توی پست های قبلی رو نگاه کن بچه ها چند تا ویندوز خوب گذاشتن. یکیش رو که بقیه ازش راضی هستن رو دانلود کن و حالشو ببر.
توی پست های قبلی رو نگاه کن بچه ها چند تا ویندوز خوب گذاشتن. یکیش رو که بقیه ازش راضی هستن رو دانلود کن و حالشو ببر.
اون HOME EDITION ORIGINAL رو نصب کردم.
هم برا بازی و هم کارش از هر چی ویندوز داشتم و نصب کردم خوب بوده.و هم اینکه بدون دستکاری هستش.
فایل تورنت یعنی چه؟توی صفحه های قبل می خوام ویندوز رو دانلود کنم فیله تورنت هست که 11 کیلو بایت هستش اینو باید چیکارش کنم؟بازشم میکنم حروفهای قاطی پاتی توشه.لطفا یکی راهنمایم کنه مرسی
سلام دوست عزیز
فایل های تورنت رو باید با نرم افزار های مخصوص به خودش دانلود کنی مثل : µTorrent و .....
یعنی اون فایل رو با این نرم افزار ها باز کنی و شروع به دانلود کنی سرعت دانلودش نسبت به دانلود معمولی هم یه کمی پایین تره ولی خوبیش اینه که لینک دانلود از بین نمیره
خوب من اگه این 6 فایل رو با این نرم افزار رایت کنم روی یه سی دی همه پارتها به هم می چسپند و میشه سی دی ویندوزه؟لطفا راهنمای کنید
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
خوب من اگه این 6 فایل رو با این نرم افزار رایت کنم روی یه سی دی همه پارتها به هم می چسپند و میشه سی دی ویندوزه؟لطفا راهنمای کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی نبود بگه من چیکار کنم؟
ویژگیهای این ویندوز:
- به روز شده تا 16 سپتامبر 2010
- بدون هیچ گونه دستکاری در ظاهر ویندوز
- نداشتن نصب اتوماتیک و امکان ثبت مشخصات دلخواه در حین نصب
- دارا بودن یک سریال جنیون
- عدم نیاز به کرک و فعال سازی به دلیل Corporate بودن
- امکان به روز کردن از سایت مایکروسافت
- امکان نصب تمامی نرم افزاها و آنتی ویروس مایکروسافت به دلیل جنیون بودن
- ارائه شده به صورت یک فایل ISO با امکان Boot
- دارا بودن حجم کمتر از یک CD و در نتیجه جا گرفتن بر روی CD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by salemi; 01-10-2010 at 20:51. دليل: اصلاح ادرس
ببین فایل تورنت کم حجمه. 11 کیلوبایت خوبه دیگه. اون رو به برنامه ای مثل mtorrent میدی و میزنی دانلود رو شروع کنه. سرعت تورنت معمولا خوب نیست ها !!!
حالا فرضا دانلود تموم شد. هر چی که تو اون فایل تورنت بوده باشه و بهر تو لیست برنامه ای که گفتم رو میتونی دانلود کنی. ممکنه 100 گیگ تو یه فایل باشه یا 1 مگ باشه !!!!
حجم فایل تورنت که نشون نمیده توش چند گیگه.
کار تموم شد هر چند تا پارت هست مهم نیست . روی فایل اول راست کلیک کن بزن اکسترکت بشه. اگه درست دانلود شده باشه و سالم هم باشه یه فایل iso میشه که میشه با نرو و ... رایتش کرد. اگه iso از سی دی بوت ابل تهیه شده باشه میتونی راحت بوت کنی و استفاده کنی و ویندوز رو نصب کنی.
حله ؟
![]()
Microsoft Windows XP Professional SP3 Corporate / Integrated October 2010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویژگیهای این ویندوز:
- به روز شده تا ماه اکتبر 2010
- بدون هیچ گونه دستکاری در ظاهر ویندوز
- نداشتن نصب اتوماتیک و امکان ثبت مشخصات دلخواه در حین نصب
- دارا بودن یک سریال جنیون
- عدم نیاز به کرک و فعال سازی به دلیل Corporate بودن
- امکان به روز کردن از سایت مایکروسافت
- امکان نصب تمامی نرم افزاها و آنتی ویروس مایکروسافت به دلیل جنیون بودن
- ارائه شده به صورت یک فایل ISO با امکان Boot
- دارا بودن حجم کمتر از یک CD و در نتیجه جا گرفتن بر روی CD
و ....
منبع : سافت 98
Microsoft Windows XP Professional SP3 OEM 12in1 For Laptop
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدویندوز ایکس پی مخصوص لپ تاپ ها با قابلیت نصب از طریق بوت بدون نیاز به سریال
لپ تاپ هایی که این ویندوز پشتیبانی میکند :
Acer, Asus, Compaq, Dell, Emachines, Gateway, HP, IBM, Lenovo, Sony, Toshiba, Compaq
منبع : سافت 98
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)