1-جوگیر نشوچاقال به خاطر همین کارا ایرانیا نمیتونن کنار هم بازی کنن دیگه ... اگه الان یه خارجی این حرف هارو میزد کلیرش میکردم
2-بخاطر این نمیتونن کنار هم بازی کنن چون همه چیز رو واسه خودشون میخوان (این فقط یه بازیه)
1-جوگیر نشوچاقال به خاطر همین کارا ایرانیا نمیتونن کنار هم بازی کنن دیگه ... اگه الان یه خارجی این حرف هارو میزد کلیرش میکردم
2-بخاطر این نمیتونن کنار هم بازی کنن چون همه چیز رو واسه خودشون میخوان (این فقط یه بازیه)
چیزایی که برای خودشونه رو خودشون میخوان دیگه1-جوگیر نشو
2-بخاطر این نمیتونن کنار هم بازی کنن چون همه چیز رو واسه خودشون میخوان (این فقط یه بازیه)![]()
هورا .... من یه هدف خوب برای نوبل کردن پیدا کردم ، همون رفیقه خل و چلم رو می گم
کلی ریسورس داره ، واسه فارم هم خوبه ، ولی دلم براش میسوزه و فارمش نمی کنم .... ( دلم میسوزه یعنی اینکه میزارم رشد بکنه تا نوبل کردنش ارزش داشته باشه)
دو تا ویلایج کلیر شده دارم ولی نوبل من ندارم ! : خخخخخ
شانس نیست ... باید ریسک کرد
الان معمولا همه حجومی دارن و به راحتی میشه کلیرشون کرد
من مشکلم فقط توی نوبل من هست ... !!
اگه نوبل من بیشتر داشته باشم هر ثانیه یکی رو کلیر میکنم
هههه ! اين سه تا gif هست ... !!!
آقا من فردا میخوام توی ترایب چشن تولد بگیرم :خخخخخخ
اماده باشین برام کلی تاپیک بزنین :خخخخخخ
بهه ، یکی رو می خوام یاراش رو نفله بکنم منتها هی جاخالی میده ، یاراش کم هستند ، امتیازش هم کمه ، یعنی در کل ایناکتیوه ، ولی از شانس ما هر بار جاخالی میده ... می گین چی کار کنم ؟ فیک بفرستم ؟
شایدم یارو نیروهاش رو تو یه ویلیج دیگه فرستاده تا تو شهر خودش نباشن ... به درک ... همه روستاهای دور و ورش رو کلیر می کنم![]()
بزار اون با تمام نیروهاش بهت حمله کنه بعد تو هم ساعت رو تنظیم کن و جوری اتک بده که یکی دو ثانیه بعد از اینکه نیروهاش به ویلایجش رسیدن نیروهای تو هم برسن و نابودش کننبهه ، یکی رو می خوام یاراش رو نفله بکنم منتها هی جاخالی میده ، یاراش کم هستند ، امتیازش هم کمه ، یعنی در کل ایناکتیوه ، ولی از شانس ما هر بار جاخالی میده ... می گین چی کار کنم ؟ فیک بفرستم ؟
شایدم یارو نیروهاش رو تو یه ویلیج دیگه فرستاده تا تو شهر خودش نباشن ... به درک ... همه روستاهای دور و ورش رو کلیر می کنم
میخوای حال یکیو بگیری ، بگیر کل نیروهات رو ساپورت نزدیک تر ویلایج بربری طرف کن بعد همین که طرف بخواد فارم کنه نصف نیروهاش میمیرن :خخخخخخ
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)