قیمتش چنده ؟ کیفیتش خوبه ؟ بازم می گم من فقط در پشتش رو می خوام دکمه هاش زیاد مهم نیست یعنی رنگش با قاب اصل فرق داره ؟ یعنی فقط اگه در پشتشو بندازم دو رنگ میشه ؟
یا علی مدد
قیمتش چنده ؟ کیفیتش خوبه ؟ بازم می گم من فقط در پشتش رو می خوام دکمه هاش زیاد مهم نیست یعنی رنگش با قاب اصل فرق داره ؟ یعنی فقط اگه در پشتشو بندازم دو رنگ میشه ؟
یا علی مدد
سلام دوستان لطفا منو کمک کنید
من حدود 3 هفته پیش یک گوشی N73 music خریداری کرده ام اما بعضی اوقات تا برنامه را باز کند 10 ثانیه طول می کشد در ضمن بعضی از نرم افزارهای ورژن 9 به گوشی من نمی خورد چون فکر کنم ورژن os اون قدیمی هست لطفا بگید چگونه update کنم سیستم عامل را و همچنین این مورد که بعضی از نرم افزارها کار نمی کند یا بعضی اوقات دیر باز می شود چونه می توانم بر طرف کنم
سوال بعدی من در مورد گالری n73 هست چرا وقتی می خواهی عکس ببینی عمودی نشان می دهد و اینکه چگونه می توانم کاری کنم که همه عکس ها را نشان ندهد
ممنونم
منتظرم ترا خدا سریع جواب بدین
خواهشا به این دو سوال من جواب بدین.
در مورد صدای بلند ان 73 هیج جای شکی نیست.کیفیت هم مطلوب است.
1- آیا هندسفری سری موزیک کیفیت و بلندی صدای خوبی داره با 3250 یا دبلیو 810 یا دبلیو 950 مقایسه کنین.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- آیا هندسفری سری موزیک مانند سری دبلیو ریز هستش و گوش رو اذیت نمیکنه یا میکنه ؟ یا مثل سری کا بزرگه ؟
3- هندسفری بوتوث مثل اینکه نمیخوره؟
4- ودر آخر کسانی که این همه مدت با این گوشی کار کردن آیا مشکلی پیدا کرده یا نه ؟
با سلام
من نوکيا N73 music edition خريدم
1- رنگ برد اون سبز پر رنگ است
2- روي برچسب بورد اون - هم چهارخونه است و هم نوشته ساخت فندلاند
3- گارانتي اون اتصالات است
4- باطري اون made in china fabrique en chine است
5- روي محافظ LCDاون nokiaNseries ننوشته است
6- imei اون هم با کارتون و هم پشت گوشي يکي است و درسايت هم N73 معرفي شد
7- هندزفري اون قسمت پاييني چيني و قسمت بالايي ويتنامي است
حلا سوال از شما بزرگوارک
گوشي من اصل فندلاند يا نه
لطفا جواب بدهيد
با تشکر فراوان
ببینید خود هدست گوشی راضی کننده هست ولی با توجه به استفاده از هدست مدل HS-20 شما می تونیید از تمام هدست های 3.5mm برای گوش دادن به موسیقیتون استفاده کنید، پس حتی اگه از خود هدست گوشی و کیفیتش خوشتون نیومد می توونید یک هدست معمولی creative بخرید و با گوشیتون استفاده کنید.
این گوشی متاسفانه از هدست های استریو بلوتوث پشتیبانی نمی کنه.
من این گوشی رو حدود 6 ماه هست که دارم در 2ماه اول بدون حتی یکبار خاموش و روشن کردن هیچ موقع هنگ نکرد، ولی از بعد از اینکه چندتا نرم افزار دیکشنری و حدود 10 تا بازی و چند نرم افزار دیگه نصب کردم گوشی رو حداقل باید هفته ای یکبار خاموش و روشن کنم وگرنه امکان هنگ کردنش هست + اگه خاموش روشن نکنم سرعتش بعد از 4 - 5 روز کم می شه(نمی دوونم ولی قطعا به خاطر نرم افزارهاست) تا الآن یکبار بیشتر هنگ نکرده(بعد از 6 ماه) کلا راضی هستم، مخصوصا دوربینش به نظر من نه در فیلم ولی در عکس برداری از N93i و N95 بهتره.![]()
برای 2 یا 3 بار گوشی را بگذارید تا ته باتری خالی کنه یعنی اوونقدر که خاموش بشه ولی نه با زور و فشاریعنی بگذارید طی یک روند معمولی اینکار انجام بشه، بعد گوشی رو کامل شارژ کنید، اگر درست نشد خوب باتریتون خراب شده و باید عوض کنید، مطمئن شید با گارانتی عوض می کنید که باتری بعدی هم اصل باشه.
البته روندی که گفتم هیچ دلیل علمی ندارهولی من نه در این گوشی در یک گوشی دیگه به توصیه دوستی در فرومی دیگه این کار رو کردم و باتریم درست شد
![]()
برای update کردن نرم افزار updater رو دانلود کنید
و سپس گوشیتون رو با usb وصل کنید و Update کنید خیلی ساده، ولی من نمی دونم که چرا ولی یکی از مواردی که گارانتی رو باطل می کنه همین update کردن هست(البته شما مفاد گارانتیتون رو چک کنید) پس اول مطمئن شید Update گارانتیتون رو از بین نبره، من خودم هنوز از 3.0705 استفاده می کنم چون گارانتیم رو باطل می کنه، البته خودشون برام update می کنند که دیگه من نرفتم دنبالشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سرعت کم هم کلا سری N با نرم افزارهای جاوا خوب کنار نمی آد پس اگه نرم افزارتون جاوا هست مشکلی نیست اما اگر جاوا نیست شاید یه مستر ریست بزنید بد نباشه #7370#*
اگر می شه لطف کن مشکل رو بگو چی بود و چطور حل شد تا تجربه بشه. ممنون
البته مطمئن نیستم حل شده باشه:
اول گذاشتم باطری خالی شه یعد شارژش کردم درست مثل همون چیزی که گفتی.
بعد اصلا شارژ تموم نکرد و عادی شد.یه 5 6 سا عت بعد گوشی رو نگا کردم یه درجه از شارژش کم شده بود(کاملا عادی)
یه کم حوس آهنگ کردم یه یه ربی آهنگ گوش دادم بعد گذاشتم کنار.یه مدت بعد رفتم سر گوشی دیدم همون آش و همون کاسه.قبلا هم به این مساله پی برده بودم ولی گفتم عمرا از این باشه آخه یکم از منطق دوره.مگه میشه با باز کردن مدیاپلیر باطری خالی کنه اونم بهطوری که شارژ پرو دو نیم روزه دخلشو میاره؟؟؟؟!!!!!!!!
کمککککککککککککککککککک!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)