دوستان شاتلی یه پینگ از 4.2.2.4 بگیرن بزارن اینجا
ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان شاتلی یه پینگ از 4.2.2.4 بگیرن بزارن اینجا
ممنون
سلام
بله، بدون مشکل برای من داره کار میکنه.
قابل توجه اون دوستمون که مخالف این کار بود و میگفت بالاخره سرور ایران هم محدود میشید و ...
تا چند شب دیگه رکوردی جاودانه در تاریخ شاتل میزنم![]()
با توجه با قرارداد منعقد شده بین شاتل و اکسپرس و تامین تعدادی از سرورهای اکسپرس در ایران من مطمئنم اصلا برنامه ای برای محدود کردن سرورهای ایران در ساعات شبانه ندارند...
پس تا میتونی از این سفره الهی بهره ببر![]()
سلام
یعنی دانلود از سرور اکسپرس لیچ که خارجی هست برای شما با سرعت سرور ایرانی دانلود میکنه؟
الان که بریا سرور ایرانی که محدود نشدی؟
امدم با اکانت تست انجام بدم که ارور 807 داد ! سرور که تغییر نکرده؟
Last edited by Hidden-Hunter; 14-11-2013 at 00:50.
نه دوست عزیز قضیه اینه که اکسپرس لیچ اومده و یه سرور از شاتل گرفته برا رفاه حال کاربران ایرانی چون فهمیده که دانلود از سرور داخلی سرعتش بیشتر از خارجیه این کا رو کرده
منظور دوستمون هم این بود که شاتل که اومده این سرور رو فراهم کرده برا اکسپرس لیچ پس برنامه ای برا محدودین سرور داخلی نداره
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
باید کانکشن جدید را از خودشون بگیرید چون پورت ارتباطی سرور تغییر کرده هست. به همین دلیله که ارور دریافت میکنید.
ما که از همون روز اول گفتیم، سرور ایران محدود نمیشه اما بعضی دوستان نمیدونم چرا انقدر پافشاری می کردند که میشه و میشه
در مورد اکسپرس هم باید بگم که اگر اطلاع داشته باشید، سرورهای اکسپرس در آمریکا هست (سرورهای کنونی را عرض میکنم)
چون سرور لیچر این سایت هم آمریکاست، پس ریموت لینک ها از آمریکا به سرور ایران با توجه به فاصله زیادی که دارند، خیلی طول میکشه طوری که احتمالا برای یک فیلم 1 گیگی آدم رو پیر خواهد کرد
اینم گفتم که مدنظر داشته باشید چون ریموت از سرورهای خارجی (که منبع اکثر فیلم هاست) به سرور ایران خیلی طول میکشه
هم اکنون با اون اکانت دوستمون با سرعت 570KB/s از سرور خارجی در حال دانلود هستم
اینم مدرک
![]()
دانلود رو start بزن بزار یه 30 40 مگی دانلود بشه و در حین اینکه داره دانلود میکنه عکس بگیر نه موقعی که دانلود رو قطع کردی![]()
بفرما جیگر
![]()
دوسیتان این سرعت ما هم سرور داخلی و هم خارجی خیلی کمه حتی روزها هم صفحه باز کردن هم خیلی زمان میبره محدود هم نشدم چون با این سرعت اصلا نمیشود دانلود کرد خواهشا بگید چکار کنم
هم اکنون 359 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 359 مهمان)