سلام
راستش من از pdf رو ی اینترنت خودنن برام سخت هست
محاسبات عددی درس اختیاری هست برای ما
خیلی هم استاد بهمون پیچیده و سخت درس نداده
روش ها رو درس داده و وارد جزئیات نشده
یک کتاب فوق العاده ساده میخوام که مثال حل کرده باشه دستمون روان بشه
همین
سلام
راستش من از pdf رو ی اینترنت خودنن برام سخت هست
محاسبات عددی درس اختیاری هست برای ما
خیلی هم استاد بهمون پیچیده و سخت درس نداده
روش ها رو درس داده و وارد جزئیات نشده
یک کتاب فوق العاده ساده میخوام که مثال حل کرده باشه دستمون روان بشه
همین
كتابي رو نمي تونم بهتون معرفي كنم اما اين دو جزوه شايد بتونه كمي بهتون كمك كنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان دنبال کتابی هستم که ریاضیات رو از پایه تا مقاطع بالاتر به صورت کامل توضیح داده باشه![]()
سلام دوست گرامی شاید کتابی با ویزگی که شما بیان فرمودی پیدا نشه ببینید بستگی داره شما به چه مطالبی نیاز داشته باشی مثلا اگر در سطح دبیرستان باشه تقریبا همه کتابهای در این سطح اگر هم از پایه شروع کنند نهایتش تا همون سال آخر دبیرستان را پوشش میدن بعد از آن مطالب در سطح ریاضیات عمومی دانشگاه شروع میشه که مطالبش غالبا برای همه رشته یکسان است و شامل تابع و حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد مشتق و بحث انتگرالها (معین و نامعین ) است
خب حالا اگه شما در همون سطح دبیرستان کتاب بخای همونطور که گفتم نهایتش میره تا سال آخر دبیرستان و اگر کتاب در سطح ریاضی دانشگاه بخای پیش شرطش اینه که ریاضی دبیرستان را بلد باشی
پس اگر به دنبال کتاب هستی اول باید بدونی نیازت در چه سطحی است؟
میدونی عمده مشکل کسانی که مثلا بعد دبیرستان وارد دانشگاه میشن این است که ریاضیات دبیرستان را خوب یاد نگرفتن و حالا میخان یکجا همه اون کاستی ها را جبران کنند که این کار خیلی سختی است
سلام دوست من ممنون بابت توضیحات
راستش همه حرفاتون رو تایید میکنم![]()
الان من از بهمن رشته مدیریت صنعتی رو شروع میکنم از اونجایی که این رشته زیاد با ریاضیات کار داره میخوام
تمام نکاتی که از سالای قبل ( دبیرستان ) تا دانشگاه رو بلد نیستم رو توضیح داده باشه حالا مهم نیس چند کتاب میخواد باشه
ممنون میشم معرفی کنید![]()
یک کتابی بود از انتشارات علوی یک جلدی بودبه نام (ریاضیات کنکور فنی مهندسی و ریاضی) تقریبا میشه گفت خیلی از مطالب را پوشش داده البته اینی که میگم برای چند سال پیش بود حتما الان چاپ جدیدش هست انتشارات مبتکران هم از این جور کتابها داره کلا خیلی از موسساتی که در زمینه کتابهای کمک موزشی فعالیت دارند از این جور کتابها دارند خودت باید سعی کنی قبل از خرید کتابها را ببینی تا متوجه بشی که چقدر بدردت میخوره
موفق باشی
درود
١ کتاب ریاضی میخواستم که سطح درسی در سطح ١ دبیرستان و ٢ دبیرستان باشه اما به زبان انگلیسی
با سپاس
سلام دوستان
این کتاب خیلی برای من ارزشمنده. اگه کسی بتونه لینک دانلودی ازش پیدا کنه، بسیار ممنونش خواهم شد...
Last edited by sansi; 01-02-2014 at 13:04. دليل: حذف قسمت خلاف قوانين (خريد و فروش ممنوع است.)
با سلام به همه دوستان.من کتاب حل المسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال جورج توماس جلد اول قسمت دوم را میخواستم لطفا اگه کسی داره برای دانلود بزاره
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)