بلی بلم ملم بلی نلی بلم نملم نملم بلی
بلی بلم ملم بلی نلی بلم نملم نملم بلی
توخ چطو مملگ
ها بیبینید یزدیگا ایرو خشه
علیگ دست گلت درد نکنه یلگ بیشتر از اینوگا بل اینجا تا شاید این یزدیگا اینجا یه تکونی به خودشون بدن.
قابل همشهريهاي گل وگلاب رو ندارهنظر لطفتونه
اميدوارم دوستان سعي كنن مطالب جالب و خش با هم رد و بدل كنن تا تاپيك جذابتر بشه. آخه مردم روي يزيا يه حساب ديه اي وا مكنن.
يا علي مدد است
ببشخيد(!) مشه بگيد تاريخ اين نوشته مال كي هه؟
فك كنم مال همون دوره قاجار اينا باشه
چند ساله درستش كردند.بابا ناسلامتي الان قطب گردشگري يزده. نيومديد ببينيد روزي نيست كه خارجيها نياند. رستوران [شاه عباسي] درست كردند غذاهاش در حد تيم ملي يخوده هم گرونه البته!
تقريبا به صورت يك مجموعه درش آوردند. چاپارخونه، آب انبار، رستوران، موزه، يخچال خشتي....
جدی؟ ادرس بده بیایم ببینیم. ولی خداییش کسی به فکر آثار باستانی شهر نیست. چند روز پیش یه آب انبارو خراب کردن خیلی حالمون گرفت.
ميبده دگه! بيا ميبد از اولين نفري كه ديدي بپرس كجاهه، مهم نيست كي باشه بچه،پيرزن، ديوونه، احمق
خراب كردند جدي؟ آدرس بده بيايم ببينيم.![]()
این دیگه اند خلاصه گویی یزدی بود. ایول
R10MessiEtoo جان
من اين مطالب رو از سايتهاي مختلف شامل سازمان جهانگردي/ميراث فرهنگي/مركز گردشگري...دانشجويان ايران و ..... گردآوري كردم و حدود 9 ماه از جمع آوري اين مطالب ميگذره و ممكنه ارائه مطالب در اين سايتها قديمي تر باشه (مثلا زمان قاجاريه) اينهم آدرس مطلب مذكور:
بهر حال با توجه به تغييرات غير قابل انكار در سيستم شهري و از آنجا كه من ساكن كرج هستم و كمتر از اين تغيير و تحولات خبردار ميشم امكان داره هر يك از مطالب با شرايط كنوني نخونه.
در عين حال از نكته سنجي شما كمال تشكر را دارم و اميدوارم هر يك از دوستان كه اطلاعات مضاعفي بر اين مطالب دارند حتما ارائه نمايند.
يا علي مدد است
Last edited by senjed1349; 20-09-2007 at 13:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)