تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4199 از 4428 اولاول ... 31993699409941494189419541964197419841994200420142024203420942494299 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,981 به 41,990 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه *Playstation*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

پست شما حذف شد.

پارس آنلاین یه دونه ای

خوب شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Alone-Star عزیز

این تست IDM‌ رو یادم رفته بود برات بگیرم. این مال ساعت 12 ظهر از سرور هلنده با تک کانکشن و 8 کانکشن هم‌زمان:

انتظار داشتم سرعت بیشتری بگیرم. سرعت به ویژه برای 8کانکشن هم‌زمان نوسان داشت، اما بیشتر از 400 کیلوبایت بالاتر نرفت. سرعت تک‌کانکشن پایدارتر بود.
    باز هم ممنون.
    جالبه. لینک های دیگه هم همینطور هستند یا فقط این لینک؟
    البته تا باندوید مانیتور نداشته باشی مشخص نیست کدام حالت بهتره. IDM در میلی ثانیه سرعت رو نشون میده نه در ثانیه.
    اگر IP Static نبود میشد با ریکانکت به سروری کانکت زد که سرعت بالاتری میده ولی متاسفانه نیست.

و اینکه من بجات بودم در ساعات Idle بودن کانکشن بهره میبردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

باز هم ممنون.
    جالبه. لینک های دیگه هم همینطور هستند یا فقط این لینک؟
    البته تا باندوید مانیتور نداشته باشی مشخص نیست کدام حالت بهتره. IDM در میلی ثانیه سرعت رو نشون میده نه در ثانیه.
    اگر IP Static نبود میشد با ریکانکت به سروری کانکت زد که سرعت بالاتری میده ولی متاسفانه نیست.

و اینکه من بجات بودم در ساعات Idle بودن کانکشن بهره میبردم
    این سرور لیزوب، جزو سرورهای معیار من برای تست سرعته. واسه همین از اینجا واسه‌ات تست گرفتم. احتمالاً اگه چند تا لینک و از سایت‌های مختلف بذارم واسه دانلود جواب سرعت میانگین بهتری می‌ده. اما وسط روز خیلی از این کارا نمی‌تونم بکنم. چون یه وقت می‌بینی مدیرعامله با برگه اخراج می‌آد بالا سرم.

کلاً 80 درصد دانلودی که سر کار می‌کنم تو همون ساعت‌های Idle شرکته. یعنی وقتی که همه از جمله خودم رفتن خونه. ولی از وقتی سرویس هدیه رو برای سرویس‌های 1 مگ و 2 مگ هم فعال کرد، دیگه نمی‌تونم با خیال راحت سر شیر فلکه رو اون موقع‌ها باز بذارم.

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

آقا این ادمین صفحه اینستاگرام پارس آنلاین همش داره میگه همه شرکت ها میخوان این طرحو اجرا کنن به زودی ! چرتو پرت میگه به نظرتون ؟
    من با مبین نت- اسیا تک تماس گرفتم و تکذیب کردند + مخابرات
    Last edited by poriya_hashie; 18-11-2014 at 13:46.

5. 4 کاربر از poriya_hashie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

تست دیکود کردن کد های captcha در سایت پارس آنلاین ... همونطور که میبینید موفقیت آمیز بود .

فکر کنید با این چه کارا که نمیشه کرد ...

نظرتون چیه پارس آنلاین رو تهدید کنیم در صورتی که دانلود رایگان رو برنگردونه سیستم اکانتینکشون رو بترکونیم ؟!
    اگه مثل آدم حرف حالیشون نمیشه باید با زور حالیشون کرد

7. 7 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خواهش میکنم به جای بحثای مسخره و الکی که به هیچ جا نمیرسه همکاری کنید ببینیم کجا بریم بهتره!!!
    از شانس من مخابرات ما اصلا کمپین پاییزه راه ننداخته...

QUOTE=BZ7;8459962]

تست دیکود کردن کد های captcha در سایت پارس آنلاین ... همونطور که میبینید موفقیت آمیز بود .

نظرتون چیه پارس آنلاین رو تهدید کنیم در صورتی که دانلود رایگان رو برنگردونه سیستم اکانتینکشون رو بترکونیم ؟!
    اگه مثل آدم حرف حالیشون نمیشه باید با زور حالیشون کرد [/QUOTE]

کاکو شموووو اقدام کن باشد که رستگار بشیم... ولی اینا دزد تر از این حرفا هستن

9. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه مثل آدم حرف حالیشون نمیشه باید با زور حالیشون کرد
    داداش اگه میتونی بزن بترکون دعا یک فروم پشت سرت
    باشد گه رستگار گردی
    Last edited by khoodet; 18-11-2014 at 14:34.

11. 6 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

مشکل کار فقط اینجاست روش حمله Brute Force به اکانت کاربران هست و عوض کردن پسورد پیش فرض اونها که عده ی زیادی مثلا 2 تا 10 هزار نفر باعث میشه نتونن کانکت بشن و این یه سیل عظیمی از شکایت ها و تلفن ها و فحش و بد و بیرا ها و تهدید هارو برای پارس آفلاین به همراه خواهد داشت . کاربر نهایی تنها ضرری که میکنه اینه که بعضی کاربران برای چند ساعت اینترنتشون قطع میشه .

در جستجو برای پیدا کردن روش های بهتری هم برای حمله به سایت پارس آفلاین هستم که اگه به نتیجه ای برسم اعلام میکنم .

13. 9 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکل کار فقط اینجاست روش حمله Brute Force به اکانت کاربران هست و عوض کردن پسورد پیش فرض اونها که عده ی زیادی مثلا 2 تا 10 هزار نفر باعث میشه نتونن کانکت بشن و این یه سیل عظیمی از شکایت ها و تلفن ها و فحش و بد و بیرا ها و تهدید هارو برای پارس آفلاین به همراه خواهد داشت . کاربر نهایی تنها ضرری که میکنه اینه که بعضی کاربران برای چند ساعت اینترنتشون قطع میشه .

در جستجو برای پیدا کردن روش های بهتری هم برای حمله به سایت پارس آفلاین هستم که اگه به نتیجه ای برسم اعلام میکنم .
    برو کاکو همینم خوبه... کلا هر چی باعث بشه مردم بفهمن پارس انلاین چقدر خوبه کفایت میکنه

15. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

حالا که داری زحمت میکشی ببین میتونی یه کاری کنی کاربرای معترض با فشار دادن دکمه شیفت+دیلیت فنجون قهوه روی میز فاتح مدیر عامل رو بترکونن

به نظر من بهترین روش اعتراض برای کسایی که واقعا معترض هستن تخلیه هست وگرنه پر کردن این فروم با پستهایی که بیشتر شبیه قصه های کوتاه در مورد اینترنت ایران از آغاز جنگ جهانی اول تا امروزه فایده ای نداره .

17. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •