تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4194 از 4428 اولاول ... 31943694409441444184419041914192419341944195419641974198420442444294 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,931 به 41,940 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان قضیه این هرگیگ 1200 تومان چیه؟
    دانلود شبانه رو یک سوم میخوان بکنن هر گیگ شبانه میفته 1200 تومن البته با مالیات 1293 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستای عزیز سلام
    شما یه مورد خیلی مهم رو تو محاسباتتون فراموش می کنید و اونم هزینه انتقال هست
    هیچ خبر دارین که مخابرات سر شرکتا چه بازیایی در میاره برای لینک های mpls که شرکت ها پهنای باندشون رو انتقال بدند به مرکز تا به دست مشترک برسه
    هزینه تموم شده اینترنت فقط اون هزینه stm1 نیست
    هزینه فضای مخابراتی
    هزینه پاور مخابراتی
    هزینه لینک ptmp داخل استانی
    هزینه لینک stm1
    هزینه لینک اینترانت
    هزینه تجهیزات
    هزینه پرسنل خود شرکت جهت پشتیبانی و ...
    هزینه پورسانت نماینده
    هزینه تبلیغات
    و.....
    پس اینجوریا هم که فکر می کنید نیست

3. 2 کاربر از peyman22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

از دوستان کسی هست که با این شرایط حاضر باشه توی پارس همچنان بمونه؟

حتی برای کسایی هم که دانلود ندارن و وب گردی میکنن گرونه ... های وب به صرفست هرچند دانلود رایگان نداره اما حداقل اعصاب ادم ارومه

5. 2 کاربر از babak_gww بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستای عزیز سلام
    شما یه مورد خیلی مهم رو تو محاسباتتون فراموش می کنید و اونم هزینه انتقال هست
    هیچ خبر دارین که مخابرات سر شرکتا چه بازیایی در میاره برای لینک های mpls که شرکت ها پهنای باندشون رو انتقال بدند به مرکز تا به دست مشترک برسه
    هزینه تموم شده اینترنت فقط اون هزینه stm1 نیست
    هزینه فضای مخابراتی
    هزینه پاور مخابراتی
    هزینه لینک ptmp داخل استانی
    هزینه لینک stm1
    هزینه لینک اینترانت
    هزینه تجهیزات
    هزینه پرسنل خود شرکت جهت پشتیبانی و ...
    هزینه پورسانت نماینده
    هزینه تبلیغات
    و.....
    پس اینجوریا هم که فکر می کنید نیست
    اینطور که شما میگید که پارس آنلاین هم باید کنار صندوق صدقات یه صندوق بزنه صندوق کمک به پارس آنلاین
    اگه براشون نفع نداشت فاتح از اونور دنیا بلند نمیشد بیاد ایران شرکت بزنه مطمئن باش این درآمدی رو که توی ایران درمیاره هیچ جای دنیا نمیتونست دربیاره
    Last edited by lamp23; 17-11-2014 at 22:52.

7. 14 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

اینطور که شما میگید که پارس آنلاین هم باید کنار صندوق صدقات یه صندوق بزنه صندوق کمک به پارس آنلاین
    اگه براشون نفع نداشت فاتح از اونور دنیا بلند نمیشد بیاد ایران شرکت بزنه مطمئن باش این درآمدی رو که توی ایران درمیاره هیچ جای دنیا نمیتونست دربیاره
    مگه قراره سود نداشته باشه؟ سود داشتن مشکلش چیه؟

نقش ISP ها در گرانی اینترنت ایران به این حدی که فکر میکنید نیست و مشکل ریشه ایه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

نه حتما سود داره که داره ادامه میده ولی این توضیحات رو برای دوستانی گفتم که میگن چرا اینترنت رو 80 درصد گرونتر میدن به مردم

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

دوست عزیز، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به نظرم بسیار تند و جوگیرانه برخورد میکنید...

ایشون با مصر مقایسه کردن، تازه قیمت اعلام شده، حد نسبتاً پایین بود! کشورهایی مثل مصر و ترکیه و اسراییل، در تأمین پهنای باند موفق تر از ایران بوده و با سرمایه گذاری هایی که کردن، قیمت رو تونستن پایین بیارن. ولی ایران از انحصار و عدم برنامه ریزی مناسب و نبود نوعی "تصمیم جدی برای کاهش قیمت" رنج میبره.

پیشنهاد میکنم احترام متقابل رو نگه دارید و یاد بگیرید چگونه باید بحث کرد!

شما متأسفانه یکی دو تا مطالب ناقص رو خوندی و چنین احکامی صادر میکنید.

هزینه ی اتصال شبکه های مختلف در جهان (که اینترنت رو به وجود میارن)، در نقاط مختلف، بسته به سرمایه گذاری و تعداد کابل های موجود، متفاوته. پایین ترین قیمت ارتباط "راه دور" (زیر-اقیانوسی) به دلیل کابل های بسیار و رقابت شدید، در لینک های میان سواحل غربی اروپا و سواحل شرقی کشور امریکا وجود داره.

انتقال شبکه ها و اتصال شبکه ها به یکدیگر، هزینه ی زیادی داره و شما از هر شبکه ای که لینک بگیری، بسته به هزینه ای که براش شده (طول و نقاط نصب کابل ها)، قیمت متفاوته.

مثلاً شما لینک داخل شبکه ی ملی یک کشور (یا اتحادیه ای از کشورهای همسایه) رو بگیری، مسلماً قیمتش پایین تر از یک لینک اتصال به شبکه ی جهانی از طرف های مختلف هست. به همین خاطر کشورها همگی شبکه های داخلی راه اندازی میکنن (اینترانت ملی) که تا حد ممکن، از این هزینه ی اضافی انتقال اطلاعات در زیر اقیانوس ها و دریاها، اجتناب کنن و پهنای باند داخلی، روی لینک های خارجی نره و اونا رو اشغال نکنه.

در سال های اخیر، قیمت تجهیزات کاهش، و ظرفیتشون افزایش داشته، و به همین میزان، قیمت ها هم در حال کاهشه، ولی نه به این سادگی که شما میگی. یک شبه تجهیزات فعلی که میلیاردها دلار براشون هزینه شده و قراره فلان مقدار دهه کار کنن رو دور نمیریزن!

وضعیت کشور و منطقه ی عقب افتاده ای مثل ایران و خاورمیانه، از هنگ کنگ و اروپا و امریکا که بهتر نیست؟ قیمت ها رو در مقاله ی زیر (2013) که به کاهش قیمت لینک های طویل داره میپردازه (بر اساس مقایسه از 2009 تا 2012)، مشاهده کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- لینک 10 گیگابیت بین لندن (بریتانیا) و نیویورک (ساحل شرقی امریکا)، 9000 USD*، لینک 155 مگابیت 2816 USD

- لینک داخل شبکه ی محلی اتحادیه ی اروپا (= یک مسیر کوتاه) از فرنکفورت (آلمان) به لندن (بریتانیا) برای 10 گیگابیت 3500 USD برای 155 مگابیت 1540 USD

- لینک هنگ کنگ (چین) به توکیو (ژاپن) برای 10 گیگابیت 23250 USD و برای 155 مگابیت 6948 USD

- لینک هنگ کنگ (چین) به لاس انجلس (ساحل غربی امریکا - کلیفرنیا) برای 10 گیگابیت 43800 USD و برای 155 مگابیت 6400 USD

(قیمت ها، برای خرید عمده و به صورت اجاره ی ماهیانه هستن؛ خرید کم، مسلماً گرانتره! *USD = دلار ایالات متحده ی امریکا)

این شهرها، جاهایی هستن که شرکت های تأمین کننده ی transit بین قاره ای، براشون سرمایه گذاری های عظیم میکنن چون به دلیل اهمیت بالای اقتصادی، نیازمند پهنای باند عظیمی هستن. درواقع این قیمت ها کف های قیمت هستن و در مناطقی مثل خاورمیانه، قیمت ها بالاتره.

مسلماً برای کشوری مثل ایران، چنین سرمایه گذاری های عظیمی نمیشه و اگر بخوایم، باید درخواست بدیم یا در پروژه های بین الملل سرمایه گذاری کنیم تا بهمون با قیمت پایین تری از مسیرهای مستقیم تری برسونن و نه مثل الان که اغلب پهنای باند، از چندین واسطه میگذره...

درباره ی اینترنت های نامحدود هم که بارها تکرار کردید:

در هیچ جایی از جهان، اتصالات "واقعاً نامحدود" ارزان به کسی نمیدن. plans نامحدود پرسرعت، همیشه اشتراکی هستن و به تعداد زیادی از یوزرها (مثلاً به نصف یک خیابان!) فروخته میشن...

سیستم به این شکل کار میکنه که مثلاً 100 مگابیت رو به 50 تا خونه یا بیشتر میفروشن و مشکلی پیش نمیاد چون اغلب مردم دانلودهای دائمی و حجیم انجام نمیدن و راهکارهای پخش پهنای باند رو در سوییچ ها اعمال میکنن تا شبکه تماماً توسط چند تا یوزر پرمصرف، اشغال نشه. لازم به ذکره که این مثلاً 100 مگابیت همیشه به معنای "سرعت ارتباط اینترنت جهانی" نبوده و درواقع منظور، "پهنای باند حدودی ارتباط محلی" (داخل کشور یا مجموعه ای از کشورهای همسایه) هست. مثلاً شاید فردی در لندن با چنین سرویسی، از سرورهای داخل بریتانیا و اروپا، با سرعت حتی 7-8 مگابایت بر ثانیه دانلود داشته باشه، ولی اگر از سروری در امریکا، ترکیه، چین، ژاپن، و غیره بخواد دانلود کنه، سرعت دانلودش به 1 مگابایت بر ثانیه هم نرسه! به همین دلیل بسیاری از سرویس های بزرگ اینترنتی مثل یوتوب، سرورهایی در مناطق مختلف جهان در شبکه های محلی کشورها و اتحادیه ها ایجاد میکنن تا یوزرها، راحت تر و سریعتر به سرویس دسترسی داشته باشن.

plans نامحدود، معمولاً واقعی نیستن (حداقل در سرعت های بالا و با قیمت های پایین) و همگی درواقع caps دارن. شما مثلاً بیشتر از 250 گیگ در ماه که دانلود کنی، زنگ میزنن بهت اخطار میدن که یا پول بیشتری بده یا سرعتت محدود میشه! البته بعضاً هستن که در مورد ارتباطات داخل کشوری (منطقه ای) cap ندارن ولی برای ارتباطات خارجی و راه دور (اینترنت) cap و محدودیت تعریف شده.

زیاد جوگیر نباشید!

در کل، این درسته که در ایران، به دلیل انحصار دولتی در تأمین پهنای باند (= شرکت ارتباطات زیرساخت)، و عدم اجازه ی ایجاد رقابت در این موضوع، قیمت ها بالاتر از منطقه هستن و نظارت خوبی روی قیمت گذاری پهنای باند نمیشه چون یک منبع درآمد عظیم هست...

شرکت های بزرگی همچون پارس آنلاین، سال هاست که میخوان وارد بحث تأمین پهنای باند از طرق مختلف و ورود به رقابت در این زمینه بشن، ولی تاکنون چنین مجوزهایی برای تأمین پهنای باند مستقل و جدا از ارتباطات زیرساخت، داده نشده.

وضعیت فعلی با ارتباطات زیرساخت، کمی مشابه قیمت های همراه اول (ارتباطات سیار = مخابرات دولتی قدیم)، قبل از ایجاد ایرانسل و شروع رقابت هست. (البته نه به اون حد فجیع!)

ولی به هر حال، نباید از هزینه ی عظیم تجهیزات و انتقال پهنای باند از مرزها، توسط مجموعه های طویل فیبرهای نوری به شهرهای مختلف که توسط وزارت ارتباطات و ارتباطات زیرساخت انجام میشه، صرف نظر کرد و بخش بزرگی از قیمت نهایی فروش، مختص این موضوع هست.

