تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 61 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 604

نام تاپيک: « معرفي و بحث فايروالها »

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud.ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

Cracki نوشته :
    سلام مسعود جان من هم این فایل رو که در اون صفحه ای که اعلام کردی اجرا کردم .

آنتی ویروس کاسپرسکای رو نتونست از Try خارج کنه و هم آیکونش در اونجا بود و هم پروسه هاش
    فعال بودند.

به هیچ عنوان روی فایروال Outpost Pro هم نتونست عملی رو انجام بده.

دفعه اول من توسط برنامه Hacker Eliminator تونستم جولوشو بگیرم و بستمش . نمیدونم اسم
    این برنامه رو شنیدی یا نه ولی برنامه خوبیه و سبکم هست. از اسمشم معلومه چه کاری انجام میده
    قیمت برنامه هم 99 دلاره.

اما دفعه دوم بهش اجازه دادم و فقط تونست یاهو مسنجرم رو که باز بود ببنده DDD

اما در مورد Outpost که چرا نمیتونه قبل از عملش جلوشو بگیره . به دلیله اینه که این فایروال
    بر روی پروسه هایی که اضافه میشن و یا حذف میشن نظارت نمیکنه چونکه اصلا این قابلیت رو نداره.
    اما من بازم در تنظیماتش نگاه میکنم اگر به چیزی برخورد کردم که بتونه در این مورد حساسترش بکنه
    حتما میگم.

مسعود جان نمیدونم الان از نسخه جدید Outpost Pro استفاده میکنی یا نه ولی اگر جواب مثبت هستش
    آیا به اشکالاتی که در قابلیت DNS Cache وجود داره پی بردی. چون اشتباهی خیلی چیزا رو بلوک میکنه
    ولی در نسخه قبلیش اینطوری نبود.

البته این نسخه اش اشکال زیاد داره و من زیاد ازش راضی نیستم و امیدوارم در نسخه های بعدی بهتر بشه.
    کرکی عزیز
    در مورد کاسپرسکی باید اضافه کنم که من نسخه 2006 اونو چک کردم البته با توجه به بتا بودنش خیلی دور از تصور نبود ولی بیت و نود به راحتی از Tray System خارج شدن ولی همون طور که گفتم این برنامه فقط میتونه برنامه ها رو ببنده و بهیچ عنوان نمیتونه پروسه ها و سرویس هاشون رو از کا بندازه
    در مورد فایروالها هم بهیچ عنوان نتونست اونا رو حتی ببنده ولی همونطور که گفتم عملکرد زون آلارم 6 پرو برام جالب بود که تونست جلوش رو بگیره هر چند بعدا سیستم رو تا مرز ناپایداری پیش برد ولی
    در کل میتونم بگم فایروال زون آلارم تو این نسخه یعنی 6 رشد نسبتا خوبی داشته و میتونم بگم برعکس اوت پست که توی برخی از موارد پسرفت داشته این فایروال(زون آلارم) پیشرفت خوبی داشته
    و واقعا میگم شایدالان زمان اون رسیده باشه که یه تجدید نظری نسبت به این فایرال داشته باشیم یعنی میتونم بگم همونطور که ویوا جان گفتند من هم انتظار داشتم آنتی ویروس عکس العملی از خودش نشون بده ولی واقعا جالب بود که زون تونست این کار رو انجام بده
    و یه چیز کلی بگم زون آلارم تو این نسخه فراتر از یه فایروال داره عمل میکنه هر چند من منکر مشکلات و باگهای اون نمیشم که اینهم برمیگرده به درصد بالای استفاده کنندگان اون که میتونم به جرات بگم بدلیل معروفیتش بیشترین مصرف کننده رو داره و بتبع اون مشکلات و باگهاش سریعتر خودشون رو نشون میدن یعنی یه چیزی مثل اینترنت اکسپلورر که بدلیل بالا حملات بیشتری متوجه اون هست ولی در کل تو این نسخه برنامه خیلی خوش دستر شده و مانیتورینگ سیستمش که دیگه حرف نداره
    یعنی به محض اینکه برنامه میخواد به قسمت هایی از سیستم عامل دسترسی پیدا کنه سرو کلش پیدا میشه

در مورد اون DNS Cache اوت پست هم باید بگم که خیلی بهش توجه نکردم و گمون نمیکنم یه همچین سوتی داده باشن
    شاید تنظیمات فایروالت بهم ریخته اون گزینه های Limited رو غیرفعال کن شاید درست شد
    در غیر اینصورت که اونو Disable کن
    یعنی اگه یه همچین سوتی تو یکی از پلاگین هاش داده باشه وای به حال خود برنامه
    اگه مطمئن هستی که این نسخه اش راضی کننده نیست زون آلارم رو یه تستی بزن

Vivasoft نوشته :
    خدمت اقا مسعود

اولین نصحیت امنیتی که وجود داره اینه که به انتی ویروس و فایروالت هیچ وقت بطور صددرصد اطمینان نکن
    دوم کسی که فایلهای مشکوک و نامطمئن رو باز میکنه مسئولیتش با خودشه

هیچ شرکت امنیتی تضمین نمیکنه شما هر فایلیرو که گیر اوردی رو سیستمت با خیال راحت اجرا کن چون دقیقا یکی از
    خطرناکترین راههای آلوده شدن یه سیستم اجرای برنامه های مخرب توسط خود کاربره

بگذریم ....من این فایلو برای امتحان اجرا کردم درصورتی که اصلا راضی به این کار نبودم
    هدف اصلی این برنامه از کار انداختن انتی ویروس و فایرواله ولی همونجوری که خودتونم گفتید اصلا موفق به همچین
    کاری نمیشه حالا چرا اوت پوست به قول شما صداش در نمیآد برای اینکه این برنامه هیچ ترافیک و اطلاعاتی رو جابجا
    نمیکنه واصلا تقضای اتصال نمیکنه من بیشتر دوست داشتم انتی ویروسم حساسیت نشون بده ولی در کل کار این
    برنامه فعلا یکم خنده داره با موس که روی ایکونها میری همه برنامه های غیر اصلیرو میپرونه البته اگه در نسخه
    بعدی بتونه واقعا انتی ویروس و فایروالو از کار بندازه جدا میتونه خطرناک باشه(فعلا که این برنامه در حد یه شوخیه)
    خدمت ویوای عزیز

ممنون از توصیه هاتون دوست من ولی باید بگم که من همیشه دو سه تا آنتی ویروس رو سیستم نصبه و اونا رو همیشه آپدیت میکنم وبعد هم اینکه من دو تا ویندوز دارم که یکی برا تست اینجور فایل ها اختصاص دادم البته این ویندوزی که من میگم مجازی هستش
    یعنی همون Virtual Pc شرکت Connectix که با استفاده از این جور سیستم عاملها درصد ریسک اینجور کارا میاد پایین
    خوب دوست من نظرت رو در مورد اوت پست گفتی اما در مورد زون آلارم نظرت چیه ؟

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

1

این لیست 2047 تایی که براتون میگذارم رو خودم با استفاده از دیتابیس یکی از قوی ترین نرم افزار های شکار تبلیغات درست کردم که شما می توانید با اضافه کردن اون به اوت پوست قدرت Ad Blocking اش رو به مراتب بیشتر و قوی تر کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط کافیه این فایل رو در قسمت Ads-->Properties-->Export/Import-->Import وارد کنید و دیگه تمام!
    ضمنا به زودی یک لیست مخصوص هم از تبلیغات موجود در سایت های ایرانی درست می کنم که اون رو هم بعدا معرفی میکنم.

===================================

نقل قول نوشته شده توسط Ali_k
    حسین جان عکس دوم هم برا من تالا پیش اومده
    اگر اينجور باشه بايد به مسولين سايت اطلاع بديم تا معلوم بشه مشكل از چيه. مثلا من وقتي با اوت پوست اين اخطار رو گرفتم فايروال طبق گزينه پيش فرض 5 دقيقه P30World رو بلوک کرد که خودم مجبور شدم دستی آزادش کنم.

نقل قول نوشته شده توسط vivasoft
    حسین pcflank رو احتمالا حواست نبوده بلوک کردی من الان دارم باش کار میکنم جواب میده
    حالت دیگه ممکنه گذاستی رو مد most block برای شروع به کار باید بزارش روی wizard
    وقتی از ت پرسید بش اجازه بده (اگه از حالت بلوک درش بیاری حتما کار میکنه)
    من نه pcflank رو بلوک کردم و نه روی مد Block Most هستم. وقتی هم که پرسید وصل بشه اختیار کامل دادم اما وصل نشد. شاید هم ایراد از ISP باشه؟!

نقل قول نوشته شده توسط میل کوچولو
    hossein84x جان در مورد مشکل اولت بگم که whoeasyهمیشه برای من جواب داده و 2 ماهه دارم از این پلاگین استفاده می کنم.
    خوش به حالت ميل كوچولو جان. مثل اينكه فقط شانس منه كه اينجوري ميشه

نقل قول نوشته شده توسط Masoud.ebi
    در مورد فایروالها هم بهیچ عنوان نتونست اونا رو حتی ببنده ولی همونطور که گفتم عملکرد زون آلارم 6 پرو برام جالب بود که تونست جلوش رو بگیره هر چند بعدا سیستم رو تا مرز ناپایداری پیش برد ولی
    در کل میتونم بگم فایروال زون آلارم تو این نسخه یعنی 6 رشد نسبتا خوبی داشته و میتونم بگم برعکس اوت پست که توی برخی از موارد پسرفت داشته این فایروال(زون آلارم) پیشرفت خوبی داشته
    و واقعا میگم شایدالان زمان اون رسیده باشه که یه تجدید نظری نسبت به این فایرال داشته باشیم یعنی میتونم بگم همونطور که ویوا جان گفتند من هم انتظار داشتم آنتی ویروس عکس العملی از خودش نشون بده ولی واقعا جالب بود که زون تونست این کار رو انجام بده
    و یه چیز کلی بگم زون آلارم تو این نسخه فراتر از یه فایروال داره عمل میکنه هر چند من منکر مشکلات و باگهای اون نمیشم که اینهم برمیگرده به درصد بالای استفاده کنندگان اون که میتونم به جرات بگم بدلیل معروفیتش بیشترین مصرف کننده رو داره و بتبع اون مشکلات و باگهاش سریعتر خودشون رو نشون میدن یعنی یه چیزی مثل اینترنت اکسپلورر که بدلیل بالا حملات بیشتری متوجه اون هست ولی در کل تو این نسخه برنامه خیلی خوش دستر شده و مانیتورینگ سیستمش که دیگه حرف نداره
    مسعود جان خيلي خوشحالم كه بالاخره يك نفر اين موضوع رو تاييد كرد كه زون آلارم 6 عالي شده. من اين موضوع رو چند وقت قبل توي همين تاپيك گفتم اما كسي توجه نكرد.

فقط يكي از نكات منفي زون آلارم 6 كه يك نكته مثبت هم ميتونه باشه اينه كه خيلي خيلي گير ميده!
    مثلا من O&O Defrag دارم كه به محض بالا اومدن سيستم زون آلارم مچش رو ميگره اما اوت پوست كلا بي خيالش هست تا وقتي كه اجرا بشه.

اگر زون آلارم و اوت پوست رو ميشده يك جوري با هم استفاده كرد واقعا عالي مي شد!
    Last edited by hossein84x; 30-09-2005 at 04:47.

