تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 149 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1489

نام تاپيک: برنامه هاي قابل نصب بر روي Motorola V3X

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

سلام دوست عزیز. واقعا ممنون. پیغمبر میگه اگر کسی رو فقط چهل نفر براش خیر بخواند اون دنیا جاش حتما تو بهشته. ایول بابا.
    من یه مشکل دارم. گوشیمو که فلش کردم یه مشکل برام پیش اومده. وقتی کسی زنگ میزنه به جای اینکه اسمشو که تو دفتر تلفن ذخیره کردم نشون بده شماره اش رو نشون میده. میتونی کمکم کنی.
    در ضمن من هم یکی از اون چهل نفرم.
    عزیزم مشکل شما اینه که وقتی فلش کردی اون موقع که برنامه گوشی رو بوت میکنه که و پیغام میده که گوشی رو خودت روشن کنی صبر نکردی تا پیغام پایان رو بده !
    اینم به این خاطره که وقتی گوشی رو روشن میکنه دوباره خودش نمیشناسه .
    واسه این وقتی که اون پیغام رو داد . یه بار کابل رو قطع و وصل کن . بعد از اینکه پیغام اتمام کار رو داد . گوشی رو جدا کن و حالشو ببر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه somayehns's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون از drm هات. ولی منظور شما از مثل فلش کردن هست رو درست متوجه نمی شم!!!

در مورد seem هم

اگه یادت باشه چند فایل گوشیم ناپدید شده بود مثل:inbox/out box/draft/

همچنین قسمت انتخاب زنگ های اس ام اس

گفتین شاید با تغییر در seem بشه!!!

به هر شکل ممنون میشم بازم بتونین کمکم کنید!!! من حتی با 12 آیکونی کردن هم نتونستم به جایی برسم!!

شما رو سر ما جا دارین این حرفا چیه که میزنی somayehns جان!!!
    1- یعنی اول گوشی باید خاموش بشه بعد تو حالت P2k برده بشه و بعد با یه برنامه مثله RSD Lite یا ... فایله DRM به گوشی کپی بشه.

2- در مورده Seem هم چشم یادم اومد و دیگه یادم نمی ره

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام سمیه
    کجا بودی؟ خوش اومدی!!!!!!!!!!!
    سوالای منو دیدی؟
    امیر خان به چند تاش جواب داد دستش درد نکنه
    ولی چندتاش مونده
    زحمت میکشی جواب سوالای منو بدی؟
    خدا خیرت بده که اگه نبودی ما چیکار میکردیم؟!!!!
    سلام عزیزم

فقط یه زحمتی بکش شماره پسته سئوال ها تو بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه سهراب مموتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه سوال دیگه هم دارم. چه جوری میشه style رو رو گوشی نسب کرد؟
    من style xp رو دانلود کردم ولی بلد نیستم رو گوشی نسبش کنم. در ضمن تو رو خدا اون سوال قبلی من رو هم یکی جواب بده .مشکل خیلی ضد حالیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Salam Mibakshid Man Alan Daram Ba Vista Kar Mikonam Ve In Zabane Farsi Nadareh Zemnan Vista Ro Nasb Konen Halesheo Bebarin Narm Afzarhay Moto Kiyli Sare Kar Mikonan Darbarey Soalam Ham Miporsam Ye Vagt Emkan Dare Goshi Ba Seem Kardan Bala Nayad Ya Sem Modele 85 Ba 86 Farg Dare Ya Na Yesoale Dige Ham Daram To Goshi Nokia In Emkan Vojod Dare Ke Zang Bezani Va Mp3 Paksh Bokoni Aya In Emkan To V3x Hast Ya Na Az Bache Ha Mamnon Mishem Soalatamo Gavab Bedan Va Az Abas Goon Kahesh Mikonam Biyad Inja Ozw Beshe Ishon Sarbaze 7610 Hastan

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اردكان

پيش فرض

سلام
    ÷ست شماره 356
    اگه کمکم کنی خیلی منون میشم
    بابا تو دیگه کی هستی......................

داره خودمونی میشه farshad-v3x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه. بابا یکی کمک کنه لطفا . من بر نامه Rtd Lite3.3.2 را که دانلود کردم و میخوام بازش کنم پسورد میخواد. می خوام گوشی ام را فلش کنم با برنامه Rtd Lite 2.7 کامل نمی شه . اشکال از برنامه است احتمالا.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Salam Mibakshid Man Alan Daram Ba Vista Kar Mikonam Ve In Zabane Farsi Nadareh Zemnan Vista Ro Nasb Konen Halesheo Bebarin Narm Afzarhay Moto Kiyli Sare Kar Mikonan Darbarey Soalam Ham Miporsam Ye Vagt Emkan Dare Goshi Ba Seem Kardan Bala Nayad Ya Sem Modele 85 Ba 86 Farg Dare Ya Na Yesoale Dige Ham Daram To Goshi Nokia In Emkan Vojod Dare Ke Zang Bezani Va Mp3 Paksh Bokoni Aya In Emkan To V3x Hast Ya Na Az Bache Ha Mamnon Mishem Soalatamo Gavab Bedan Va Az Abas Goon Kahesh Mikonam Biyad Inja Ozw Beshe Ishon Sarbaze 7610 Hastan

1- Seem سری 85 با 86 در بیشتر Offset ها تفاوت دارند.

2- بله اگه فایل های سیم رو جایگزین هم دیگه کنی و یا Seem های رکورد بوت رو خراب کنی دیگه گوشی بالا نمی یاد.

3- در مورد پخش Mp3 برای زنگ هم این گوشی تمومه فایل های صوتی رو که می شناسه به عنوان ملودی زنگ می شه روش گذاشت.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همه. بابا یکی کمک کنه لطفا . من بر نامه Rtd Lite3.3.2 را که دانلود کردم و میخوام بازش کنم پسورد میخواد. می خوام گوشی ام را فلش کنم با برنامه Rtd Lite 2.7 کامل نمی شه . اشکال از برنامه است احتمالا.
    علکه سلام

میلت رو بزار تا برات بفرستم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من یه سوال دیگه هم دارم. چه جوری میشه style رو رو گوشی نسب کرد؟
    من style xp رو دانلود کردم ولی بلد نیستم رو گوشی نسبش کنم. در ضمن تو رو خدا اون سوال قبلی من رو هم یکی جواب بده .مشکل خیلی ضد حالیه.
    10 تا دیگه داشته باش.

عزیزم دقیقا توی پست قبل از Style Xp روش نصبش رو گذاشتم یعنی پست شماره 27 ولی به هر دلیل من شرط و بر پیدا نکردن می زارم و طریقه ی نصبش رو به روش معمولی برات می زارم :

1- ابتداء این برنامه P2K Commander 3.3 رو دانلود کن روی سیستم و بعد فایل P2kCommander.exe اجراء کن. ( روی Taskbar یه ستاره با رنگ نارنجی ظاهر می شه که موقعیت وصل بودن یا نبودن گوشی رو اعلام می کنه )

2- فایل های مربوط به Skin رو هم Download کن و از حالت فشره درشون بیار. ( هر فایل Skin بعد از خارج شدن از حالت فشردگی شامل تعداد زیادی فایله )

3- داخل گوشی به قسمت ( Menu\Connection\USB Setting\Defualt Connection ) رفته و گزینه Data Connection رو انتخاب کن و بعد از همه منو ها خارج شو تا به صفحه زمینه موبایل برسی. حالا با کابل مخصوص موتورولا ( MiniUSB ) گوشی رو به کامپیوتر وصل کن. می بینی که پنجره مربوط به شناسایی سخت افزار به سیستم ظاهر میشه ( اگه نیومد قسمتی که به کامپیوتر وصل میشه رو به یه USB دیگه وصل کن ) ، از پنجره اول گزینه No, Not this time و پنجره دوم گزینه Install from a list or … را انتخاب و اجراء کن و بعد با استفاده از کلید Browse به مسیر p2kdrivers واقع در پوشه P2K Commander رفته و اون و انتخاب و سپس کلید های Ok و Next رو بزن. بعد از چند ثانیه می بینی که یه پنجره باز می شه که بهت اعلام می کنه یه چیزی نصب شده و ازت می خواد که کلید Finish رو بزنی ( تو هم به حرفش گوش کن )( این کار رو دو یا سه مرتبه برای قسمت های مختلف ازت سئوال می کنه تو هم هر بار مثل دفعه قبل رفتار کن )

4- اگه مراحل مرحله 3 رو درست انجام بدی ، تو قسمت اعلام وضعیت ( روی نوار وظیفه ) برنامه بهت اعلام می کنه دستگاه در حالت Connect می باشد و بعد خواهی دید که پنجره Dialup Connection ظاهر می شه، اون رو Cancel کن.

5- برنامه P2K Commander دو قسمت داره سمت راست رو برای کار با گوشی در نظر بگیر و سمت چپ رو برای کار با حافظه کامپیوتر ( به تنظیمات برنامه اصلا دست نزن ). از قسمت سمت چپ به مسیر ذخیره کردن Skin ها روی کامپیوتر برو و وارد پوشه مربوط به Skin مورد نظر شو. یه تعداد فایل با پسوندهای متفاوت می بینی از جمله Dat , ski حال از قسمت راست ( بالای صفحه کنار کلید Re-read ) صفحه گزینه p2k mobile phone رو بزن ( می بینی که یه سری پردازش انجام میده تا این که زیر گزینه p2k mobile phone داخل پنجره گزینه a رو نشان می ده )

6- حالا به مسیر /a/mobile/skins/ برو و اون جا یه پوشه به نام فایلی که پسوند اون ski هست ایجاد کن ( برا ایجاد پوشه راستکلیک و دیدن پوشه یه بار کلید Re-read رو بزن ) توجه کن که نام پوشه باید دقیقا هم نام فایل ski باشه. حالا وارد پوشه شو و تمام فایل های Skin رو اون جا کپی کن.

7- بعد از این که کار کپی فایل ها تموم شد با استفاده از کلید Restart ( پایین صفحه ) موبایل رو مجددا راه اندازی کن.

8- از روی گوشی به آدرس Menu\Settings\Personalise\Skin برو. باید اون نامی که باهش پوشه درست کردی اون جا باشه ، و در آخر انتخاب نام موجود.

نکته :
    اگه همه مراحل رو درست انجام بدی موفق میشی ، خیلی سادست ولی باید توجه کنی .
    اگه حین کار با برنامه به مشکل خوردی برنامه رو ببند و دوباره اجرا کن.
    حتما گوشی رو بعد از انجام مراحل کپی راه اندازی مجدد کن.
    تحت هیچ شرایطی زمانی که برنامه داره حافظه رو می خونه و یا رو حافظه کپی می کنه ، گوشی رو از کامپیوتر جدا نکن.
    در صورت امکان قبل از این که با گوشی وارد کار کردن با این نرم افزار بشی از روی اطلاعات گوشی کپی بردار. ( این کار رو می تونی با خود برنامه هم انجام بدی )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •