سلام
شارژ کردن گوشی با Usb کامپیوتر مشکلی داره؟؟؟
سلام
شارژ کردن گوشی با Usb کامپیوتر مشکلی داره؟؟؟
با سلام گوشی من گگلکسی 5570 است دیروز از روی سایت نرم افزار لازم جهت آپدیتش را دانلود کردم و همه مراحل را مو به مو اجرا کردم ولی در نرم افزار odin فقط در مرحله download mibib باقی می مونه و گوشیم هم دیگه بالا نمی آد لطفا راهنماییم کنید.
سلام
گوشی من ارور gapps.process.google.com رو میده و گوشی رو واسه چند ثانیه قفل میکنه
مشکل از کجاست
ضمنا گوشیم samsung Grand i9082 هستش
سلام دوستان
من بین s II و s II plus و htc one s سخت موندم
خواهش میکنم راهنمایی کنید
معیار خاصی ندارم (فقط صفحه نمایش)
خودتون بگید کدوم بهترینه
سلام دوستان.
من گلکسی فیت S5670 دارم امروز یه دفعه خاموش شد و هر کار کردم روشن نشد. حتی به ریکاوری مد و دانلود مد هم نمیره. چیکار باید بکنم؟![]()
دوستان یه پی سی سویت سامسونگ میخواستم برا شناخته شدن گوشی وصل به ویندوز هشت. ممنون میشم اگه وجود داره برام پیدا کنین دانلودش کنم.
سلام من تازه اومدم و اصلا با این سایت آشنایی نندارم فقط می خوام کسی کمکم کنه مشکلم حل بشه توروخدا کمکم کنید گوشی من مدل سامسونگ h3036 ، ب اینترنت وصل بودم ک پیام داد پنچره مرورگر ب اجبار باید بسته بشه و باوجود اینکه پنجره رو میبستم و دوباره باز می کردم باز این پیامو میداد گوشی رو خاموش کردم ک مشکل حل بشه حالا دیگه گوشیم روشن نمی شه ، سیستم عامل گوشیم اندرویده و تا مراحل لود اولیه بالا می یاد و دوباره ریستارت میشه نمیدونم چیکار کنم اونقدر این کارو انجام میده ک مجبور میشم باتری شو دربیارم ک دیگه ریستارت نشه توروخدا کمک کنید خواهش می کنم چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام
من گوشی سامسونگ کوربی مدل GT-S3653 دارم .شنیده بودم نرم افزار Samsung Kies همه گوشی های ساسونگ رو ساپورت می کنه اما من هرچه قدر سعی کردم نشد که نشد !
کابل USB سالمه . کامپیوتر هم گوشی رو شناسایی می کنه ما Kies نه...
الانم هرچی می خوام آپدیتش کنم همش یه مدت زمان چندین ساعته می بره و بدون سرانجام می مونه...
از طریق این نرم افزار و کابل usb میشه از اینترنت ADSL رو گوشی استفاده کرد؟
اساتید عزیز لطفا یه راهنایی بکنید...![]()
سلام دوستان ، میخواستم بدونم آیا گوشی سامسونگ نوت 2 قابلیت block phone number داره؟
با تشکر فراوان
سلام من تازه اینجا عضو شدم لطفا 1 راه کاری برام مشکلم بذارید چلو پام.
من گوشیم corby s3653 قبلا خیلی راحت operamini وصل کرده بودم و از اینترنت استفاده میکردم اما چند وقت پیش مجبور شدم پاک کنم بعد از اون هر کاری کردم دیگه نصب نشد (یعنی توی قسمت installing به مشکل بر میخوره و میگه تنظیمات گوشی خود را چک کنید اما تنظیم).
بعد از این جریان دنبال یه نرم افزار دیگه رفتم و uc browser رو پیدا کردم نرم افزار خوبی اما متاسفانه یه مشکل اساسی داره و اونم اینکه نوشته های فارسی رو برعکس مینویسه مثلا میخواد بنویسه " سلام " مینویسه " مالاس " واقعا عصبی شدم .
ترو خدا 1 راه حلی بهم بگید لطفا.منتظرم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)