ببخشید میشه با استفاده از برنامه ی آپدیت گوشی که در سی دی K750 گوشی p990 رو آپدیت کرد چون تو سی دی p990 نرم افزار آپ دیت نبود
ببخشید میشه با استفاده از برنامه ی آپدیت گوشی که در سی دی K750 گوشی p990 رو آپدیت کرد چون تو سی دی p990 نرم افزار آپ دیت نبود
میشه بگی آخرین باری که آپدیت کردی کی بود آخه من آخرین با حدود 3 ماه پیش آپدیت کردم
نرم افزار آپديت روي سي دي نيست و شما بايد اون رو كه حجمش حدود 30-35 مگابايته رئ از سايت سوني اريكسون دانلود كنيد. و براي تمامي گوشي هاي سوني اريكسون هم يكيه.و فقط وسط نصب بايد نوع گوشيت رو انتخاب كني.![]()
مال منم همينطور. البته يه چند تايي رو گير داد ولي اكثرش رو خوند. firmware گوشيم هم مال 2-3 ماه پيشه.
ببخشيد يه برنامه اي چيزي بزاريد ديگه
هيچ خبري نيست از برنامه که
سلام
خب آقا شما حرفه اي هستيد ما آماتورها اين ها رو چطوري دانلود كنيم
آخه ميره تو يه صفحه اي كه ابدا چيزي به اسم دانلود نداره ممنون ميشم
اگر راهنمايي كنيد
سلام
mobi جان من نمي تونم دانلود كنم ميشه روسس رو به من هم بگيد
ممنون
سلام ریکوردری که گذاشتید لینکش خرابه ... اگه میشه دوباره بزارید .من شدیدا نیاز دارم ... مرسی
میگم ریکوردری که گذاشتید خرابه لینکش !!!!!همون alnolاگه میشه 2باره آپ کنید .
فعال سازی crystal arabic 100% تضمینی
(******************* لطفاً ابتدا آموزش را کامل خوانده سپس اجرا کنید***********************)
ابتدا آخرین ورژن برنامه رو از روی خود سایت psiloc.com دانلود کنید بعد برنامه را روی گوشی نصب کرده(توجه در صورت نصب روی memory card امکان بالا نیامدن گوشی شما هست پس بهتر است روی خود گوشی نصب کنید ) قبل از اجرابرنامه massaging خود را باز کرده و بزارید در قسمت task manager بماند و سپس برنامه را اجرا کرده و به قسمت licenes رفته و برنامه را با این کد:214457051231735 رجیستر کرده و در قسمت بعد sms را انتخاب کنید سپس بلافاصله massaging را ازtask manager باز کرده به قسمت outbox رفته و sms که با شماره خارج از کشور ثبت شده را انتخاب کرده و به draft انتقال دهید (تذکر : قسمت آخر باید سریع انجام شود تا sms از outbox خارج نشود برای این کار می توانید massaging خود را در حالت outbox گذاشته سپس به task manager بفرستید تا در هنگام باز کردن دوباره ی آن سریعاً به outbox بروید) حال برنامه را بدون ورود به آن از task manager یا swis manager ببندید دوباره برنامه را اجرا کنید به licenes بروید می ببینید که برنامه شما فعال شده است توجه این آموزش در قسمتهای دیگر هم ذکر شده است اما به طور ناقص می باشد من خودم p990i دارم و دارم از این نرم افزار به همین صورتی که گفته شد استفاده می کنم . در این آموزش هیچ نیازی به تغییر تاریخ گوشی نیست و در صورت تغییر تاریخ گوشی بعد از نصب نرم افزار برنامه خطای expired می دهد که در این صورت برنامه را غیر فعال کنید وسپس دوباره مراحل آموزش را بروید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)