سلام دوستان طرح 2 مگ شاتل سرعت رو روی چند میبندن؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان طرح 2 مگ شاتل سرعت رو روی چند میبندن؟
منم دو شبه از داخلی سرعتم پایین اومده
پریشب 1.7 گیگ دانلود داشتم ، دیشب هم 1.2 گیگ
البته همزمان 2 فایل رو دانلود می ذارم ، ولی تا قبل شبی 3.100 می گرفت![]()
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
قرارداد من نهم هر ماه هست بعد واریز 2 روزه اول خوبه بعد دوباره می ترکه, دقیقا 1 ماه و نیمه وضعیت محدودیت رو از سرور خارجی دارم و 2 روزه سرور داخلی که حالا نیاز دارم هم ترکیده
خارجی محدود بودیم حالا رسید به داخلی...داخلی منم با اکنت eco 2M قبلا تا صبح 6G میگرفتم بازی Battlefield 4 و حالا 1.5G میگیرم بازی Call of duty:Ghost خارجی هم که بعد یک ماه و نیم هنوز رو 15k هستم!
نکته: اسامی بازی هارو گفتم صرفا برای اینکه بدونید چیزیو که می خوام دانلود میکنم نه بخوام حال شاتل رو بگیرم.
نتیجه:شاتل بدرد دانلود نمیخوره پس پول الکی بهش بابت افزایش به 2m ,4m و نظایر ندید چون افزایش سرعت تا دانلود یه حجم خاصی هست که اونم نمیگن بهتیا هر مدلی که خودشون صلاح میدونند
درخواست:جایی هست که بشه با سرور خارجی شبی 2G گرفت و قیمتش از 25 تومن بیشتر نشه؟
دوستانی کسی art داره ؟ قبلا شب ها سرعت از سرور داخی کف سرویس می شد الان چطوری هست ؟ داخلی و خارجی ؟
دوستان ترو خدا کسی art داره من رو راهنمایی کنی می خوام از این شرکت بگیرم موندم چیکار کنم .
مخابرات شهید درزی
به نظرتون چ مرگشه؟من ک فک میکنم ی مشکلی دارن و حاظرم نیستن برن پهنای باند بخرن!
اکانت چی هست برادر ؟
تک کانکشن نمی شه سرعت گرفت که عزیز حداقل هشت کانکشن سرور داخلی 16 کانکشن سرور خارجی بعشی موقع ها سرور خارجی چند فایل باید زد .
اکو 128 3ماهه با 9گیگ حجم و خطمم رو 4.5 مگ بسته شده! تک کانکشن تو روز راحت سرعت مد نظرمو پر میکنه ولی تو شب 16کانکشن به زور به 80-110اینا میرسه!
دیشب سرعت فوق العاده بودش !!!کف کرده بودم ی 9گیگی دانلود کردم .دی نمیدونم مشکلشون چی بود ولی هرچی بود ب نظرم درست شده
هم اکنون 356 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 356 مهمان)