تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 131 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

جهالت

ميلان كوندرا
    آرش حجازي

داستان در مورد غم غربت بازگشت به ميهن بازگشت به گذشته و .... است . و منظور از نام كتاب يعني جهالت هم دلتنگي است او مي گويد جهالت يعني از من دوري و از تو بي خبرم . در مورد زندگي 2 فرد مهاجر است كه به وطن بازگشته اند .
    به نظر من كتاب بار هستي خيلي قشنگ تر بود يعني ملموس تر بود اما اين موضوع خيلي خاص بود شايد بايد حتما غم غربت را چشيد و به وطن بازگشت تا كتاب را احساس كرد .

.

داره خودمونی میشه mehrdad00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    around hell

پيش فرض

یه شاهکار با یه ترجمه عالی
    خاطرات روسپيان سودازدۀ من
    نويسنده: گابريل گارسيا ماركز
    ترجمه از زبان اسپانیولی : امیرحسین فطانت
    موضوعش هم از متن زیر بفهمید اگه پیدا نکردید من Pdf دارم بگید تا براتون بزارم
    درسالگرد نود سالگی ام خواستم شب عشقی دیوانه وار را با نوجوانی باكره به خود هدیه دهم. به یاد رُزا كاباركاسافتادم؛مالك یك خانه مخفی كه عادت داشت هر وقت خبر تازه ای به دستش می رسید آن را به مشتریان خوبش اطلاع دهد. هیچ وقت به MakamG۵ او و به هیچکدام از پیشنهادهای وسوسه انگیز و بیشرمانه اش تن در نداده بودم،اما او اصولی راكه من به آن ها اعتقاد داشتم قبول نداشت و با لبخندی موذیانه می گفت:اخلاقیاتهم بستگی به زمانِ داره،خواهی دید.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آنا کارنینا
    لئو تولستوی

این کتاب واقعا چیز عجیبی بود! هیچوقت فکر نمی کردم تولستوی در این حد نابغه باشه! ولی آنا کارنینا یه اثر فوق العاده است. داستان درباره زن جوانی بنام آنا است که با وجود داشتن شوهر و یک پسر هشت ساله عاشق مرد دیگه ای می شه. البته کتاب فقط همین خط داستانی رو نداره. هرچند سرنوشتی که تولستوی به قهرمانان کتابش می ده همون سرنوشت همیشگی غلبه خوبی بر بدیه اما با این وجود بقدری در نوشتن افکار و توصیف و باورپذیر کردن شخصیت ها استادانه عمل کرده که این ضعف اصلا به چشم نمی یاد و خواننده در هر لحظه می تونه هر کدوم از شخصیت ها حتی منفورترینشون رو دوست داشته باشه و برای تصمیمهاش احترام قائل بشه. موضوع دیگه قسمتی از افکار لوین یکی از شخصیت های اصلی ماجراست که باورهاش در مورد مرگ و زندگی و وجود خدا و از همه مهمتر نتیجه ای که در آخر داستان بهش می رسه جالب و دور از انتظارن و خلاصه من که کلی لذت بردم از این کتاب

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلاخ خانه ي شماره ي 5 و نخستين عشق بكت ...

پروفشنال negar00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

عشق در زمان وبا

بازم نمایانگر قدرت کم‌نظیر مارکز در خلق داستانی طولانی و البته پرکشش. بی‌شک نخواندنش موجب خسران خواهد بود.

گابریل گارسیا مارکز در اثر پيش روي آنچنان كه خود اذعان دارد ماحصل سال ها تجارب خود را استادانه به كار گرفته و كتابي درخشان پديد آورده بسياري از واقعيات آمده در اين كتاب برگرفته از واقعيات زندگي خود اوست كه در كتاب زنده ام كه روايت كنم آمده شايد موضوع كار تا حدودي تكراري به نظر رسد ليك دست پرورده هنرمندانه و ظريف ماركز است و عشق را با جزييات فراوان و در كمال زيبايي به تصوير كشيده است
    در ضمن ترجمه بهمن فرزانه با آنكه كهنه تر از برگردان هاي كيومرث پارساي و اسماعيل قهرماني پور است ولي با تطابقي ساده مشخص مي شود به اصل اثر نزديك تر است.

6. این کاربر از negar00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال god_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بهترين كتابي كه تا حالا خواندهام كتاب اگر فردا بيايد نوشته سيدني شلدون بود . نزديك به 700 صفحه كه در عرض يك هفته تا آخرشو خوندم . داستان دختري پاك است كه بهش تهمت دزدي ميزنن و 15 سال به بدترين زندان زنان مي فرستنش و آنجا بسيار رنج مي بينه آن هم در بدو ورود و وقتي بيرون مياد تنها كاري كه براش پيدا ميشه دزدي بوده و اون بهترين و ماهر ترين دزد دنيا ميشه كه از دزدي متنفره.
    اصولا من كتابهاي اين نويسنده رو خيلي دوست دارم و هر سال كتابهاش جزو پرفروش ترين رمانهاي جهانه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من چند روز پیش کتاب آدم و حوا نوشته مارک تواین رو خونم، معرکه ست. علاوه بر داستان زندگی آدم وحوا، اون هم به طرز خیلی زیبایی، به تفاوت های رفتاری زن و مرد رو از دید روانشناسی و خیلی ظریف اشاره میکنه. یه جورایی آدمو یاد کتاب مردان مریخی، زنان ونوسی مینداره. کتاب رو از سایت seapurse.com دانلود کردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ژرمینال اثر امیل زولا

توسیه میکنم اگه این کتابو پیدا کردید حتماً بخونید البته کتاب قدیمیشو که حذف نداشته باشه

داستان مربوط به فقر و بدبختی در بین معدنچیان فرانسه است که تعداد اقلیت معدنداران ثروتمند از اکثریت مردم فقیر کارگر تا حد مرگ کار می کشند
    خوندن این کتاب باعث میشه که در مورد اروپای قدیم اطلاعاتی بدست بیاریم
    البته کتابهای دیگر امیل زولا هم قشنگ هستند
    زمین که در مورد کشاورزان است
    آسوموار در مورد قشر کارگر
    سهم سگان شکاری که مربوط به فساد طبقه ثروتمند است
    کتابهای این نویسنده رئالیست واقعاً شاهکار است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هر کسی باید سنگی داشته باشد. از بایرد بیلرد. من تنها ترجمش رو خوندم. ترجمه لیدا کاوسی. یه کتاب کوچیک 700 تومنی. به طرز فوق العاده جالب و احساسی روش یه انتخاب خوب رو بیان می کنه. به شکل ساده انتخاب یه سنگ خاص رو از میون بی نهایت سنگ توضیح می ده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام !
    يه سوال دارم . صد سال تنهايي نرجمه ي بهمن فرزانه چه جوري گير مياد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •