تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 105 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1044

نام تاپيک: سوالات در زمینه باغبانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه khezr132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

آقای عبدی
    عکسهای شما برای نشون دادن محیط اطراف و شرایط نگهداری کروتون کافی نیست . توضیحات بیشتری لازمه.
    چند احتمال وجود داره :
    1- در حال حاضر در روزهای آفتابی با توجه به سرپوشیده بودن تراس شما با پلاستیک ، دمای محیط به شدت بالا میره و شما در کنترل دما موفق نیستید و همچنین تابش نور شدید و دمای بالا در روی برگها ایجاد سوختگی کرده
    2- احتمالا شما برای کنترل رطوبت و بالا بردن درصد اون در محیط ، اقدام با آبپاشی در روی برگ میکنید و همین باعث ایجاد بیماری در روی برگها و با آبپاشیهای مکرر باعث توسعه اون شده است

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوست گرامي
    اول من يه سئوال از شما دارم و اينكه آيا اين باغچه هموني نيست كه يه درخت بزرگ كنار در وسط اون داريد ؟
    اگه همون باغچه هست كه چقدر تغيير كرده و زيبا شده . بهتون تبريك ميگم
    بزرگوار ، صيفي جات كلكسيوني از آفات و بيماريها رو به دور خودش جمع ميكنه . لطفا با كمي دقت بيشتر بوته هارو بررسي كنيد و مخصوصا پشت برگهارو با دقت بررسي كنيد . اگه به آفت خاصي برنخوردي ( مثل مگس سفيد يا كنه يا ... ) بايد تقصير رو به گردن عوامل محيطي بيندازيم . با توجه به شدت آفتاب در آبادان ممكنه آفتاب سوختگي باشه لذا اگر گوجه هايي كه در زير برگها پنهان هستند اي وضعيت را ندارند ، اين نظريه تاييد ميشه . يه چيز ديگه،ممكنه كه شما موقع آبياري كه حتما هم با شلنگه ، مقداري آب را به بوته ها پاشيده باشي و اگر روز اين اتفاق افتاده باشه ميتونه اين مشكل رو ايجاد كرده باشه .
    البته دوست عزيزمون greenhouse خيلي بهتر ميتونند شمارو راهنمايي كنند .
    با سلام و احترام خدمت دوست گرامی
    ممنونم از لطف تان به خاطر پاسخ تان.
    بله این همان باغچه است و خوشبختانه خیلی بهتر شده است و البته این همه را مرهون لطف و راهنمایی های شما دوستان مخصوصا amin rokh و aavaa هستم.

با سلام
    دوست عزیز آقای خضری اکثر موارد احتمالی رو ذکر کردند .
    اگه لکه های روشن به صورت خراش روی پوست باشند احتمالا میوه ها در مراحل اولیه رشد مورد حمله کنه یا تریپس قرار گرفته اند که اثر آنها باقی مانده .

همچنین ممکن است این حالتها در اثر اختلالات تغذیه ای بخصوص کمبود ریز مغذی ها ایجاد شده باشد .
    برای پایین آمدن احتمال تجمع نیترات در بافت میوه هم از مصرف بیش از اندازه کودهای نیتراته در خاک بخصوص اوره پرهیز کنید .
    از شما هم به خاطر پاسخ تان ممنونم. به هر حال فکر کنم - و از صحبت های شما نتیجه می گیرم- نباید زیاد انتظار داشته باشم که محصولی در حد گلخانه و مزارع استاندارد بدست بیاورم.

3. این کاربر از hamidma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان همانطوری که در عکس ها ملاحظه میکنید این گلدان کروتون برگهاش ریخته بعضی از برگها دارای لکه های است و بجای برگها جوانه هائی زده اما برگی باز نمیشه عمر این جوانه ها 3 هفته هست ، نوک تازه و جوان شاخه ها خشک شده با آب پاش گرده افشانی هم می کنم خاک اونم= خاک باغچه+کود+ماسه نرم و در یک تراس محصور با نور کافی نگهداری میشه در هر صورت دچار بیماری شده ولی من اشکال اونو نمی دونم لطفا راهنمائی کنین سپاسگذارم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

با سلام
    آقاي عبدي شما چند وقته كه از اين گلدان نگهداري ميكنيد ؟ آيا به تازگي اين گلدان را خريداري كرديد ؟
    احتمالا شما بدون دليل اقدام به تعويض خاك گلدان كرديد و بجاي خاكبرگ از مقدار بيش از اندازه كود دامي كه شايد كاملا پوسيده هم نبوده ، استفاده كرديد و آثار سوختگي هم به همين دليله. معمولا زماني كه كود بيش از حد وارد محيط ريشه ميشه برگها حالت تاولي ميشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام
    ایا گلهای رزی که در بازار تهران است را میتوان پیوند زد؟
    اگر میشود پایه مناسب برای ان چیست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

اگه در فصل پيوند باشه ، فرقي نميكنه كه شما پيوندك رو از كجا تهيه كردي مهم اينه كه پوست از ساقه جدا كرده باشه و شما بتونييد پيوندك رو به آساني از ساقه مادري بدون اينكه بافت آسيب ببينه ، جدا كني .
    من رز مشكي رو روي هفت رنگ و رز رونده و محمدي صد پر ، پيوند زدم و بهترين نتيجه رو از محمدي گرفتم .
    Last edited by khezr132; 03-05-2009 at 11:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

khezr132 عزیز با سلام
    از راهنمائی تون سپاسگزارم
    باید عرض کنم تراس با پنجره آلمنیومی محصوره و همانطور که میدانید امسال بهار سرد بود پس گرما نمی تونه دلیل اون باشه هر چند دمای محیطو با دماسنج کنترل نمی کن ولی هر وقت هوا بهای میشد پنجره هارو باز می کردم ، گلدون هارو 5 / 87 خریدم البته شاید کود زیاد داده باشم ولی کود کاملا پوسیده و برای دو سال پیش بود البته در زمستان به دلیل مسائد بوده دمای داخل تراس مقدار زیادی مگس ریز تولید شده که فکر نمی کنم برای گلها ضرری داشته باشه ، اگر باز هم اطلاعات دیگه یا عکس دیگری میخواهید براتون ارسال کنم تا بیشتر در جریان قرار بگیرید . در هر صورت ممنونم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    زير آسمون

پيش فرض

khezr132 عزیز با سلام
    از راهنمائی تون سپاسگزارم
    باید عرض کنم تراس با پنجره آلمنیومی محصوره و همانطور که میدانید امسال بهار سرد بود پس گرما نمی تونه دلیل اون باشه هر چند دمای محیطو با دماسنج کنترل نمی کن ولی هر وقت هوا بهای میشد پنجره هارو باز می کردم ، گلدون هارو 5 / 87 خریدم البته شاید کود زیاد داده باشم ولی کود کاملا پوسیده و برای دو سال پیش بود البته در زمستان به دلیل مسائد بوده دمای داخل تراس مقدار زیادی مگس ریز تولید شده که فکر نمی کنم برای گلها ضرری داشته باشه ، اگر باز هم اطلاعات دیگه یا عکس دیگری میخواهید براتون ارسال کنم تا بیشتر در جریان قرار بگیرید . در هر صورت ممنونم
    آقاي عبدي به نظر من مشكل شما هرچي هست ، مربوط به خاكه . در تركيب خاكي كه شما ذكر كردين جاي خاكبرگ كه بيشترين درصد تركيب خاك رو بايد داشته باشه ، خاليه .
    مضافا بر اينكه قطعا شما از كود بيش از حد استفاده كردين و اين كود بر خلاف تصور شما پوسيده نبوده چراكه به گفته خودتون همون مگسهاي ريز كه مگس سركه هستند بهترين دليل نپوسيده بودن كود دامي شماست .
    دوست عزيز ، تقريبا تمام گياهان آپارتماني با داشتن يه خاكبرگ مطلوب ، به تمام نيازهاي خودشون ميرسند و نياز به تعويض بستر ريشه ندارند و ريشه اونها محيط با ph خاكبرگ و هوموس رو ميپسنده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه در فصل پيوند باشه ، فرقي نميكنه كه شما پيوندك رو از كجا تهيه كردي مهم اينه كه پوست از ساقه جدا كرده باشه و شما بتونييد پيوندك رو به آساني از ساقه مادري بدون اينكه بافت آسيب ببينه ، جدا كني .
    من رز مشكي رو روي هفت رنگ و رز رونده و محمدي صد پر ، پيوند زدم و بهترين نتيجه رو از محمدي گرفتم .
    ممنون از راهنماییتان
    ایا باید حتما روی پیوندک جوانه داشته باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

khezr132 عزیز با سلام به توصیه شما عمل خواهم کرد و نتیجه را به عرض میرسانم ا تشکر مجدد از راهنمائی شما

12. این کاربر از عبدی حسن بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •