برو تو قسمت tribe هر کدوم رو که خواستی accept کن
برو تو قسمت tribe هر کدوم رو که خواستی accept کن
ممنون.
يه سوال ديگه:
اين سرزمين هايي رو كه كنار ما هست مثل اسياب يا يه چيز هايي شبيه به اردوگاه رو چه جوري ميشه تصرف كرد؟
باید نوبل من بسازی تا بتونی نوبلش کنی![]()
ممد ، این دور و وریای من همهشون پرمیوم دارن .... تازه دیدمشون ... ولی یکی رو تحت نظر قرار دادم ... هر دو سه روز یه بار کلیر میشه ... الان برای بار دوم کلیرش کردم ... نیروهاش ولی چیزی نیست که بگیم کلیر ، از اولش هم کلیر بود ! اصلا نیرو نداره تقریبا ... 30-40 تا اسپیر داشت
الان یه مشکل دارم با یه یارویی که روزانه 200-300 امتیاز زیاد میشه ... اودیش هم از ممد فکر کنم بالاتر باشه !!
مختصاتش رو بدم ببینیم خطرناکه یا نه
از این چیز هایی که تو می گی سه چهار تاش دوروبره منه
:d
فردا تو ورلد 36 رنکم سه رقمی میشه
تو دو کانتینت جزو 10 تا برتر میشم
با توجه به اینکه فقط یک ماه و اندی بازی می کنم خیلی خوبی
دی:
اودی من 29 هزار هست و رنک 600 اودیممد ، این دور و وریای من همهشون پرمیوم دارن .... تازه دیدمشون ... ولی یکی رو تحت نظر قرار دادم ... هر دو سه روز یه بار کلیر میشه ... الان برای بار دوم کلیرش کردم ... نیروهاش ولی چیزی نیست که بگیم کلیر ، از اولش هم کلیر بود ! اصلا نیرو نداره تقریبا ... 30-40 تا اسپیر داشت
الان یه مشکل دارم با یه یارویی که روزانه 200-300 امتیاز زیاد میشه ... اودیش هم از ممد فکر کنم بالاتر باشه !!
یعنی چی که از من بالا تره ؟!!
اگه از من بالا تر باشه باید +4 کیلو تبر زن با حد اقل یک کیلو ال سی هاش از دست رفته باشه
یوزرش چیه ؟
ممد نیروهای من 7 ساعت و 18 دقیقه تو راه هستن
همون ساعت 7:30 بفرستم ؟
آره عزیزم ... همون 7.30 بفرست
نوبل من هم تا 40 دقیقه دیگه به ویلایج طرف میرسه ...
آهان .... نه بیشتر از تو نیست ... امتیاز تو 6 برابر اونه ، الان فکر کنم اودی هجومیش 19,000 باشه ...
فکر کنم Lord Shredder بود ... یه ترایب هستند که کلا 5-6 نفر توش هستند ، ولی نمی دونم چرا انقدر ازشون می ترسم ...
امروز خیلی حال داد ، از همیشه بیشتر ، حدود 7-8 کیلو فارم کردم ... اون یارو اسکله بود که بهم گفته بود حمله کن ، دوباره حمله کردم خالیش کردم ...
ولی خوب دیگه تموم شد .... باید به دور دست ها برم الان ...
یه فکز اساسی هم باید به حال نیرو هام بکنم ... تازه الان فهمیدم خیلی کم هستند ...
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)