مسلماً در صورتی که اجازه ی ایجاد رقابت در زمینه ی تأمین و انتقال پهنای باند در کشور داده بشه، قیمت ها در این زمینه کاهش نسبی (شاید کم) خواهند داشت، ولی در حال حاضر به نظر نمیاد کسی قصد مقابله با انحصار ارتباطات زیرساخت رو داشته باشه.

چند تا نکته عرض کنم خدمت شما . بنده از شما زودتر اینجا بودم و حداقل تعداد پست هام هم در این فروم بیشتر از شماست پس شما به من نگو چطور باید برخورد کنم چون اندازه کافی در بحث های انجمنی در اینجا و انجمن های دیگه شرکت داشتم و به سفسطه کردن دیگران هم در بحث بسیار آشنا هستم .

قاهره به کنار ، اولا ایشون آمار 2012 رو دادن و با آمار الان در اواخر 2014 میخوان مقایسه کنن در صورتی که در فاصله ی 2 ساله 2010 تا 2012 قیمت ها تقریبا نصف شدن . 2012 تا 2014 نصف نشده باشن حداقل 20 تا 35% ارزان تر شدن

ملت گرامی کجای این جو گیری هست وقتی اینترنت ایران از اینترنت ژاپن 3500 برابر ارزان تره ؟

شما میگی من مقاله ی ناقص خودندم ؟! دقیقا کجاس ناقصه این مورد که هزینه ی هر مگابیت پهنای باند 1 مگابیتی در نیویورک 94 سنت هست ؟ خب معلومه منظورم در صورت خرید های حجیم هست شما یک درصد فکر کن بخوای 10 مگابیت پهنای باند تهیه کنی و با قیمت 94 سنت بهت بدن . و اینکه در مورد Cap شما هیچ مدرکی ارائه نمیدی و همینطوری حرف میزنی در صورتی که من واسه هر کدوم از ادعا هام حداقل یک لینک منبع ارائه دادم که شما سعی داری بگی "یه مقاله ناقص خوندی" و ارزش اصل موضوع رو پایین بیاری

در این اواخر یه شرکت آمریکایی که اسمش رو فراموش کردم محدودیتی روی پلن های نامحدود کاربراش اعمال کرد که باعث شد ازش شکایت بشه چون خیلی از این Cap ها در قرارداد ذکر نمیشن و خلاف قانون هست . در صورتی سرعت میتونه پایین بیاد که پهنای باند موجود نباشه !! و در ISP هایی که این موارد در متن قرار دادشون ذکر شده باشه شما فکر کن 250 گیگ کجا و 10 و 20 گیگی که ما داریم کجا . تازه مثلا اینترنت 20 یا مثلا 50 مگابیت رو بعد از رد کردن حد مجاز بخوان Cap کنن کلا که قطع نمیکنن . مثلا سرعتش رو نصفر میکنن . آیا 10 مگابیت یا 25 مگابیت سرعت کمی هست برای شما ؟؟!

منظور من از قیمت 1 دلاری در نیویورک قیمت پهنای باند اختصاصی به ازای خرید بالا هست خب معلومه به افراد عادی با خرید های 10 و 100 مگابیت همچین قیمتی نمیدن

و مورد دیگه اینکه شما دقیقا این آمار رو از کجا آوردی که مثلا از اروپا بخواد از سرور آمریکایی دانلود کنه سرعتش شاید 1 مگابایت دانلود هم نرسه ؟ چون بنده سرور انگلستان دارم و از سرور های آمریکایی معمولا بین 5 تا 18 مگابایت در ثانیه دانلود دارم !

آمار های شما یا قدیمی هستن و ارزشی برای بحث ندارن ، یا اصلا منبع ندارن و ادعای شخصی هستن .
    قیمت سال 2012 اصلا مهم نیست چون قیمت های حال حاضر بسیار بسیار ارزان تر از 2 سال و خرده ای پیش هست چرا شما اینو درک نمیکنی ؟

و اینکه از شما هم این سوال رو دارم : چی بهتون میرسه که بخواین اوضاع خراب اینترنت مملکت رو بخواین بهتر نشون بدین و دلیل براش بیارین که اینطوریه ؟ تنها دلیلش اینه :
    بی کفایتی و دزد بودن شرکت زیر ساخت ، دزد بودن شرکت مخابرات و دزد بودن شرکت های PAP .

حالا خوبه خودشون در منابع مختلف اعلام کردن ما میتونیم پهنای باند از کشور های همسایه رو به ازای هر مگابیت 16 دلار خریداری کنیم ...

چند بار من باید این حساب کتاب سر انگشتی رو بکنم که دوستان مثل شما اینقدر دفاع از این دزدی ها و مال خوری ها نکنن ؟

فرضا اگه پورت 10 گیگ بخریم که هر مگابیتش 16 دلار در بیاد قیمت هر STM1 حدود 2480 دلار میشه یعنی 6 میلیون و 200 هزار تومان با ارز مرجع و 7 میلیون و 900 هزار تومان با ارز آزاد !
    حالا شما به من بگو 27 یا 24 میلیون تومن قیمت هر STM1 کجا ... و 8 میلیون تومن کجا !!!! این 24 میلیون که اولا هنوز فکر کنم اجرایی نشده و هنوز با نرخ بالاتری فروخته میشه و ISP های محترم هم زحمت میشن این قیمت رو بیش از 3 برابر میکنن و به صورت حجمی به معنای واقعی کلمه توی پاچه ی من و شما میکنن

ولی اینا مهم نیست . این مهمه که شما بیای بی دلیل از شرکت های ایرانی و زیر ساخت دفاع کنی و سعی کنی دلیل بیاری که چرا اینترنت ما اینقدر گرونه . مهم اینه به من بگی مطالب ناقص میخونی ... مهم اینه قیمت های سال 2012 رو با قیمت های اواخر 2014 مقاسه کنی !!!

به قول شما بنده و بقیه کاربر ها جو گیر هستن و این موارد رو نباید پیگیری کنن کلا ما مهم نیستیم مهم اینه آقا زاده ها جیباشون پر باشه ... . اصلا ما اینترنت میخوایم چیکار ؟ بشینیم نماز بخونیم صواب جمع کنیم کلا .

Last edited by BZ7; 17-11-2014 at 22:52.

11. 3 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از دوستان کسی هست که با این شرایط حاضر باشه توی پارس همچنان بمونه؟

حتی برای کسایی هم که دانلود ندارن و وب گردی میکنن گرونه ... های وب به صرفست هرچند دانلود رایگان نداره اما حداقل اعصاب ادم ارومه
    یادش بخیر دو ماه پیش صبانت رو به فحش کشیدیم.. الان قربونش هم میریم....نه کاکو... دایل اپ شرف داره به پارس....

دوستان شیرازی جایی رو پیدا کردید که بهش کوچ کنیم؟ هر چی میگردم چیز دندون گیری گیرم نمیاد تو isp های محلی!!!

13. 4 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان اگر اعصاب و روان و هستیتونو دوست دارید سراغ مخابرات نیایید
    خلاصه کلام اگر اینترانت می خواهید خوبه اگر اینترنت می خواهید زور کی پیداش می کنید ضمنا برای همیشه هم با پشتیبانی خداحافظی کنید. من سه سال پیش بودم اما فکر کردم توی سه سال متحول شدن اما اشتباه کردم

15. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان اگر اعصاب و روان و هستیتونو دوست دارید سراغ مخابرات نیایید
    خلاصه کلام اگر اینترانت می خواهید خوبه اگر اینترنت می خواهید زور کی پیداش می کنید ضمنا برای همیشه هم با پشتیبانی خداحافظی کنید. من سه سال پیش بودم اما فکر کردم توی سه سال متحول شدن اما اشتباه کردم

مخابرات استانهای مختلف فرق میکنه رفیق مثلا واسه خوزستان تفاوت چندانی بین سرورهای داخلی و خارجی وجود نداره
    ولی سرعتهای مخابرات اسمی هست متاسفانه

17. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •