تایید میشه بهترین گزینه همین idm هستش
تایید میشه بهترین گزینه همین idm هستش
بچه ها من 512 با حجم 2 گیگ گرفته بودم الان تازه 4.6 گیگ دانلود کردم دیگه اکانتمو بستن حالا تا بهشون زنگ بزنم بگم من برای ماه بعد زودتر دادم
الان چند وقتیه صبح ها هم دیرتر قطع می کنن دیروز که ساعت 10 صبح بود که شبانشونو بستن!
آره دوست من برای منم اینجوریه زودتر از اون حدی که باید استفاده کنی تموم میشه .....
مثل اینکه عوارض . مالیات مخابرات + سود خود شرکت رو از اکانت کم میکنن و اون چیزی که میمونه رو میشه استفاده کرد ...
.
شما از پانل ibs ریز کارکرد رو میبینی .....؟؟؟
.
در مورد شبانه هم جدی تا ساعت 10 هست ....؟؟؟ آخه من هر موقع که از شبانه استفاده میکنم یه جوری سیستممو تنظیم میکنم که ساعت 6:45 خودش اتومات خاموش میشه .....
پس از این به بعد بهتره اینکارو نکنم .....
ببخشید این تعرفه سرویس خاص چه جوری هست ؟
s5 رو در نظر بگیریم :
70000 تومان اولش باید بدیم ،
قیمت هر گیگ مصرفی 7500 تومان هست ،
و هر ماه هم باید 2800 ( دو هزار هشتصد تومان ) بدیم ...
آیا همین جوری هستش یا من دارم تو فضا سیر می کنم ؟
سلام . من یکی از دوستانم از این شرکت اینترنت گرفته و تو مرکز مخابراتی حافظ تهران هم هستند ولی سرعت دانلود از 5 بالاتر نمیره و به شرکت هم زنگ میزنه میگه با این مرکز مشکل داریم ؟؟؟؟ آیا کسی از این مرکز از این شرکت ADSL گرفته ؟ (مودمش هم D-Link )
به احتمال زیاد از مودمشه بگو مودمشو عوض کنه مشکلش خل میشه!
با سلام
سرعت دانلود 128 نامحدود چقدره ؟
شرکت امپراطور اعلام کرد که دیگر فقط نمایندگی شرکت صبا نت و دریگر از فن اوا adsl ماهیانه نمی ده!
منم عینا همین مشکل رو دارم آخه چه معنی داره که این آدرسو ببیندن؟!
منم مشکل مشابه همین رو دارم، سرعت دانلود من بشدت افت کرده، نهایتش شده 10. الان تقریبا دوهفته است که این مشکل رو دارم( همین الان دارم با سرعت 6.2kb دانلود میکنم) . فقط روز 27 ماه میلادی ساعت 10 شب، یعنی همون موقع که آخرای اکانتم بود سرعت به 26 رسید منم فکر کردم درست شده، دوباره شارژش کردم ولی از فرداش همون آش بود و همون کاسه. کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟؟
راستی سرعت آپلودم جالبه 14kb از سرعت دانلودم بیشتره!
مودم:
GALAxy
D-link DSL200
سرعت:
256/128
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)