من زیرنویس فارسی این فیلم رو پیدا کردم. اما یکم ناقصه. یعنی یارو بعضی جمله هارو ترجمه نکرده.
حالا شما چرا سره من دادو بیداد میکنی؟
من زیرنویس فارسی این فیلم رو پیدا کردم. اما یکم ناقصه. یعنی یارو بعضی جمله هارو ترجمه نکرده.
حالا شما چرا سره من دادو بیداد میکنی؟
Spider-Man3[2007]DvDrip
اين هم نسخه اصلاح شده زيرنويس فارسي با زمان بندي دقيق با فرمت SRT براي نسخه DVDRip فيلم "مرد عنكبوتي 3" كه با وجود وقت كم براي دوستان آماده كردم.زيرنويسهاي موجود اصلا از نظر زماني با نسخه DVDVRip اين فيلم همخواني نداشتند.اميدوارم خوشتون بياد.
سلام.
من چاکرم عزیزکی گفت من داد و بیداد کردم .
شما هم مثل هم دوست خوب منی .
اگه اونی که شما میگی ناقص بعضی جاها رو زیرنویس کرده شاید از این زیرنویس های hearing که بعضی جملات رو خودت باید بفهمی .
به هر حال خوشحال میشم همونی هم که داری در اختیارم قرار بدی .
---------
ویرایش : زیرنویس فارسیتون ناقص ؟
خوب همون ناقص رو هم برای من بذارین : دی
اگه انگلیسی خوب دارین بدید که 100% ممنونم .
------
جناب مدیر مشکل نباشه من اینجا گپ میزنم پیغام نمیدم : دی
ایشون عضو جدید هستند دیگه ,پیغام خصوصیشون فعال نیست حتما : دی
Last edited by piishii; 30-09-2007 at 22:28.
می تونی با Subtitle Workshop دوتاشو بهم بچسبونی.آموزشش هم هست![]()
ا سلام به همه دوستان!
دوستان يه سوال داشتم ازتون!!!
من روي فيلمه Transformers[2007]DvDrip[Eng]-AXXO زير نويس مي زارم چه فارسي چه انگليسي فيلم بر عكس ميشه و به دوقيمت تقسيم مي شه از وسط؟؟؟؟
جونه من كسي نمي دونه چرا اين اين جوري ميشه؟؟؟
واسه چيه ولي بدونه زير نويس توپ نشونش مي ده!
تا حالا همچين چيزي نديده بودم!
سلام
ببخشید میونم اینجا نباید درخواست داد
اما من فیلم امپراطور دریا را گرفتم و زیرنویس انگلیسیسشم گیرآوردم
آدرسش
میخواستم ببینم شما میتونید زیرنویس فارسیش را به من تحویل بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشاپیش متشکرم
اینجا رو نیگاه میکردین به جوابتون میرسیدین!
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با Shift Vobsub
من فكر ميكنم شما يه decoder مثل ffdshow نصب كردي يا اينكه توي تنظيمات vobsub توي تب misc گزينه flip pictore vertically رو تيك زدي . فكر ميكنم اگه تيكشو برداري مشكلت حل ميشه.![]()
[QUOTE]من فكر ميكنم شما يه decoder مثل ffdshow نصب كردي يا اينكه توي تنظيمات vobsub توي تب misc گزينه flip pictore vertically رو تيك زدي . فكر ميكنم اگه تيكشو برداري مشكلت حل ميشه./QUOTE]
سلام عزيز ار پاسخت دمت گرم خدايي!!!
ولي اصلا هيچ كدوم از اون گزينه ها كه گفتيد براي من تيك نداشت!!!
اما يه مساله هستش!من تازگيا ورژن جديد K-Lite Codec Pack رو نصب كردم ممكنه ايراد از اين باشه؟
New edited
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)