کرکی عزیزCracki نوشته :
سلام مسعود جان من هم این فایل رو که در اون صفحه ای که اعلام کردی اجرا کردم .
آنتی ویروس کاسپرسکای رو نتونست از Try خارج کنه و هم آیکونش در اونجا بود و هم پروسه هاش
فعال بودند.
به هیچ عنوان روی فایروال Outpost Pro هم نتونست عملی رو انجام بده.
دفعه اول من توسط برنامه Hacker Eliminator تونستم جولوشو بگیرم و بستمش . نمیدونم اسم
این برنامه رو شنیدی یا نه ولی برنامه خوبیه و سبکم هست. از اسمشم معلومه چه کاری انجام میده
قیمت برنامه هم 99 دلاره.
اما دفعه دوم بهش اجازه دادم و فقط تونست یاهو مسنجرم رو که باز بود ببندهDDD
اما در مورد Outpost که چرا نمیتونه قبل از عملش جلوشو بگیره . به دلیله اینه که این فایروال
بر روی پروسه هایی که اضافه میشن و یا حذف میشن نظارت نمیکنه چونکه اصلا این قابلیت رو نداره.
اما من بازم در تنظیماتش نگاه میکنم اگر به چیزی برخورد کردم که بتونه در این مورد حساسترش بکنه
حتما میگم.
مسعود جان نمیدونم الان از نسخه جدید Outpost Pro استفاده میکنی یا نه ولی اگر جواب مثبت هستش
آیا به اشکالاتی که در قابلیت DNS Cache وجود داره پی بردی. چون اشتباهی خیلی چیزا رو بلوک میکنه
ولی در نسخه قبلیش اینطوری نبود.
البته این نسخه اش اشکال زیاد داره و من زیاد ازش راضی نیستم و امیدوارم در نسخه های بعدی بهتر بشه.
در مورد کاسپرسکی باید اضافه کنم که من نسخه 2006 اونو چک کردم البته با توجه به بتا بودنش خیلی دور از تصور نبود ولی بیت و نود به راحتی از Tray System خارج شدن ولی همون طور که گفتم این برنامه فقط میتونه برنامه ها رو ببنده و بهیچ عنوان نمیتونه پروسه ها و سرویس هاشون رو از کا بندازه
در مورد فایروالها هم بهیچ عنوان نتونست اونا رو حتی ببنده ولی همونطور که گفتم عملکرد زون آلارم 6 پرو برام جالب بود که تونست جلوش رو بگیره هر چند بعدا سیستم رو تا مرز ناپایداری پیش برد ولی
در کل میتونم بگم فایروال زون آلارم تو این نسخه یعنی 6 رشد نسبتا خوبی داشته و میتونم بگم برعکس اوت پست که توی برخی از موارد پسرفت داشته این فایروال(زون آلارم) پیشرفت خوبی داشته
و واقعا میگم شایدالان زمان اون رسیده باشه که یه تجدید نظری نسبت به این فایرال داشته باشیم یعنی میتونم بگم همونطور که ویوا جان گفتند من هم انتظار داشتم آنتی ویروس عکس العملی از خودش نشون بده ولی واقعا جالب بود که زون تونست این کار رو انجام بده
و یه چیز کلی بگم زون آلارم تو این نسخه فراتر از یه فایروال داره عمل میکنه هر چند من منکر مشکلات و باگهای اون نمیشم که اینهم برمیگرده به درصد بالای استفاده کنندگان اون که میتونم به جرات بگم بدلیل معروفیتش بیشترین مصرف کننده رو داره و بتبع اون مشکلات و باگهاش سریعتر خودشون رو نشون میدن یعنی یه چیزی مثل اینترنت اکسپلورر که بدلیل بالا حملات بیشتری متوجه اون هست ولی در کل تو این نسخه برنامه خیلی خوش دستر شده و مانیتورینگ سیستمش که دیگه حرف نداره
یعنی به محض اینکه برنامه میخواد به قسمت هایی از سیستم عامل دسترسی پیدا کنه سرو کلش پیدا میشه
در مورد اون DNS Cache اوت پست هم باید بگم که خیلی بهش توجه نکردم و گمون نمیکنم یه همچین سوتی داده باشن
شاید تنظیمات فایروالت بهم ریخته اون گزینه های Limited رو غیرفعال کن شاید درست شد
در غیر اینصورت که اونو Disable کن
یعنی اگه یه همچین سوتی تو یکی از پلاگین هاش داده باشه وای به حال خود برنامه
اگه مطمئن هستی که این نسخه اش راضی کننده نیست زون آلارم رو یه تستی بزن
خدمت ویوای عزیزVivasoft نوشته :
خدمت اقا مسعود
اولین نصحیت امنیتی که وجود داره اینه که به انتی ویروس و فایروالت هیچ وقت بطور صددرصد اطمینان نکن
دوم کسی که فایلهای مشکوک و نامطمئن رو باز میکنه مسئولیتش با خودشه
هیچ شرکت امنیتی تضمین نمیکنه شما هر فایلیرو که گیر اوردی رو سیستمت با خیال راحت اجرا کن چون دقیقا یکی از
خطرناکترین راههای آلوده شدن یه سیستم اجرای برنامه های مخرب توسط خود کاربره
بگذریم ....من این فایلو برای امتحان اجرا کردم درصورتی که اصلا راضی به این کار نبودم
هدف اصلی این برنامه از کار انداختن انتی ویروس و فایرواله ولی همونجوری که خودتونم گفتید اصلا موفق به همچین
کاری نمیشه حالا چرا اوت پوست به قول شما صداش در نمیآد برای اینکه این برنامه هیچ ترافیک و اطلاعاتی رو جابجا
نمیکنه واصلا تقضای اتصال نمیکنه من بیشتر دوست داشتم انتی ویروسم حساسیت نشون بده ولی در کل کار این
برنامه فعلا یکم خنده داره با موس که روی ایکونها میری همه برنامه های غیر اصلیرو میپرونه البته اگه در نسخه
بعدی بتونه واقعا انتی ویروس و فایروالو از کار بندازه جدا میتونه خطرناک باشه(فعلا که این برنامه در حد یه شوخیه)
ممنون از توصیه هاتون دوست من ولی باید بگم که من همیشه دو سه تا آنتی ویروس رو سیستم نصبه و اونا رو همیشه آپدیت میکنم وبعد هم اینکه من دو تا ویندوز دارم که یکی برا تست اینجور فایل ها اختصاص دادم البته این ویندوزی که من میگم مجازی هستش
یعنی همون Virtual Pc شرکت Connectix که با استفاده از این جور سیستم عاملها درصد ریسک اینجور کارا میاد پایین
خوب دوست من نظرت رو در مورد اوت پست گفتی اما در مورد زون آلارم نظرت چیه ؟