تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 641 اولاول ... 323839404142434445465292142542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من میخاستم بپرسم ریسک نیست اگه گوشیمو خودم آپدیت کنم چون از یه طرف دیال آپ دارم و باید برم کافی نت و از طرفی تازه کارم ممکنه خراب بشه در ضمن قیمت آپدیت 15000 تومان است راهنمایی کنید
    اگه می خوای بری کافی نت، باید درایورهای گوشی رو اون کامپیوتر نصب کنی. اگه این مشکلی نداره، به نظر من اول خودت آپدیت کن، اگر احیانا مشکلی پیش اومد، بعد ببر بیرون. تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد، موقع نصب هست نه دانلود، بنابراین خیلی به اینترنت مربوط نمیشه. ولی اگه موقع دانلود قطع بشی باید از اول شروع کنی.

داره خودمونی میشه amir_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام سلام!

بچه ها کسی نمیدونه نرم افزار و برنامه های P990 رو کجا میتونم گیر بیارم؟منظورم برنامه ای که به درد بخوره هست

مثلا یه پیام گیر که کار کنه.آخه هر چی گرفتم کار نکرد.اگه PowerMp3 هم کسی داشت ممنون میشم بزاره...

پروفشنال deicide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مرسي metapex

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

و باز هم يه سوال :
    وقتي گوشي رو به کامپيوتر وصل ميکنم دو تا گزينه مياد :
    Phone Mode File Transfer

و پايين اينها هم دو تا تيک داره
    َ Allow Usb Charging Display On Connection

که من تيک Allow Usb Charging رو برداشتم.و از دوتاي بالا File Transfer رو انتخاب ميکنم.
    ِبعد از اينکه Done رو ميزنم . (مشکل من اينجاست

1-اگه حالت Phone Mode رو انتخاب کرده باشم بعد از اينکه کارم تموم شد ، و خواستم گوشي رو از
    کامپيوتر جدا کنم،به محض اينکه کابل رو از گوشي جدا ميکنم.کامپيوتر ريست ميشه ... !!!

2-اگه حالت File Transfer رو انتخاب کنم و Done بزنم يه پيام مياد که نوشته :
    Do not detach USB cable while in this mode
    و زير اين پيام هم نوشته :
    Memory stick is being used by connected device.phone application cannot access memory whilein this mode

که معنيش اينه که در حالي که گوشي به کامپيوتر متصل هست کابل USB رو نه از گوشي و نه از کامپيوتر
    جدا نکنيد.(شکلي هم که بالاي اين نوشته ها مياد کاملا بيانگر اين موضوع هست.)

حالا سوال من اينه که اگه کابل رو از گوشي و کامپيوتر جدا نکنيم پس چطوري گوشی رو از کامپیوتر جدا کنیم؟؟

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

1- اسمش Activity Menu نیست، و تا جایی که من میدونم نمیشه تغییرش داد.

2- چراشو باید از طراحان Symbian پرسید. این مسئله باز بودن برنامه ها و تاثیرش بر سرعت، قبلا کمی مشهود بود ولی بعد از معرفی FirmWare جدید، دیگه حل شده و اگر 10 تا برنامه هم با هم باز باشه، حتی برای آزاد کردن مموری دیگه Restart نمیشه، چه برسه به کاهش سرعت. الان از وقتی که گوشیمو آپدیت کردم اصلا سراغ Task Manager نرفتم. در مورد اون دو تا برنامه، من خودم Swiss Manager رو نصب کردم، البته بیشتر برای جنبه اطلاعاتی و نه عملیاتی ولی در کل برنامه خوبیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Key: 3E812C70E040

3- شما فقط میتونید آیکون برنامه هایی رو که خودتون نصب کردید رو به فولدر های دیگه منتقل کنید؛ سایر آیکون ها قابل جابجایی نیستن.

4- البته بهترین عملکرد گوشی زمانیه که همه برنامه ها بسته باشن که با استفاده از Task Manager میشه اینکارو انجام داد ولی با استفاده از Swiss Manager میشه حافظه ای توسط سایر process های سیستمی اشغال شده رو آزاد کرد، البته تفاوت آنچنانی ایجاد نمیکنه. اگه جدیدترین ورژن FirmWare رو نصب کنید، در قسمت Control Panel>Device گزینه ای به نام Transition اضافه میشه که off کردن اون جلوه های بصری منوها (انیمیشن) رو غیر فعال میکنه و باعث میشه سرعت باز شدن منوها و عملکرد کلی، بهتر بشه.

5- اطلاعاتی در این مورد ندارم.

6- در حالت باز بودن فیلیپ دیگه بیشتر از این نمیشه ولی موقع بسته بودن با زدن More و بعد Shortcut، میانبرهای صفحه در بسته رو هم عوض کرد. من برنامه ای سراغ ندارم.

7- Menu>Tools>Control Panel>Security و Inactivity Lock رو فعال کنید. فقط رمزی رو که وارد میکنید فراموش نکنید و اگه قبلا برای زمانی که گوشیو روشن میکنید، پسورد گذاشتین، اینجا هم همونو وارد کنین. به عبارت دیگه همون Phone Lock Code .

در ضمن به جمع P990 دارا خوش اومدی
    اول تشکر میکنم ... و بعد :
    1.ولی من توی سایت های دانلود تم مثل Zedge دیدم که توی بعضی تصاویر گزینه های این منو چیزهای دیگه بود و حتی تعدادشون هم تا 5 تا دیدم !!!

2.گوشی من هم تا حالا برای آزاد کردن مموری ریست نشده ولی خودم بدم میاد برنامه ها باز باشه.مثل این میمونه که شما با کامپیوتر کار کنی و هر چیزی رو که باز میکنی Minimize کنی و اونها رو نبندی . یعنی شما میگی من برای بستن برنامه هام باید Task Manager رو باز کنم ؟ اینجوری که Task Manager بیشتر از همه ی برنامه های گوشی کاربرد داره !!! (نمیخوام گوشی رو آپدیت کنم)

باز هم ممنون ...

داره خودمونی میشه ariankhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض کمک

اقا چه جوری شماره سریال گوشیتونو تو این سایت چک میکنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

پس به نظر شما از دیال آپ استفاده کنم بعد از همون برنامه ای و آموزشی که تو صفحه 4 گفته استفاده کنم فوری است mer30

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و باز هم يه سوال :
    وقتي گوشي رو به کامپيوتر وصل ميکنم دو تا گزينه مياد :
    Phone Mode File Transfer

و پايين اينها هم دو تا تيک داره
    َ Allow Usb Charging Display On Connection

که من تيک Allow Usb Charging رو برداشتم.و از دوتاي بالا File Transfer رو انتخاب ميکنم.
    ِبعد از اينکه Done رو ميزنم . (مشکل من اينجاست

1-اگه حالت Phone Mode رو انتخاب کرده باشم بعد از اينکه کارم تموم شد ، و خواستم گوشي رو از
    کامپيوتر جدا کنم،به محض اينکه کابل رو از گوشي جدا ميکنم.کامپيوتر ريست ميشه ... !!!

2-اگه حالت File Transfer رو انتخاب کنم و Done بزنم يه پيام مياد که نوشته :
    Do not detach USB cable while in this mode
    و زير اين پيام هم نوشته :
    Memory stick is being used by connected device.phone application cannot access memory whilein this mode

که معنيش اينه که در حالي که گوشي به کامپيوتر متصل هست کابل USB رو نه از گوشي و نه از کامپيوتر
    جدا نکنيد.(شکلي هم که بالاي اين نوشته ها مياد کاملا بيانگر اين موضوع هست.)

حالا سوال من اينه که اگه کابل رو از گوشي و کامپيوتر جدا نکنيم پس چطوري گوشی رو از کامپیوتر جدا کنیم؟؟
    قبل از جدا کردن کابل USB، باید این کارو انجام بدی: وقتی گوشی رو وصل میکنی به کامپیوتر یه آیکون با علامت یک فلش سبز در System Tray (کنار ساعت) ظاهر میشه که اسمش هست Safely Remove Hardware باید روش کلیک کنی، بعد لیست وسایل متصل به دستگاه رو میاره که باید گزینه مربوط به پورتی که گوشی بهش وصله رو Stop کنی. بعد میتونی گوشیو جدا کنی. در ضمن حالت File Transfer برای کار با Disc 2 Phone استفاده میشه و بقیه کارها رو میشه در حالت Phone Mode انجام داد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول تشکر میکنم ... و بعد :
    1.ولی من توی سایت های دانلود تم مثل Zedge دیدم که توی بعضی تصاویر گزینه های این منو چیزهای دیگه بود و حتی تعدادشون هم تا 5 تا دیدم !!!

2.گوشی من هم تا حالا برای آزاد کردن مموری ریست نشده ولی خودم بدم میاد برنامه ها باز باشه.مثل این میمونه که شما با کامپیوتر کار کنی و هر چیزی رو که باز میکنی Minimize کنی و اونها رو نبندی . یعنی شما میگی من برای بستن برنامه هام باید Task Manager رو باز کنم ؟ اینجوری که Task Manager بیشتر از همه ی برنامه های گوشی کاربرد داره !!! (نمیخوام گوشی رو آپدیت کنم)

باز هم ممنون ...
    1- منم دیدم؛ اونا احتمالا Screen Shotهایی از تمهای گوشی M600 بوده، چون فکر کنم اونجا قابل تغییر باشه.

2- مزیت باز موندن برنامه ها اینه که زمان کمتری برای باز کردن دوباره مورد نیازه. مثلا در مورد Messaging امتحان کن، اگه End Task نکنی، دوباره که بخوای واردش بشه، سریعتر از وقتیه که کاملا بسته باشه. حالا دیگه میل خودته. حالا باز خوبه P990 یه Task Manager داره، پس اسمارت فونهای نوکیا چی بگن؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •