من که سرویسم دو مگ هست.
محدودیت که داره ولی ما باهاش کنار میایم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که سرویسم دو مگ هست.
محدودیت که داره ولی ما باهاش کنار میایم![]()
سرور داخلی هم براتون محدودیت داره؟
+
سرعت؟
نه سرعت داخلی که ایراد نداره. محدودیت هم نداریم.
سرعت که 250 هست /
عاقا ول کن این شاتلو بیا پارس مثل من 2 مگ بگیر بعد نصف شاتل هم دانلود نکن حالشو ببر![]()
از کجا میشه فهمید سروری که ازش دانلود میکنم داخلی هست یا خارجی ؟!
من چند شب پیش ویندوز 8.1 رو با سرعت 200 در ساعت شبانه داشتم دانلود میکردم ! سرویسم هم eco 512 هست . الان پس فرق من و شما چیه ؟!![]()
سایت هایی مثل سافتـــگذز /سافت 98/میهن دانلود سروراشون داخل ایران هست که سرعت بسیار بالایی دارند...از اینا میشه فهمید که لینکاتون برای سرور داخل هست....
روی هفت کیلو بر ثانیه میاد
هی بد نیست سلام میرسونه شوخی کردم بله خوبه
از وقتی اینترانت اومده اینطوریه
Sent from my HTC One X
اقا دمت گرم
این فیلمی ک دیشب معرفی کردی red2 توپ بودش مخصوصا اون تیکه اخرش میومدن تو سفارت ایران و....
راستی هرچی فیلم میلم اکشن قشنگ سراغ داری معرفی کن فیض ببریم.دی
-------------
حالا ی سوال من به نظرتون این سرویسم رو 1گیگ بیشتر حجم نداره و 1ماهم هنوز از سه ماهم مونده رو برم طرحو عوض کنم یا برم حجم بخرم رستی به نظرتون برم 1مگ بگیرم خطمو رو چند میبندن الان 128هست که رو 4.5مگه 1مگ ب نظرتون رو چقدره؟؟؟؟؟
گفتم نرو .دی کلا اینترنت تو ایران مثل تخم مرغ شانسیه برا دوتا خونه کنار هم ک هردو از ی جا و یک طرح دارن فرق داره یکی سرعتش عالیه اون یکی داره فش زیرو بالای اینترنتو ای اس پیو میده .دی شما برگرد شاتل من یکی ک بشدت راضیم .دی
سلام
من آسیا تک دارم چند وقتی هست که سرعتم در زمان رایگان اومده رو 100 کی و اصلا راضی نیستم ... اینترنتمم 1 مگ هستش
روز رو 500 و شب در ساعت رایگان رو 100 قفل میشه
ماهی هم 41 هزار تومان میدم...
میخوام بدونم شما که شاتل دارید ... این اینترنت 8 مگ ماجراش چیه واقعا در روز 1024 کی سرعتشه ؟ و شب در ساعت رایگان چی ؟
لطفا از تجربیاتتون بگید و واسم لینک تبلیغات این شرکت رو نفرستید...
در حال حاظر سرعت در روز و شب چه جوریه ممنونم.
هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)