تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 233 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2330

نام تاپيک: بخشي زيبا از كتابي كه خوانده ام

پروفشنال rsz1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

تصمیم ها تنها اغاز یک ماجرا هستند.
    کیمیاگر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

با اندکی بردباری همه چیزا را به طلا تبدیل می کنم.
    کیمیاگر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

هر انچه اراده خداوند باشد همان می شود.
    کیمیاگر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

گنج ها به وسیله سیلاب ها اشکار و توسط همیت سیلاب ها مدفون می شوند.
    کیمیاگر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

ادم ها خیلی زود دلیل زندگی خودشان را می اموزند شاید به خاطر همین باشد که خیلی زود هم ار ان ها دست می کشند.اما جهان این گونه است.
    کیمیاگر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

پیر زن گفت "تو برای تعبیر رویا به این جا امده ای و رویا زبان خداوند است.هنگامی که خداوند به زبان دنیا سخن می گوید می توانم کلامش را تعبیر کنم.اما اگر به زبان روح تو سخن می بگوید فقط خودت می توانی بفهمی.و به هر ترتیب من حق مشاوره ام را می گیرم."
    کیمیاگر

داره خودمونی میشه Enter_The_Love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم، به درك

پيش فرض

سعی کن زندگی کنی. خاطره مال پیرمردها و پیرزن هاست...

کنار رود پیدرا نشستم و گریستم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

پیر مرد ادامه داد:این کتاب درباره چیزی صحبت می کند که تقربا همه کتاب های دیگر از ان صحبت می کنند.از ناتوانی ادم ها در انتخاب سرنوشت خویش.و سرانجام کاری می کند که تمام مردم دنیا بزرگ ترین دروغ جهان را باور می کنند.
    جوان شگفت زده پرسید :بزرگترین دروغ دنیا چیست ؟این است :در لحظه مشخصی از زندگی مان اختیارمان را بر زندگی خود از دست می دهیم و از ان پس سرنوشت بر زندگی ما فرمانروا می شود.این بزرگ رین دروغ جهان است.
    کیمیاگر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

کاسبی پسرش را فرستاد تا راز خوشبختی را از فرزانه ترین انسان جهان بیاموزدپسرک چهل روز در بیابان راه رفتتا سرانجام به قلعه زیبایی در فراز یک کوه رسید مرد فرزانه ای که پسرک می جست در انجا می زیست.
    اما قهرمان ما به جای ملاقات با مردی .وارد تالاری شد و جنب و جوش عظیمی را دید.اجران می امدند و می رفتند.مردم در گوشه و کنار صحبت می کردند گروه موسیقی کوچیکی نغمه شیرینی می نواختو میزی مملو از لذیذترین غذاهای بومیان بخش از جهان ان جا بود.
    مرد فرزانه با همه صحبت می کرد و پسرک مجبور شد 2 ساعت منتظر بماند تا مرد فرزانه به او توجه کند.مرد فرزانه با دقت به دلیل ملاقات پسرک گوش داداما به او گفت در ان لحظه فرصت ندارد.تا راز خوشبختی را برایش توضیح دهد.به او پیشنهاد کرد نگاهی به گوشه و کنار قصر بیندازد و دو ساعت بعد باز گردد.سپس یک قاشق چای خوری به پسرک دادو دو قطره روغن در ان ریخت و گفت:علاوه بر ان می خواهم از تو خواهشی بکنم.هم چنان که می گردیاین قاشق را هم در دس بگیر و نگذار روغن هایش بر زمین بریزد.
    پسرک شروع به بالا و پایین رفتن از پلکان قصر کرد و در مام ان مد چشمش را به ان قاشق دوخته بود.پس از دو ساعت به حضور مرد فرزانه رسید.
    فرش های ایرانی تالار غذاخوری را دیدی؟باغی را دیدی که خلق کردنش برای استاد باغبان ده سال طول کشید؟
    متوجه پوست نبشت های زیبای کتاب خانه ام شدی؟
    پسرک شرم زده اعتراف کرد هیچ ندیده است.تنها دغدغه او این بوده که روغن که مرد فرزانه به او سپرده بود نریزد.
    مرد فرزانه گفت پس برگرد و با شگفتی های دنیای من اشنا شو.اگر خانه کسی را نبینی نمی توانی به او اعتماد کنی.
    پسرک قوت قلب گرفت و بار دیگر قاشق را برداشت و به اکتشاف قصر رفت.این بار تمام اثار هنری روی دیوار ها و سقف را تماشا کرد.باغ ها را دید و کوه های گردا گردش را و لطافت گل ها را و نیز سلیقه ای را که در نهادن هر اثر در جای خود به کار رفته بود.هنگامی که نزد مرد فرزانه برگشت هر انچه دیده بود با تمام جزئیا تعریف کرد.
    مرد فرزانه پرسید:اما ان دو قطره روغن که به تو سپرده بودم کجایند؟
    پسرک به قاشق داخل دستش نگریست و دریافت که روغن ریخته است.
    فرزانه ترین و فرزانگان گفت:پس این است یگانه پندی که می توانم به تو بدهم.راز خوش بختی این است که همه شگفتی های جهان را بنگری و هرگز ان دو قطره روغن درون قاشق را از یاد نبری.

کیمیاگر

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    در اينده

پيش فرض

منظور از عدم تعادل مطلقا ناپایداری روانی و از جنس روان پریشی و این جور چزها نیست.بلکه عدم توازنی است که با کشتن خداوند هر کس به دست می اید .
    من دانای کل هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •