حاجی آواتارت End خندس !
چون سعید گفته نسبت نه ناحیه های دیگه خلوت تره !چرا اونجا نسبت به ناحیه های دیگه خلوت تره ؟![]()
حالا بگین چرا سعید گفته جنوب غربی نسبت به ناحیه های دیگه خلوت تره ؟![]()
حاجی آواتارت End خندس !
چون سعید گفته نسبت نه ناحیه های دیگه خلوت تره !چرا اونجا نسبت به ناحیه های دیگه خلوت تره ؟![]()
حالا بگین چرا سعید گفته جنوب غربی نسبت به ناحیه های دیگه خلوت تره ؟![]()
ممد دوباره داری اسپم میدیا !
راستی مبارکه پروفایل ها هم اومد .... فکرکنم گروه ها و پروفایل ها رو یهویی باز کردند تا ما اینجا اسپم ندیم ...
خوب بگذریم ...
امروز احتمالا بهش حمله میکنم ، دوباره باید اسکاتش بکنم ... الان 400 امتیاز داره ، امیدوارم تا اون موقع که من نوبل من بسازم این 1000 بشه ... این بیچاره کیه نوبل شده ؟
این بیچاره ای که می فرمایید بنده هستم ممنون از دلداریتون بیخیال من تو ورد 28 بازی میکنم اینجوری بهتره
کیو داری میگی ؟امروز احتمالا بهش حمله میکنم ، دوباره باید اسکاتش بکنم ... الان 400 امتیاز داره ، امیدوارم تا اون موقع که من نوبل من بسازم این 1000 بشه ... این بیچاره کیه نوبل شده ؟
من که بدبختی دارم میمیرم ... دور و برم همه شده بربری !
امروز ویلایج پنجم رو میگیرم و بعد 10 روز میرم مرخصی !
خیلی اوضام خرابه !!
اواع چیت خرابه ؟
یه یارویی هست 400 امتیاز داره فکر کنم ، بالای من هست ... An Tearrach
من هم واسه همین مجبورم از این و اون کمک بگیرم ...
ساپورت خواستی بگو از هر نیرو یک کیلو برات بفرستم :خخخخخخ
دستت درد نکنه ... یه کیلو از هر نیروی دفاعی ( البته لازم نیست اچ سی بفرستی ) بفرست واسم .... من خیالم راحت بشه دیگه نیروی دفاعی نیارم ، فقط هجومی بسازم ، دستت درد نکنه
منتها فکر کنم یه ماه دیگه برسه به من
حالا بفرست ، هر موقع رسید خوبه
بالاخره سعيد يا صفا؟!حالا بگین چرا سعید گفته جنوب غربی نسبت به ناحیه های دیگه خلوت تره ؟![]()
اقا من بخوام از يك ترايب در بيام برم يك ترايب ديگه چي كار بايد بكنم؟
باید بری توی ترایب بزنی روی گزینه ی leave tribe
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)