داره خودمونی میشه vivasoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

گذری بر فایروال zone alarm 6 pro

من یبار دیگه با اجازتون طبع وبلاگیمو روشن میکنم تا خوندن این مطلب زیاد براتون سخت نباشه(البته با اجازه بزرگترا)

الان دیگه مد شده از هرکسی بپرسی فایروال داری میگه زون الارمو میگی انگار اول زون الارم وارد ایران شده بعد فایروال اومده
    طوری که همه بچهای اینترنتی در کوچیکی زیر گوششون زون الارم خوندن (مثل انتی ویروس که با نورتون شناخته میشه
    اینم همچین انحصاریو برای خودش داره)

خوب به طرف بقالی محلمون میرم آقا سلام علیکم زون الارم خدمتون هست بعله مهندس جون تازه خوبشم برامون اومده
    قربون دستت یکی از اون خوباشو بده .اینم 6 پرو خدمت شما بزارید وزنش کنم .میگم مهندس یه چند سیر از جدید تراشم
    براتون بزارم انتی ویروسو انتی هکر و انتی همه چیم داره بزارم سرراست بشه سی دیتونم پرشه .نه جناب ممنون...
    خدمت شما میشه 500تومن.
    تو راه برگشتن با خودم میگم قربون ایران خودمون برم اون ور آب خودشنو میکشن برنامه طراحی میکنن اینور پول
    سی دی خامشو فقط میگیرن

خوب بزار نصبشم کنم ببینیم چه کارس من فقط خاطرات مبهمی اونم اوایل جوونیام از این نرم افزار دارم
    شروع شد چه جالب اوو انگار جایزهای خوبیم گرفته (چقدر تبلیغ خودشونو میکنن) یعنی این اقا و خانومای که نشون
    میده برای امنیت من دارن تو لابراتوار امنیتیشون زحمت میکشن (خیلی ممنون)اینجارو نگا میگه اطلاعاتتونو (که ایمیل
    ام گرفت)از سسیتمتون بفرستیم برای بچه های شرکت تا روش برای مقابله با هکرا کار کنن(نه قربونت)ولی من که
    میدونم شما هر کاری دوست دارید میکنید.ولی معلومه همه کاری کردن تا فروششون بالاتر بره در ادامه به سلامتی
    با طی مراحل مختلف بالاخره ریستو میدن
    یکمی مراحل نصب تودرتو و طولانیه ولی اصلا مهم نیست.
    بعد از ریست بازم درباره اینکه برنامه تریاله گوشزد میکنه ..خوب تموم شد رفتیم تو برنامه...
    اوو منو یاد جوونیام میندازه هنوزم شکل کلیش همون جوریه ولی با یه نگاه میشه فهمید منوبندی برنامه لااقل از کریو خیلی بهتر و منظم تره من سعی میکنم یه نگاه کلی به منوهاش بندازم خوب بدک نیست ...کوکی،ریفرر،تبلیغات،انتی اسپای،
    مدیریت برنامه ها ،قانونهای پیشرفته ،حتی ادی بلوکی که تازه اوت پوست اونو گذاشته انگار اینا زودتر داشتن،جالبه هرچی من
    درباره فایروال میدونستم داخلشه یا در این ابتدا لااقل بصورت شکلی وجود داره.

یکمی عملی تر:

مثل همیشه من هر فایروالیرو میبینم تست wallbreaker روش انجام میدم (نمیدونم چرا شاید عقده شده برام)
    با تنظیمات کنونی که فکر نمیکنم ناقصم باشه قسمت اول و سوم براحتی مرورگرو باز میکنه و زونم صداش در نمیاد
    تو قسمت دوم اگرچه زون متوجه میشه ولی با تایید شما کل برنامه رو بلوک میکنه طوری که دیگه اصلا نمیزاره خود برنامه اصلی
    باز بشه دفعه بعدی دیگه تست اول وسوم بطور پیشفرض بشون اخطارداده میشه(داروی پس از مرگ برای سهراب)
    تو این حال زون با خودش میگه اگه قسمت دوم مشکل ایجاد میکنه پس همه برنامه مشکل داره و بلوکش میکنه که به نظر من
    یکم بی رحمیه ممکنه فقط قسمتی از یکبرنامه مشکل ایجاد کنه ولی کاربر بخواد از بقیه برنامه استفاده کنه

ولی در کل تستارو خوب پشت سر میزاره و تست مهم pcaudit2 رو با موفقیت به اتمام میرسونه و در حین کار اخطار میده که
    حرکات موس و کیبورد شما تحت نظره (اینو تو فایروالهای دیگه ندیده بودم)اگر چه اوت پوست و کریو چنین اخطاری نمیدن ولی
    اونام براحتی تو این تست موفق میشن
    دوباره طبق روال بالا همون لحظه که اخطار میده کل برنامه (تست)از حرکت باز میمونه و دیگه نمیتونه ادامه تستو دنبال کنه
    ولی به شما پیغام تبریک میده

نکته مهم دیگه :نمیدونم کی بود که اصرار داشت پروسه های مخفی تو این ورژن درست شده , ولی به نظر من هنوز مشکل داره
    چرا ؟
    با تنظیمات معمولی :
    ابتدا دوبار مرور گرو باز میکنیم مثل همه فایر والها گیر میده که این میخواد متصل بشه خوب میگیم بابا این مروگرمونه می خوایم بریم تو اینترنت باش دوربزیم بش اجازه بده اونم میگه چشم
    بار سوم که میریم داخل مرور گر دیگه گیری نمیده که این خیلی ام عالیه....
    حالا چه کار میکنیم ویندوز مدیا پلیر رو باز میکنیم داخل قسمت about انتخاب میکنیم که بره تو سایت خودشون (شما هر برنامه رو که دوست دارید امتحان کنید )(این برای یه فایر وال خوب ابتدایی ترین نوع یه پرسه مخفیه)
    ولی بدون هیچ پیغامی از طرف فایروال میره تو سایتشون

خوب حتما میگید شما تنظیماتو بهتر کن... چشم:

سخت گیرانه ترین تنظیمات :
    وقتی میری تو مدیا پلیر دیگه اصلا اون قسمتی که میره تو سایتشون کار نمیکنه زونم اصلا هیچ پیغامی نمیده فقط بلوکش میکنه(ولی شاید من دوست داشته باشه تو این شرایط یه برنامه ایمو اپد یت کنم یا اون لاین ریجیست کنم)
    حد وسطی وجود نداره این از نظر من یه عیبه. اره بی رحمه ولی یه بیرحم بی منطق

من عادت دارم سربه سر فایروالا بزارم (اینو ببند اونو بازکن بالا پایین این ------ اون پورت )ولی تو این حالات زود حوصله زون سر میرفت و همه ترافیکو بند میکرد چند بارم این اتفاق افتاد
    حتی تو اون مثال بالا وقتی تنظیماتو گذاشتم رو معمولی دیگه تو اون سایت مدیاپلیر نرفت
    در کل اسم این قسمتو میزاریم کم بودن استقامت و ناپایداری(بیچاره سازنده کجا میدونست یکی میخواد با زمینه مازوخیسم اینقدر تنظیماتو بالا پایین کنه تا ببینه چی میشه)

نکته دیگه کنترل تبلیغات زیاد قوی نیست دیگه اینو میزارم بعهده خودتون مثلا با اوت مقایسه اش کنید
    کنترل محتوا تو این ورژن وجود نداره (حالا نییاد بگیید این دیگه قرتی بازیه خوب نداره چکار کنم)

نتیجه گیری اولیه : شاید بی رحمی باشه (یکدفعه ام ما بیرحم باشیم )من اسم این فایروالو طبل تو خالی میزارم

نتیجه گیری خیلی منصفانه :
    این فایروالیه که همه امکاناتی براش در نظر گرفته شده و تقریبا فکر همه چیزو کردن وحتی میتونه یه فایروال حرفه ای اما خونگی خیلی خوب باشه

در آخر اگه بخواییم بحثو تعدیل کنیم این شرایطی بود که با نوع سیستمم و با دانستن اینکه حداقل چه چیزی از یک فایروال میخوام برای من بوجود اومد و اونارو شرح دادم
    در کل برای من زیاد خوشایند نبود شایدم بر میگرده به تلبیغات کاذب و انحصاری
    ولی شکی نیست که زون الارم از پرفروشترینها و اولین انتخاب کاربران عادیست
    امید وارم تونسته باشم کمکی کرده باشم و به بیراهه نرفته باشم
    Last edited by vivasoft; 30-09-2005 at 16:10.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    cracki عزیز
    اگر من درست متوجه شده باشم همون طور که در پایین صفحه دانلود نوشته شده است ورژن جدید کریو (احتمالا در قبلیها هم همینطور بوده )در دو نسخه ارایه می شود
    نسخه kpf limited trial که 5.3 مگابایت است و قابل دانلود کردن و یکسری امکانات هم کم داره (این امکانات رو در همون صفحه نوشته ) و نسخه دوم نسخه فول که 7.5 مگابایت است و برای اعضا قابل دانلود کردن احتمالا ما باید منتظر بمونیم تا لینک نسخه فول لو بره و یا یکی اونو اپلود کنه
    این هم کرک این نسخه کریو:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by alirafaat; 30-09-2005 at 19:47.

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

vivasoft جان من از نقد فایروال نارحت نمیشم که هیچ، خیلی هم خوشم میاد بی رحمانه نقد بشن. چون مثلا اگر هک بشی هکر هم بی رحمانه رفتار میکنه و مسئله شوخی نیست.

به هر حال ممنون از نقدت و ضمنا اگه میشه در مورد اون اخطار مونیتورینگ موس و کیبورد هم تحقیق کن. به اکثر برنامه ها این ایراد رو میگره و البته با بلوک کردنش هیچ مشکلی پیش نیماد.

نمی دونم اشکال زون آلارم هست یا اینکه همه نرم افزار های من از این کارهای بد می کنند!
    Last edited by hossein84x; 01-10-2005 at 05:08.

آخر فروم باز Sinagood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اکثر برنامه ها؟
    برا من که 3 تا برنامه رو گرفت که کاملا هم درست بود و اونها cursorxp , MS Intellipoint , MS Intellitype بود که هر سه کارشون کاملا قانونی بود

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

cracki جان سلام
    من خودم نسخه 4.2.1 رو امروز از سايت هاي دانلود خارجي دانلود كردم. البته لينكشون از خود سايت كريو بود.
    اما در خود سايت كريو هنوز نسخه 4.2.0 هست كه نوشته حجمش 7.5 مگابايت هست. عكسي كه شما گذاشتي هم كه از خود سايت كريو هست. من موندم پس چرا الان نسخه 4.2.0 هست؟ مي شه شما يك بار دوباره وارد سايت كريو بشي و ببيني كه چه نسخه اي رو مي بيني؟ من موندم چرا اينطوري شده!

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

مهدی جون من دیدم 4.2.1 رو توی خود سایت کریو هم زده!
    ببین

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساسان جان سلام
    الان باز هم نگاه كردم و ديدم كه هنوز 4.2.0 هست. يه دفعه ياده همون علامت سؤالي كه بهت گفته بودم افتادم
    علامت سؤال رو آخر لينك سايت زدم و ديدم كه 4.2.1 اومد. در واقع براي من از كش لود مي شده كه 4.2.0 نوشته بود. البته نوشته 7.5 مگابايت اما وقتي شروع به دانلود مي شه همون فايل 5.3 مگابايتي دانلود مي شه. احتمالا اشتباه نوشته شده 7.5 مگابايت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •