسه تمرين مي‌كند. وقتي او از نظر بدني آماده شود، به تيم بازخواهد گشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

10 با جريمه شدن "مسي" از سوي کرايف، تحت سلطه بودن "لاپورتا" را اثبات کرد

يوفا/ رئيس افتخاري باشگاه بارسلونا با استفاده از شرح وظايف خود در هيئت رئيسه، هافبك آرژانتيني تيم را 500 هزار يورو جريمه كرد.

ليونل مسي پس از سفر يك روزه به قطر و كسب درآمد دو و نيم ميليون دلاري بابت حضور در نمايشگاه اسب عربي امارات، چند نمايشگاه اتومبيل، چند آكادمي فوتبال، دو توليدي لباس ورزشي امارات و ... از سوي يوهان كرايوف مبلغ 500 هزرا يورو جريمه نقدي شد.

اين مبلغ از دوره سوم پرداخت دستمزد وي كم خواهد شد.

خوان لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا پيش از اين براي جريمه مسي سكوت كرده بود و اين كار را به ضرر باشگاه مي دانست؛ اما با ورود كرايوف به عرصه تصميم گيري بار ديگر به هواداران بارسلونا ثابت شد كه لاپورتا عملا تحت تاثير كرايوف و سهامداران هلندي آژاكس و آيندهوون است.

هفته گذشته نيز چمن زمين تمرين لاماسيا با وجود مخالفت جدي لاپورتا و به دستور يكي از سهامداران باشگاه تعويض و ترميم شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

لاپورتا(كل باشگاه بارسلونا)ec هر موفقيتي داره از كرايوف بزرگ داره بنابراين حق نداره جيك بزنه.

كار كرايوف در جريمه كردن مسي هم كاملا درست و بجا بود، او در زمان مصدوميت بدون اجازه باشگاه به قطر رفته بود.

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

لاپورتا(كل باشگاه بارسلونا)ec هر موفقيتي داره از كرايوف بزرگ داره بنابراين حق نداره جيك بزنه.

كار كرايوف در جريمه كردن مسي هم كاملا درست و بجا بود، او در زمان مصدوميت بدون اجازه باشگاه به قطر رفته بود.
    موافقم ...

ولی خدایی عجب درامدی دارن اینا !

دو روز رفته ، 2.5 میلیون دلار زده تو جیب !

هنوز 20 سالش هم نشده ! شده ؟

هــــــــــی خدا ...

یا حق

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با سلام.

من تاحالا این تایپیکو ندیده بودم.

منم یکی از طرفدارای بارسا هستم.و البته مسی

با شما هم موافقم.به نظر من هم که دروگبا باریکن نیست.

راستی چرا اینجا اینقدر فعالیتش کمه؟

با تشکر

داره خودمونی میشه livchelsea's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    romford

پيش فرض

با سلام.

من تاحالا این تایپیکو ندیده بودم.

منم یکی از طرفدارای بارسا هستم.و البته مسی

با شما هم موافقم.به نظر من هم که دروگبا باریکن نیست.

راستی چرا اینجا اینقدر فعالیتش کمه؟

با تشکر

اصولا آدمای نژاد پرست-که بشریت فکر میکرد نسلشون منقرض شده-اول نگاه به رنگ پوست آدما میکنن بعد تازه تشخیص می دن
    که طرف آدم قابلیه یا نه
    نمیگم که مسی بازیکن بدیه ولی اطمینان دارم که شما به
    خاطر دید نژاد پرستانتون که قبلا به اطلاعتون رسوندم بین
    اون همه فوق ستاره فقط مسی رو دیدید
    خوشحال می شم شخصی رو به من معرفی کنید که تونسته مسی خان رو بدون مصدومیت ببینه !
    سوای لمپارد هر بازیکنی که مصدوم بشه دیگه قابل اعتماد نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •