اصلا این شرکتهای بازی سازی مارو درست کردن . بازی با کامپیوتر ساخته می شه بعد اول برای console ها می یاد واقعا مسخره (البته بعضی موقعها برعکس هم اتفاق می افته ولی کم) . این طوری که فایده نداره یه عده تو کف یه عده تو حال .
اصلا این شرکتهای بازی سازی مارو درست کردن . بازی با کامپیوتر ساخته می شه بعد اول برای console ها می یاد واقعا مسخره (البته بعضی موقعها برعکس هم اتفاق می افته ولی کم) . این طوری که فایده نداره یه عده تو کف یه عده تو حال .
بابا اين يو بي قاطي كرده گفته بود 2007 براي هر سه يعني PS3 , Xbox360و PC به طور همزامان منتشر ميشه بعد تاريخ انتشارش رو برد 12 فبريه ي 2008 بعد برد 25 مارچ 2008 اي بابا لابد اين دفعه ميگه اصلا آقا براي PC اين بازي رو نساختيم تبليغات بودهمن كه ديگه نميتونم انتظار بكشم
agha assasins creed vase PC 2008-03-27 miad
آقا نمیشه فارسی بنویسی؟
فک کنم گیم اسپات زده 25 مارس.27 دیگه از کجا اومده؟من تو اون 2 روز احتمالا میمیرم![]()
agha man hosele nadaran to har topic biam tozih bedam chera farsi nemitonam benvisam. man keyboarde farsi nadaram
دوست من بهت که گفتم توی امضات اینو بنویس ! چون همه همه جا بهت گیر میدن !agha man hosele nadaran to har topic biam tozih bedam chera farsi nemitonam benvisam. man keyboarde farsi nadaram
نمیدونی گیم اسپات چه امتیازی بهش داده ؟آقا نمیشه فارسی بنویسی؟
فک کنم گیم اسپات زده 25 مارس.27 دیگه از کجا اومده؟من تو اون 2 روز احتمالا میمیرم
gamespot behesh 9.0 dade
حداقل سیستم پیشنهادی برای Assassin's Creed که از سوی مایکروسافت اعلام شده است :
- Supported OS: Windows XP / Vista /only
- Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommendedRAM: 2 GB /3 GB recommended
- Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended)/see supported list
- Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
- DirectX Version: DirectX 10.0 libraries/included on disc
- DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
- Hard Drive Space: 12 GB
خوبه پس سیستم ما میکشه .
آرنولد جان میشه لینکش رو بدی ؟
پس خوبه . میشه خرید !gamespot behesh 9.0 dade
منم همشو دارم اما در حد مینیمم
بازم جای شکرش باقیه میشه بازی کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)