تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4196 از 4751 اولاول ... 319636964096414641864192419341944195419641974198419942004206424642964696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,951 به 41,960 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

طرحت چیه؟ خططتو رو چند مگ بستن؟نویز نداری؟

2. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سرعت اکو 1 مگ است البته بیشتر از یک مگ بسته شده اما روزها صفحات را خیلی دیر باز میکنه یا مثلا اگر بخوای بری youtube فیلمها خیلی زمان میبره تا لود بشود و در روز سرعت با دانلود منیجر 100 است بعضی مواقع 170 اما شبها دیگه خیلی سرعت کم شده هم صفحه باز کردن هم دانلود سرعت 10 تا 50 کیلوبایت البته همش تعغیر میکنه و نوسان داره و خط نویز نداره اما خیلی از دوستان اینجا با سرعت بالا دانلود میکنند راستی اگرذ لینک از سرور داخلی هم دارید لطفا بدهید تست کنم که متوجه بشویم فرقی داره یا خیر
    مرسی

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

باید کانکشن جدید را از خودشون بگیرید چون پورت ارتباطی سرور تغییر کرده هست. به همین دلیله که ارور دریافت میکنید.
    ما که از همون روز اول گفتیم، سرور ایران محدود نمیشه اما بعضی دوستان نمیدونم چرا انقدر پافشاری می کردند که میشه و میشه
    در مورد اکسپرس هم باید بگم که اگر اطلاع داشته باشید، سرورهای اکسپرس در آمریکا هست (سرورهای کنونی را عرض میکنم)
    برادر من در اینکه بعد از مدتی محدود میشه اصلا شک نکن
    مسئله فقط تعداد افرادی هست که اینکارو انجام میدن...به محض اینکه این کلک خز شد و افراد زیادی اینکارو کردند به شما قول میدم که شاتل محدود میکنه...الان هم اگه می بینی محدود نکرده چون تعداد افرادی که اینکارو می کنند خیلی کمه(زیر 1000 نفر)

5. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aminspy12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اهــواز

پيش فرض

با سلام

دوستان چه جوری میتونم از سرورهای خارجی در موقع دانلود رایگان با سرعت بالا دانلود کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای کاربر امین 1356
    خواهشن یک بار دیگر اکانت تست رو برای دانلود داخلی با هزینه ماهیانه برای من بفرستید
    لطفا ذکر کنید pptp با l2tp است
    در صورت l2tp بودن secret چیست
    من چون ویندوز ندارم می پرسم
    اگر اکانت تست منحصر به فرد است لطفا تا شنبه اکتیو بذارید.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برادر من در اینکه بعد از مدتی محدود میشه اصلا شک نکن
    مسئله فقط تعداد افرادی هست که اینکارو انجام میدن...به محض اینکه این کلک خز شد و افراد زیادی اینکارو کردند به شما قول میدم که شاتل محدود میکنه...الان هم اگه می بینی محدود نکرده چون تعداد افرادی که اینکارو می کنند خیلی کمه(زیر 1000 نفر)
    عزیز، شما شک نکن که هیچ برنامه ای برای محدود کردن سرور داخلی ندارند.
    اینو من نمیگم، مدیرای شاتل گفتند. شاتل داره به چندین سایت، سرور میده که آخریش همین اکسپرس لیچ هست. اگه بخواد محدود کنه، همه سرورهاش رو دستش میمونه.
    ضمن اینکه کلیه پشتیبان های شاتل (با اینکه قبولشون ندارم) گفتند که سرور داخلی محدود نمیشه حتی برای کسانی که الان به عنوان "کاربر پر مصرف" نزد شاتل شناخته میشند یعنی همونایی که الان از سرور خارجی محدودند
    شما حتی اگه این روش رو هم نادیده بگیری، هر کسی میتونه ماهی فلان تومن بده از شاتل سرور بخره و از طریق اون سرور خودش دانلود کنه و هزار تا روش دیگه و ...
    فکر میکنم از مقدار و هزینه پهنای باند سرور داخلی با خارجی هم اطلاع داشته باشید چون یکی از دلایل عمده ای که سرور داخلی محدود نمیشه و نخواهد شد، همین قضیه پهنای باند هست

9. این کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

عزیز، شما شک نکن که هیچ برنامه ای برای محدود کردن سرور داخلی ندارند.
    اینو من نمیگم، مدیرای شاتل گفتند. شاتل داره به چندین سایت، سرور میده که آخریش همین اکسپرس لیچ هست. اگه بخواد محدود کنه، همه سرورهاش رو دستش میمونه.
    ضمن اینکه کلیه پشتیبان های شاتل (با اینکه قبولشون ندارم) گفتند که سرور داخلی محدود نمیشه حتی برای کسانی که الان به عنوان "کاربر پر مصرف" نزد شاتل شناخته میشند یعنی همونایی که الان از سرور خارجی محدودند
    شما حتی اگه این روش رو هم نادیده بگیری، هر کسی میتونه ماهی فلان تومن بده از شاتل سرور بخره و از طریق اون سرور خودش دانلود کنه و هزار تا روش دیگه و ...
    فکر میکنم از مقدار و هزینه پهنای باند سرور داخلی با خارجی هم اطلاع داشته باشید چون یکی از دلایل عمده ای که سرور داخلی محدود نمیشه و نخواهد شد، همین قضیه پهنای باند هست
    الان بیشتر سایت های دانلود از سرور های آسیاتک استفاده می کنند.آیا آسیاتک سرعت اضافی برای سرویس های خودش میده؟(جواب:نه)آیا سرورهای آسیاتک به دلیل اینکه سرعت زیاد بر روی سرویس های خودش نمیده روی دستش مونده؟(جواب:نه)
    نتیجه میگیرم که نتیجه گیری شما اشتباه هست و اگه شاتل محدودیت قائل بشه باز هم سرور های به فروش میره
    منم نمیگم فقط این آی پی رو محدود می کنه.میگم اگه دانلود اینترانت برای بیش از 3-4 هزار نفر بیش از حد مورد نظر شاتل زیاد بشه،روی اینترانت هم محدودیت میزاره...ولی به جای 10-15 گیگ محدودیت،30-40 گیگ محدودیت میزاره
    البته تمام این حرف ها فرضیه اس و زمان مشخص می کنه که چی می شه

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

سلام علیکم

خواستم بپرسم این روش دوستمون اقا امین همچنان کار میکنه؟؟

جهنم اینم دانلود کنید :

Red_2 2013

کدوم روش آقا؟
    من صفحه های قبل هم خوندم ولی چیزی نبود! پاک شده حتما!!
    به ما هم بگید

+این امین کی هست بیاد خودش رو معرفی کنه: دی
    امین اصلی ِ منظورمه: دی
    Last edited by Facon_Archi; 14-11-2013 at 21:16.

12. 2 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ما رو هم در جریان بزارید لطفا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اوووو بابا vps رو میگن اقا امین اومدن با پول خودشون خریدن حالا دارن اکانت میفروشن باهاش که خیلی خوبه به نظر من چون همون اکسپرس لیچ هم اگه درست بشه ماهی 6500 باید داد بعدشم تازه منتظر موندن داره ولی vps مستقیمه و دردسر نداره

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

15. این کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •