از من به شما نصیحت در مورد کتاب سراغ قلمچی نربد.مطمئن باشید گاج بهتره هم اختصاصی و هم عمومی.کنکور آزمایشی هم به نطر من گزینه ی 2 و سنجش و قلمچی فقط جامع ها اونم به خاطر جامعه آماریش .{این حرف خودم که سال پیش کنکور دادم و دوستم که رتبش 43 شده است}
از من به شما نصیحت در مورد کتاب سراغ قلمچی نربد.مطمئن باشید گاج بهتره هم اختصاصی و هم عمومی.کنکور آزمایشی هم به نطر من گزینه ی 2 و سنجش و قلمچی فقط جامع ها اونم به خاطر جامعه آماریش .{این حرف خودم که سال پیش کنکور دادم و دوستم که رتبش 43 شده است}
اونایی که کنکور آزمایشی قلم چی اسم نوشتن.
دیروز کنکور آزمایشی قلم چی چطور بود؟
من اولین بارو بود کنکور آزمایشی دادم.بدون آمادگی رفتم سر جلسه.
ترازم 5150 شد.نمیدونم خوبه یا بد...![]()
سلام خدمت کنکوریهای عزیزفهرست منابع سوالات آزمون سراسری سال 1387 در پیک سنجش 2 مهر 86
عمومی
ریاضیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تجربیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انسانیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به بزرگی خودتون ببخشید که کیفیت نداره
با دوربین مبایل گرفتم
نسبت به من که خیلی خوبه چونکه خواب موندم.
یه قانون هست که میگه برا 120 بخون تا 100 بشی!!
من که خیلی دوست دارم 100 بشم پس برا نمره 120 میخونم.
با این تراز آزاد به سختی میشه جای خوب قبول شد با توجه به دفترچه راهنمای قلم چی که پارسال دادن.
9 ماه وقت داریم که درس بخونیم
be happy
آخه چرا تا حالا ندادن؟ نمیگن ما میخوایم برنامه ریزی کنیم خیر سرمون![]()
اعلام تقويم برگزاري ازمونهاي دولتي در سال 1387
مدير روابط عمومي سازمان سنجش آموزش کشور گفت تقويم آزمونهاي سازمان سنجش آموزش کشور تصويب شد...
عبدي در گفت و گو با ايسنا، اظهار کرد: بر اساس تقويم آزمونهاي سازمان سنجش، آزمون سراسري سال 87 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي کشور طي روزهاي 6، 7 و 8 تير ماه سال آينده برگزار خواهد شد و ثبت نام اين آزمون نيز از 16 آذر 86 به مدت 10 روز انجام مي شود.
وي همچنين گفت: آزمون کارشناسي ارشد دانشگاهها امسال براي اولين بار در بهمن ماه و در روزهاي 10 الي 13 بهمن ماه برگزار مي شود. به گفته وي، ثبت نام آزمون کارشناسي ارشد از 12 آبان آغاز مي شود و به مدت ده روز نيز ادامه دارد. عبدي افزود: آزمون کارشناسي ناپيوسته سال 87 دانشگاهها در 20 ارديبهشت 87 برگزار و ثبت نام آن نيز از 20 بهمن آغاز مي شود.
همچنين براساس تقويم آزمونهاي سازمان سنجش، آزمون فني حرفه اي دانشگاهها نيز 4 مرداد برگزار مي شود و ثبت نام اين آزمون از 3 ارديبهشت 87 آغاز مي شود و تا 10 روز ادامه مي يابد.
شنبه، 7 مهر، 1386
gaj.ir
چه رشته ای هستی؟؟
من مال پارسال رو دارم !فکر نکنم زیاد فرقی کرده باشه!
درصد های نفر اول رشته علوم رياضي و فني كنكور86
زبان و ادبيات فارسي
90/3
زبان عربي
94/5
فرهنگ و معارف اسلامي
88/9
زبان خارجي
94/5
رياضيات
100
فيزيك مكانيك
94/0
شيمي
92/2
نمره كل 13394
رتبه كل 1
آخرين رتبه مجاز در سهميه
60893
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)