chera htman bayad dar south west ozv shim? haaaa
chera htman bayad dar south west ozv shim? haaaa
آره ، یه دوران از این کار ها می کردم ، اولای بازی که beginning protection هست ، یه بربرین رو ساپرت می کردم تا یارو ها کشته بدن من اودیم بره بالا : دی
ولی بهت گفتم که ، یارو مشخصه نوب هست ... اصلا تو کار حمله نیست ... ایندفعه فرستادم ، ایندفعه یا میمونه و مثل مرد می جنگه یا اینکه همه ریسورس هاش بر اساس محاسباتم من نصیبم میشه
بابا ، من اصلا بلد نیستم از این کار هاب کنم که راس فلان ثانیه اینجوری بشه ... از چی استفاده بکنم ؟
ببینبابا ، من اصلا بلد نیستم از این کار هاب کنم که راس فلان ثانیه اینجوری بشه ... از چی استفاده بکنم ؟
حدس بزن کند ترین نیروش چیه یا اگه پریمیوم داشته باشی راحت مشخصه چی برات فرستاده
بعدش مثلا کند ترین نیروش رم هست
تو توی رالی پوینت همه تبر زن ها و ال سی و حد اقل یه رم بزار توشون و آماده حمله باش ... همین که اتک یارو رسید به ویلایجت تو باید سر یک ثانیه بعد اتک رو بفرستی به ویلایجش ....
اینجوری همین که نیروهای اون برسه به ویلاجش نیروهای تو هم میرسه و همشونو میکشه !
بچه ها تو ورلد 22 بين تريب رنك 1و4 با رنك 2و3و5و6و8 جنگ
منم از بازي ديگه خسته شدم واسه اينكه از يكنواختي تو بازي در بيام رفتم تو تريب رنك 2 آمارشون رو به تريب رنك 1 مي دم( همون جاسوس)
يك حالي ميده
فقط اگه بفهمن ديگه كارم تمومه!
ممد من هیچی نفهمیدم ... حالا بزار ببینیم ریپورتش اومد خبرش رو میدم ...
راه ديگه اي نبود برا از بين بردن يكنواختي بازي؟!!منم از بازي ديگه خسته شدم واسه اينكه از يكنواختي تو بازي در بيام رفتم تو تريب رنك 2 آمارشون رو به تريب رنك 1 مي دم( همون جاسوس)
![]()
چرا ولي اين يكي خيلي حال ميده D:
آیکیو در حد جلبک دریایی !ممد من هیچی نفهمیدم ... حالا بزار ببینیم ریپورتش اومد خبرش رو میدم ...
چون ايراني ها همشون مي رن اونجا
فکرشو بکن!
ممد به یکی بگه آی کیو![]()
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)