تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4197 از 4428 اولاول ... 31973697409741474187419341944195419641974198419942004201420742474297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,961 به 41,970 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

دوستم رفته واسه تخلیه درخواست داده 5هزار تومن ازش گرفته نمایندگی پارس دزد
    دیدم همه شرکتا واسه رانژه پول میگیرن ولی ندیدم تا حالا واسه کسی واسه تخلیه پول گرفته باشه
    طبق قوانین سازمان تنظیمات مقررات رادیویی کسی مجاز نیست واسه تخلیه پول بگیره
    دوستان هوشیار باشید

2. 3 کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    یه تست با IDM و speedtest بیزحمت میگیری از نت نامحدود؟
    وضعیت نرمال شد؟
    تنکس.
    این تست اول صبح هست که خلوته.
    سرویس 1مگ نامحدود:

سرعت درست شده، اما وضعیت پینگ (از سرور داخلی) فاجعه است.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اصلاح می‌کنم. ظاهراً مشکل پینگ از سرور IPM تو تست اسپیدتست بود. این تست از سرور دیگه داخل تهران:

اینم وضعیت پینگ در ساعت 7:55 صبح:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

سلام دوستان، منم پارس آنلاین دارم. اون که از شبانش ، روزانه هم سرعتم رسیده به ۳۰!! می خوام بفرستم واسه تخلیه. به نظرتون از نظر سرعت و دانلود شبانه کدوم شرکت بهتره؟
    خودم اینارو پیدا کردم داتک ، های وب ، فن آوا و نامحدود مخابرات

8. این کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

درست جوابای من رو نمیخونی... دوباره حرفایی که توی دو تا پست قبلی نوشته بودم رو تکرار میکنم شاید منظورم رو متوجه بشی....
    تو میشینی یه سری حساب کتاب میکنی میگی اگر تعداد مشترکین بشه فلان قدر پهنای باند کم میاد..... من جوابم اینه که الان پارس مشکل پهنای باند حداقل توی ساعات شبانه نداره(این رو از روی سرعت دانلود شبانه میگم)... در ضمن این سیاست فعلی تاثیر چندانی توی میزان مصرف روزانه نخواهد داشت(به نظر من)... خوب حالا آیا این عاقلانست که یه شرکتی بر مبنای اینکه ممکنه در آینده یه سری مشترک جدید بگیره همچین سیاستی رو روی شبانه اعمال کنه و قیمت رو 20 برابر افزایش بده؟ ضمن اینکه نسبت به افت سرعت شبانه هم اصولا تعهدی نداره.... این حساب کتابایی که تو میکنی رو دولت باید بکنه و نتیجش هم این میشه که دولت باید پهنای باند رو زیاد کنه... شرکت ها بر مبنای شرایط فعلی سیاست گذاری میکنن چون اولا کسی نمیدونه واقعا چند درصد خانوارهای ایرانی تمایل به داشتن ADSL دارن... ثانیا معلوم نیست میزان مصرف این مشترکین در چه حد خواهد بود...ثالثا معلوم نیست چند درصد این مشترکین جذب شرکت پارس آنلاین بشن.... مشترکین یه ISP یک شبه افزایش پیدا نمیکنن این اتفاق با یک شیب ملایم اتفاق میفته و کمبود پهنای باندی که در اثر اون ایجاد میشه برای همه مشترک ها محسوس خواهد بود.... اگر زمانی که مشکلات سرعت پیش اومد ار این سیاست ها اعمال کنن اعتراض کمتری هم بهش میشه.....
    netstat جان. باور کن می‌خونم. منظورت رو هم متوجه شدم. اتفاقاً به عمده حرفات هم موافقم.

چشم. دیگه حساب و کتاب هم نمی‌کنم.

حالا واسه این که ببینی متوجه منظورت شدم، بدون حساب و کتاب، حرفم رو می‌گم:

1) یه سیاست عجیبی از طرف بعضی شرکت‌های ISP‌ اتخاذ شده که شبانه رایگان رو حذف کنند و برای دانلود تو اون ساعت‌ها از حجم روزانه کم کنن. حالا نحوه اجرای این کارشون با هم تفاوت داشته. یکی دو برابر حجم سرویس اجازه دانلود رایگان تو شبانه می‌ده. اون یکی به ازای هر 3 گیگ دانلود شبانه 1 گیگ از حجم سرویس کسر می‌کنه. یکی دیگه به ازای هر 10 گیگ، 1 گیگ کسر می‌کنه. به طور ضمنی هم گفته می‌شه که این توافقی بین همه ISPهاست. برای یه درصدی از کاربرا (از جمله خود من) که از دانلود شبانه رایگان استفاده می‌کنیم، این سیاست به معنای تعطیلی دانلود شبانه. به ویژه اون جور که بوش می‌آد احتمال فراگیر شدن این سیاست وجود داره. پس ما باید متوجه می‌شدیم که علت این کارشون چیه.

2) دلیل اصلیی که این شرکت‌ها برای این اقدامشون اعلام کردند بدون استثناء «جلوگیری از افت کیفیت سرویس‌ها (سرعت و سایر مشخصات مثل پینگ) و در نتیجه افزایش رضایت کاربران در کلیه ساعت‌ها» اعلام شده. طبیعتاً، انتظار نمی‌ره که دانلود نکردن در ساعت‌های 2 تا 7 صبح باعث بشه که سرعت مثلاً بین ساعت‌ها 9 شب تا 1 بامداد اضافه بشه. پس طبق این ادعاشون، هدف افزایش سرعت در همون ساعت‌های شبانه رایگان بوده.

هم من و هم شما و هم بقیه دوستان قبول داریم که این حرف از اساس بی‌معنیه. چون در مراکزی که پهنای باند به کفایت وجود داره، هیچ گونه افت کیفیتی مشاهده نشده. اما حتی اگه این ادعاشون هم درست بود، راه حلش محدود کردن سرعت شبانه به تناسب تقاضا یا روی یه عدد مشخصی بود. مثلاً می‌تونستن سرعت هر سرویس رو روی سرعت اسمی فیکس کنن. آسیاتک از مدت‌ها پیش این کار رو می‌کرده. پس باز هم حرف شما رو مجدد تأکید می‌کنم که مشکل کمبود پهنای باند تو ساعت‌های شبانه رایگان نیست.

3) دلیل دیگه‌ای که برای این سیاست جدید ISPها می‌شه تصور کرد، بحث افزایش درآمد از طریق فروش حجم بیشتر به مشترکین فعلیه. یعنی ممکنه که ISPها تصور (البته خام و باطلی) کرده باشند که با این کار، اون‌هایی که دانلودهای شبی 10 گیگ و 15 گیگ داشتن برای ادامه این روندشون حاضرن حجم اضافه بخرن و این جوری درآمد این عزیزان افزایش پیدا می‌کنه. اما باز به قول شما این سیاست تأثیر چندانی توی افزایش مصرف روزانه نخواهد داشت. من هم دقیقاً همین نظر رو قبول دارم.

مشترکین معمولی که فرقی به حالشون نداره. هر چقدر که قبلاً حجم اضافه می‌خریدن، باز هم به همون روند ادامه می‌دن. فقط اون دسته از مشترکین که تو ساعت‌های رایگان دانلود داشتند ممکنه برای بخشی از نیازهاشون مجبور بشن که یه چند گیگی حجم اضافه بخرن. دیگه طبیعتاً کسی که شبی حداقل 10 گیگ دانلود می‌کرده بعیده حاضر باشه روزی 3 تا 5 گیگ حجم اضافه بخره تا همون روند دانلود شبانه رو ادامه بده. یا می‌ره سراغ سرویس‌های شرکت‌های دیگه یا کلاً یه بخش عمده‌ای از دانلودش رو که براش حیاتی و ضروری نیست، حذف می‌کنه. علت اصلی هم اینه که هزینه اینترنت تو سبد هزینه‌های افراد و خانواده‌ها یه حد مشخصی داره که طرف حاضر نیست از اون حد بیشتر بابت اینترنت هزینه کنه. پس امید به افزایش مصرف روزانه از مشترکین فعلی هم نمی‌تونه علت این سیاست باشه.

4) با توجه به این که این دو تا علت قبلی که بدیهی‌تر از بقیه به نظر می‌رسیدن نمی‌تونن علت واقعی این تصمیم باشن، من دو تا علت دیگه به ذهنم رسید. البته، ممکنه علت‌های دیگه‌ای هم باشن. یکی، همین بحث خودم بود که به قول تو حساب کتاب هم واسه‌اش کردم؛ یعنی، افزایش تعداد مشترکین به ازای پهنای باند موجودشون که با اون حساب کتابا خواستم نشون بدم اگه بخوان یه همچین کاری بکنن، بدون اون 5 ساعتی که تا حالا به صورت شبانه رایگان از حساب کتاب خود شرکت‌های ISP بیرون بوده، عملاً موفق نمی‌شن.

این که برای اجرای یه همچین ایده‌ای باید مشتری بالقوه به اندازه کافی باشه و با برنامه‌های تبلیغی مناسب جذب بشن، محل بحث من نبود و نیست. من فرض می‌کنم که شرکت‌ها با فرض این که مشتری جدید می‌تونن بگیرن این اقدام رو کردن. با این فرض با توجه به شرایط فعلی که پهنای باند کلی اینترنت کشور محدوده، از نظر من، افزایش مشتری فقط از طریق به کار گرفتن یه بخشی از ساعت‌های رایگان به عنوان منابع جدید برای عرضه امکان‌پذیره. کل اون حساب و کتاب‌ها هم واسه همین بود.

5) علت دیگه هم می‌تونه اعمال و ابلاغ این سیاست از یه جای دیگه مثل دولت یا سازمان تنظیم مقرارت باشه. در این صورت نیازی نیست که پشت این طرح حتماً انگیزه‌های اقتصادی وجود داشته باشه که البته یه کمی بعیده. چون همه این شرکت‌ها دنبال سود هستند و کاری که براشون سودی نداره رو تا جایی که بتونن جلوش مقاومت می‌کنن. به ویژه که نارضایتی یه بخشی از مشتریای شرکت‌ها (حتی اگه تعدادشون خیلی خیلی هم کم باشه) می‌تونه رو وجهه اونا تأثیر منفی بذاره. این وضعیت وقتی که در نظر بگیریم این درصد کم مشتریای ناراضی، عمدتاً مشتریای حرفه‌ای هستند و نظرشون روی نظر خیلی از مشتریای عادی تأثیر تعیین‌کننده‌ای داره، برای شرکت‌های ISP می‌تونه نگرانی بیشتری ایجاد کنه.

تنها حالتی که ممکنه این اعمال سیاست از بیرون رو برای شرکت‌های ISP جذاب کنه اینه که اجرای این سیاست در شرایط فعلی از نظر اقتصادی هم به نفع شرکت‌ها باشه که در این صورت جدیت بیشتری برای این کار از خودشون نشون می‌دن.

امیدوارم که دیگه قبول کنی که منم با کلیات حرف تو موافقم. در واقع ما داریم یه حرف رو می‌زنیم اما شاید زاویه ورود یا شیوه مطرح کردنمون با هم فرق داشته.

10. 7 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این تست اول صبح هست که خلوته.
    سرویس 1مگ نامحدود:

سرعت درست شده، اما وضعیت پینگ (از سرور داخلی) فاجعه است.
    ممنون
    فکر میکردم سرعت هدیه 1مگ پائین تر باشه. حدودا همون 600-650ک هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یادش بخیر دو ماه پیش صبانت رو به فحش کشیدیم.. الان قربونش هم میریم....نه کاکو... دایل اپ شرف داره به پارس....

دوستان شیرازی جایی رو پیدا کردید که بهش کوچ کنیم؟ هر چی میگردم چیز دندون گیری گیرم نمیاد تو isp های محلی!!!
    حاجي منم حسابي گيج شدم، مخابرات شيراز توي مناطق مختلف خبر نداري كيفيتش چحوريه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خطاب به اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگم که شما میخوای موضوع قیمت اینترنت رو رو واسه ما روشن کنی تا اینجاش درست و بحث خوبی هم هست ولی اطلاعات شما بر مبنای اطلاعاتی هست که توی اخبار تحویل مردم میدن اصلا همین 28 میلیون رو هیچ کس نمیدونه واقعا چقدره از این عددها و ارقام زیاد میشنویم که اتفاقا همشون دروغ محض هست این مسئولین هرجا به منافعشون در خطر باشه دروغ میگن و باید هم بگن چون نمیخوان مردم از قیمت تمام شده اینترنت تو ایران خبر داشته باشن اما وقتی میایم کشورهای مختلف رو می بینیم حتی همین همسایه ها رو حتی یه ادم خنگ باشه راحت باشه متوجه میشه که یه جای کار ایراد داره: کیفیت پایین قیمت بالا !!! من نمیدونم هدف شما از مقایسه ایران با زامبیا چی بود هیچ وجه اشتراکی بین ایران و این کشور وجود نداره

ضمنا اون هزینه انتقال و نیروی انسانی و اینا هم توی همه جای دنیا هست بحث ایران تنها که نیست اتفاقا اون سود 25 درصدی که شما گفتی واسه شرکت ها حالت منصفانش هست اینا همین الانش 80 درصد حداقل دارن سود میکنن و بعدش هم امکان نداره هزینه انتقال و جابجایی و جانبی هیچ وقت از هزینه خود پهنای باند بیشتر بشه مثل اینه که شما بری ماشین بخری بعدش بخوای چندبرابر قیمت ماشینو پول بنزین بدی اصلا همچین چیزی با عقل جور در نمیاد. همچنین تو 180 تا کشور نمیدونم تعدادشو درست گفتم یا نه بجز اونایی که رتبه پایین تری از ایران دارن بقیه هر کدومشون قیمتی که مشتری واسه اینترنت میده چند صد برابر کمتر از چیزی هست که ما واسه این اینترنتهای مزخرف میدیم حالا بحث حجمی بودن هم بماند که سودش فقط در جهت پر کردن جیب اقایون هست من فکر نمیکنم توی همون زامبی هم که شما اسم بردی اینترنت حجمی بدن به مردم !! اگرم بدن با حجم های خیلی بالا میدن...
    1) راستش این که ممکنه سازمان تنظیم مقررات یه مصوبه‌ای رسمی رو ابلاغ کنه که توش نوشته از فلان تاریخ به بعد هر STM-1 رو به قیمت ماهیانه حدوداً 28 میلیون تومن به شرکت‌های خصوصی اینترنت تحویل خواهد ولی در عمل و پشت پرده مثلاً این سرویس رو به قیمتی متفاوت (کمتر یا بیشتر) به اونا تحویل بده، من اطلاعی ازش ندارم. گر چه کلاً بی‌اعتمادی به گفته‌های مسؤولین و آمار و ارقامشون دیگه جزو پیش‌فرض‌های ذاتی تقریباً اکثر ایرانیا از جمله خودم شده، اما به نظرم این چیزی که شما بهش اشاره می‌کنی یه مقدار بعیده. چون به هر حال دستگاه‌های نظارتی مثل سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات و حتی کمیسیون‌های تخصصی خود مجلس بالأخره به این قبیل کارها یه حدی از نظارت رو دارن.

2) به هر حال من هم قبول دارم که متأسفانه ما تو کشورمون شفافیت اطلاعاتی نداریم. بسیاری از امور پنهان‌کاری می‌شن و اطلاعات به وضوح ارائه نمی‌شه. خود این یه عامل اصلی برای بی‌اعتمادی عموم مردم به گفته‌های مسؤولان شده.

3) من ایران رو با زامبیا مقایسه نکردم؛ با مصر که هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر میزان توسعه‌یافتگی تا حدود زیادی شرایط مشابه ایران رو داره مقایسه کردم. گر چه دوستان وقتی ایران رو با آمریکا، انگلیس، فرانسه یا ژاپن مقایسه می‌کنند و بر اساسش نتیجه می‌گیرن که ما مثلاً نسبت به ژاپن اینترنت رو 3500 برابر گرونتر می‌خریم، قیاسشون اشکال نداره. اما حتی مقایسه ایران با مصر رو هم قبول ندارن. البته منظورم به شما نیست. تو پست‌های بعضی از دوستان این نکته وجود داشت.

4) اتفاقاً تو صنعت مخابرات یکی از اقلام بسیار عمده و هزینه‌ساز، بحث انتقاله. اون آمار ارقامی که یکی از دوستان از هزینه انتقال بین نقاط مختلف دنیا مثلاً بین لندن و آمریکا یا بین هنگ‌کنگ و توکیو یا نقاط دیگه دادن دقیقاً نشون می‌ده که هر چقدر مسافت طولانی‌تر باشه هزینه انتقال هم بیشتره. دوستان ادعا کردند که قیمت‌ها نسبت به سال 2012 خیلی کمتر شده. یه جایی خوندم که قیمت‌های پهنای باند 10گیگابیتی طی سال‌های 2009 تا 2012 متوسط حدود سالی 30 درصد کاهش داشته، اما در همون دوره قیمت‌های پهنای باند STM-1 یا همون 155مگابیتی سالی حدود 12 درصد افت داشته. این یعنی هزینه ارتباط قاهره با اروپا روی STM-1 بعد از 2 سال، یعنی همین حالا باید به 5,200 دلار در ماه کاهش پیدا کرده باشه. این باز هم به معنای خرید هر لینک به قیمت 13 میلیون تومنه.

6) هزینه نیروی انسانی، سربار و استهلاک تجهیزات شاید به نظرت زیاد نباشه. اما حتی اگه نمایندگی‌های شرکت‌ها رو هم بذاری کنار، برای این شرکت‌های ISP که تو اکثر نقاط کشور حضور دارن، فرض این که هر کدوم بین 200 تا 300 نفر پرسنل داشته باشن خیلی زیاد نیست. هزینه ماهیانه (نه فقط حقوق مستقیم) هر پرسنل رو هم اگه 2 میلیون تومن بگیری باز ماهی بین 400 تا 600 میلیون تومن فقط هزینه نیروی انسانی می‌شه. تازه باید هزینه‌های پیمانکاری (تخفیفی که باید برای سوددهی به نمایندگی‌ها داده بشه) رو هم در نظر بگیری که مطمئناً رقم قابل توجهیه.

7) بازم تأکید می‌کنم، به قول دوستان، از نظر من و شمای کاربر این مطالب اصلاً مهم نیست. چیزی که مهمه اینه که هزینه اینترنت تو سبد هزینه‌های افراد سهم بالایی داره و متأسفانه دولت هم هیچ اقدام عملی در این جهت ور نمی‌داره. اما من از این که بیام بدون در نظر گرفتن این ملاحظات، دهنم رو باز کنم و مثل بعضی از عزیزان، انواع اتهامات بجا و نابجا رو نثار بالا تا پایین شرکت‌ها یا نهادهای مرتبط بکنم، پرهیز می‌کنم. مگه ماها تو مشاغل و اصناف خودمون فقط برای رضای خدا کار می‌کنیم و اگه دستمون برسه دنبال سود بیشتر نیستیم. چرا کار خودمون اشکال نداره اما این که ISPها دنبال سود بیشتر باشن (به شرطی که کارشون قانونی باشه ولی به مذاق من و شما خوش نیاد) به خودمون حق می‌دیم اونا رو دزد و کلاه‌بردار خطاب کنیم.

8) این رو مطمئنم که باز این پست من واکنش‌هایی رو در پی خواهد داشت. اما من نیازی نمی‌بینم حرفی رو که به نظرم درسته رو بزنم. البته با رعایت احترام متقابل. ضمناً از شما هم متشکرم که مخالفتتون رو با حرفای من محترمانه و دوستانه مطرح می‌کنید. به هر حال قرار نیست همه با هم هم‌نظر باشیم ولی حفظ احترام اولین شرط گفتگوست.

14. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

1) راستش این که ممکنه سازمان تنظیم مقررات یه مصوبه‌ای رسمی رو ابلاغ کنه که توش نوشته از فلان تاریخ به بعد هر STM-1 رو به قیمت ماهیانه حدوداً 28 میلیون تومن به شرکت‌های خصوصی اینترنت تحویل خواهد ولی در عمل و پشت پرده مثلاً این سرویس رو به قیمتی متفاوت (کمتر یا بیشتر) به اونا تحویل بده، من اطلاعی ازش ندارم. گر چه کلاً بی‌اعتمادی به گفته‌های مسؤولین و آمار و ارقامشون دیگه جزو پیش‌فرض‌های ذاتی تقریباً اکثر ایرانیا از جمله خودم شده، اما به نظرم این چیزی که شما بهش اشاره می‌کنی یه مقدار بعیده. چون به هر حال دستگاه‌های نظارتی مثل سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات و حتی کمیسیون‌های تخصصی خود مجلس بالأخره به این قبیل کارها یه حدی از نظارت رو دارن.

2) به هر حال من هم قبول دارم که متأسفانه ما تو کشورمون شفافیت اطلاعاتی نداریم. بسیاری از امور پنهان‌کاری می‌شن و اطلاعات به وضوح ارائه نمی‌شه. خود این یه عامل اصلی برای بی‌اعتمادی عموم مردم به گفته‌های مسؤولان شده.

3) من ایران رو با زامبیا مقایسه نکردم؛ با مصر که هم از نظر جغرافیایی و هم از نظر میزان توسعه‌یافتگی تا حدود زیادی شرایط مشابه ایران رو داره مقایسه کردم. گر چه دوستان وقتی ایران رو با آمریکا، انگلیس، فرانسه یا ژاپن مقایسه می‌کنند و بر اساسش نتیجه می‌گیرن که ما مثلاً نسبت به ژاپن اینترنت رو 3500 برابر گرونتر می‌خریم، قیاسشون اشکال نداره. اما حتی مقایسه ایران با مصر رو هم قبول ندارن. البته منظورم به شما نیست. تو پست‌های بعضی از دوستان این نکته وجود داشت.

4) اتفاقاً تو صنعت مخابرات یکی از اقلام بسیار عمده و هزینه‌ساز، بحث انتقاله. اون آمار ارقامی که یکی از دوستان از هزینه انتقال بین نقاط مختلف دنیا مثلاً بین لندن و آمریکا یا بین هنگ‌کنگ و توکیو یا نقاط دیگه دادن دقیقاً نشون می‌ده که هر چقدر مسافت طولانی‌تر باشه هزینه انتقال هم بیشتره. دوستان ادعا کردند که قیمت‌ها نسبت به سال 2012 خیلی کمتر شده. یه جایی خوندم که قیمت‌های پهنای باند 10گیگابیتی طی سال‌های 2009 تا 2012 متوسط حدود سالی 30 درصد کاهش داشته، اما در همون دوره قیمت‌های پهنای باند STM-1 یا همون 155مگابیتی سالی حدود 12 درصد افت داشته. این یعنی هزینه ارتباط قاهره با اروپا روی STM-1 بعد از 2 سال، یعنی همین حالا باید به 5,200 دلار در ماه کاهش پیدا کرده باشه. این باز هم به معنای خرید هر لینک به قیمت 13 میلیون تومنه.

6) هزینه نیروی انسانی، سربار و استهلاک تجهیزات شاید به نظرت زیاد نباشه. اما حتی اگه نمایندگی‌های شرکت‌ها رو هم بذاری کنار، برای این شرکت‌های ISP که تو اکثر نقاط کشور حضور دارن، فرض این که هر کدوم بین 200 تا 300 نفر پرسنل داشته باشن خیلی زیاد نیست. هزینه ماهیانه (نه فقط حقوق مستقیم) هر پرسنل رو هم اگه 2 میلیون تومن بگیری باز ماهی بین 400 تا 600 میلیون تومن فقط هزینه نیروی انسانی می‌شه. تازه باید هزینه‌های پیمانکاری (تخفیفی که باید برای سوددهی به نمایندگی‌ها داده بشه) رو هم در نظر بگیری که مطمئناً رقم قابل توجهیه.

7) بازم تأکید می‌کنم، به قول دوستان، از نظر من و شمای کاربر این مطالب اصلاً مهم نیست. چیزی که مهمه اینه که هزینه اینترنت تو سبد هزینه‌های افراد سهم بالایی داره و متأسفانه دولت هم هیچ اقدام عملی در این جهت ور نمی‌داره. اما من از این که بیام بدون در نظر گرفتن این ملاحظات، دهنم رو باز کنم و مثل بعضی از عزیزان، انواع اتهامات بجا و نابجا رو نثار بالا تا پایین شرکت‌ها یا نهادهای مرتبط بکنم، پرهیز می‌کنم. مگه ماها تو مشاغل و اصناف خودمون فقط برای رضای خدا کار می‌کنیم و اگه دستمون برسه دنبال سود بیشتر نیستیم. چرا کار خودمون اشکال نداره اما این که ISPها دنبال سود بیشتر باشن (به شرطی که کارشون قانونی باشه ولی به مذاق من و شما خوش نیاد) به خودمون حق می‌دیم اونا رو دزد و کلاه‌بردار خطاب کنیم.

8) این رو مطمئنم که باز این پست من واکنش‌هایی رو در پی خواهد داشت. اما من نیازی نمی‌بینم حرفی رو که به نظرم درسته رو بزنم. البته با رعایت احترام متقابل. ضمناً از شما هم متشکرم که مخالفتتون رو با حرفای من محترمانه و دوستانه مطرح می‌کنید. به هر حال قرار نیست همه با هم هم‌نظر باشیم ولی حفظ احترام اولین شرط گفتگوست.
    داداش نظرات چقدر طولانی هستن ...همیشه تا نصفه میخونم و بیخیال بقیش میشم ...

حق باشماست و با نظراتتون مواققم ... اینترنت واقعا نسبت به کیفیتی که داره به ما ارائه میشه چندین برابر گرونتر هست .

16. 2 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینطور که شما میگید که پارس آنلاین هم باید کنار صندوق صدقات یه صندوق بزنه صندوق کمک به پارس آنلاین
    اگه براشون نفع نداشت فاتح از اونور دنیا بلند نمیشد بیاد ایران شرکت بزنه مطمئن باش این درآمدی رو که توی ایران درمیاره هیچ جای دنیا نمیتونست دربیاره
    بله. حتماً باید سود داشته باشه. اگه نداشته باشه که ورشکست می‌شه. اینا هم که شرکت دولتی نیستند که بودجه‌اشون از یه جای دیگه تأمین بشه. شما تو شرکت‌های خصوصی باید تمام اقدامات رو در راستای سود تفسیر کنی. تفاوت عملکرد این شرکت‌ها با هم و دعوای اصلیشون تو درصد این سوده. وقتی شما می‌تونی پولت رو بذاری تو بانک سالی حداقل 20 درصد سود بدون دردسر داشته باشی، اگه با پولت کار کنی و زیر 30 درصد سود بگیری در عمل داری ضرر می‌کنی. پس، مطمئن باش همه این کارا واسه سود بیشتره.

البته، این سودآوری باید از روش‌های قانونی باشه. بازم دوستان نیان منو متهم به طرفداری از شرکت‌های ISP‌ کنن. من کلی عرض کردم.

18. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •