تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4191 از 4428 اولاول ... 31913691409141414181418741884189419041914192419341944195420142414291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,901 به 41,910 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چون من هر جوری دارم حساب میکنم ما الان باید بتونیم اینترنت 4 مگابیت نا محدود با ضریب 1 به 6 رو با قیمتی بین 50 تا 70 هزار تومان بخریم ( با در نظر گرفتن 100% سود برای ISP ها منتقل کننده های پهنای باند )

ولی در عمل 1 مگ 1 به 8 رو 220 تومن داره بهمون میفروشه پارس آفلاین عزیز

و در آخر باید بگم من به کسی و کسانی که مارو احمق فرض کنن احترامی نمیذارم . این شامل شما ، پارس آفلاین ، مخابرات ، و زیر ساخت هم میشه !
    رفیق کارت درسته... حرفت هم کاملا درسته.. شما حساب کن مخابرات تهران 512 نامحدود رو میده 24 تومن! همین سرویس رو پارس میده 80 90 هزار تومن... یه مشت دلال نامرد دارن حق مارو میخورن... حالا سوال اینجاست... این مخابراتی که 512 رو میده 25 تومن باید 2 مگ رو نهایت با 100 تومن بده دست مشتری که نمیده... که اگه میداد این شرکتای خصوصی هم تجید نظر میکردن.... حالا ای کاش همین 512 نامحدود رو همه مخابراتا ارایه میکردن... اما فقط برا تهران هست... شهرستانی ها ادم نیستن؟ گور بابای ادمای از خود راضی که همه چیز رو برای تهرانی جماعت میخوان... در پایان هم میگم مخابرات بهترین قیمت اینترنت رو داره دلیلشم اینه که مثل این شرکتای خصوصی مرده خور نیستن و قیمتاشون خیلی بهتره.. برا پسرخالم 2 مگ تو کمپین گرفتم میگه سرعت تک کانکشن زیر 200 نمیاد!!! واقعا تاسف میخورم وقتی من با 2 مگ پارس نهایت سرعتک 250 هست و 25 تومن هم باید پول بدم... اما اون با 14 تومن هم یک ساعت بیشتر شبانه داره هم یه مودم رایگان !!!!!!! لعنت به پارس و همه شرکتای خصوصی..

این شرکتا فکر کردن اینترنت مثل موز یا نارنگیه که احتکار کنن تا قیمت بره بالا... بیشرفا هر روزم دزدیشون بیشتر میشه....
    من دقیق این مسالرو نمیدونم ولی خداوکیلی کجای دنیا اینترنت محدود رو اینجوری میکنن تو پاچه مشتری؟ کجای دنیا اینترنت دغدغشون هست؟

2. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه سرویس جدید برای تمدید اضافه کرده: 2 مگ یک ساله با 6 گیگ در ماه و 216 گیگ شبانه با قیمت 291000 تومن. (یعنی سه برابر 72 گیگ روزانه شبانه‌ی رایگان داره) من اگه جای پارس آنلاین بودم به ازای خرید هر گیگ ترافیک روزانه، 3 گیگ شبانه‌ی رایگان هم می‌دادم. اگه ترافیک شبانه تموم شد با ضریب 1/3 از ترافیک روزانه کم می‌کردم. این تقریباً مثل کاریه که قدیم‌ها روی کارت‌های اینترنت دایال آپ می‌کردند.

4. این کاربر از SamanFarhoodi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

رفیق کارت درسته... حرفت هم کاملا درسته.. شما حساب کن مخابرات تهران 512 نامحدود رو میده 24 تومن! همین سرویس رو پارس میده 80 90 هزار تومن... یه مشت دلال نامرد دارن حق مارو میخورن... حالا سوال اینجاست... این مخابراتی که 512 رو میده 25 تومن باید 2 مگ رو نهایت با 100 تومن بده دست مشتری که نمیده... که اگه میداد این شرکتای خصوصی هم تجید نظر میکردن.... حالا ای کاش همین 512 نامحدود رو همه مخابراتا ارایه میکردن... اما فقط برا تهران هست... شهرستانی ها ادم نیستن؟ گور بابای ادمای از خود راضی که همه چیز رو برای تهرانی جماعت میخوان... در پایان هم میگم مخابرات بهترین قیمت اینترنت رو داره دلیلشم اینه که مثل این شرکتای خصوصی مرده خور نیستن و قیمتاشون خیلی بهتره.. برا پسرخالم 2 مگ تو کمپین گرفتم میگه سرعت تک کانکشن زیر 200 نمیاد!!! واقعا تاسف میخورم وقتی من با 2 مگ پارس نهایت سرعتک 250 هست و 25 تومن هم باید پول بدم... اما اون با 14 تومن هم یک ساعت بیشتر شبانه داره هم یه مودم رایگان !!!!!!! لعنت به پارس و همه شرکتای خصوصی..

این شرکتا فکر کردن اینترنت مثل موز یا نارنگیه که احتکار کنن تا قیمت بره بالا... بیشرفا هر روزم دزدیشون بیشتر میشه....
    من دقیق این مسالرو نمیدونم ولی خداوکیلی کجای دنیا اینترنت محدود رو اینجوری میکنن تو پاچه مشتری؟ کجای دنیا اینترنت دغدغشون هست؟
    تقریبا اکثر جاهای دنیا اینترنت ها همه نامحدود هست و فقط اینترنت های 3G و 4G برای موبایل محدودیت حجمی دارن

مثلا Vodafone رو اینجا ببین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قبلن هم گفتم این‌جا هم نوشته مشکل اصلی که تقریبن همزمان با مخالفت‌های بالا با افزایش سرعت اینترنت و ارائه‌ی سرویس‌های 3G در ماه امرداد شروع شد از کجا آب می‌خوره:
    «خلاصه اینکه حدود دو ماه است شرکت زیرساخت حاضر به فروش پهنای باند بیشتر به شرکتها نیست و سرریز تقاضاها کار را از این هم بدتر خواهد کرد.»
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان هم که وزیرش رسمن اعلام کرده تا آخر سال دیگه وضع اینترنت همینه که هست(:سیاست جدید زیرساخت ادامه داره)، بنابراین پارس‌آنلاین و امثالش دارن از آب گل آلود ماهی می‌گیرن فعلن دست کم واسه ۱۵ ماه.
    Last edited by dnskong; 17-11-2014 at 17:01.

8. این کاربر از dnskong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    یه تست با IDM و speedtest بیزحمت میگیری از نت نامحدود؟
    وضعیت نرمال شد؟
    تنکس.

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من متن نوشته تو رو خوندم. اما معتقدم اینا نمی‌تونن هر تعداد مشترکی که بخوان روی یه لینک STM-1 بگیرن. درسته که همه چی تو ایران در و پیکر درست و حسابی نداره. اما نه این قدرا هم.

بالأخره وقتی به یکی سرویس نامحدود 128 با قیمت 27 هزار تومن می‌فروشن این سرویس یه تعریفی و یه الزاماتی داره که باید برآورده بشه. مثلاً این سرویس حداکثر ضریب اشتراکش 1 به 3 است. یعنی سرعتش نمی‌تونه از 5کیلوبایت در ثانیه پایین‌تر بیاد. و گر نه مشترک می‌تونه به استناد SLA ادعای خسارت کنه و شرکت باید به سازمان تنظیم در این خصوص جوابگو باشه. با این فرض، یه لینک STM-1 رو می‌شه حداکثر به 3720 مشترک به صورت سرویس‌های نامحدود 128 کیلوبیتی فروخت.

سرویس حجمی هم باید قابلیت تخصیص داشته باشه. یعنی شرکت ISP با یه لینک STM-1 و مثلاً 19 ساعت در شبانه روز (با فرض وجود 5 ساعت شبانه رایگان)، در طول یک ماه به طور عملی حداکثر می‌تونه 33 هزار گیگ ترافیک دانلود ایجاد کنه. بیشتر از این رو اگه بفروشه، یعنی محصولی رو فروخته که نمی‌تونه از عهده ارائه‌اش بربیاد. این یعنی اگه شرکت کل یه لینک STM-1 رو بخواد به صورت سرویس‌های حجمی با متوسط حجم 5 گیگ بفروشه، به شرطی که کاربرا هم در تمام ساعت‌های روز به صورت خودجوش مصرفشون رو مدیریت کنن و کل پهنای باند شرکت در اون 19 ساعت در 30 روز ماه درست استفاده بشه، حداکثر 6600 تا مشترک حجمی می‌تونه بگیره.

حالا اگه در نظر بگیری که هیچ وفت امکان استفاده کامل از پهنای باند در تمامی ساعت‌ها وجود نداره و مطمئناً یه بخشی از این ساعت‌ها کم‌ترافیک و یه بخشی هم پر‌ترافیک خواهد بود و اون الزامات سرویس رو هم در نظر داشته باشی، باید قبول کرد که تعداد عملی و امکان‌پذیر مشترکین روی هر لینک STM-1 کمتر از این عددها هم می‌شه. من برآوردم روی 4000 تا حداکثر 4500 مشترک به صورت ترکیبی از انواع سرویس‌های نامحدود و حجمی با سرعت‌های مختلفه.

خوب وقتی بخوای این تعداد رو از 4000 به 5000 مشترک افزایش بدی باید یه جوری بخشی از شبانه رایگان رو هم وارد معادلات کنی. با سیاست کسر یک سوم دانلود شبانه از حجم روزانه این کار تا حدودی شدنیه اما بدون اون تقریباً غیرممکنه.
    درست جوابای من رو نمیخونی... دوباره حرفایی که توی دو تا پست قبلی نوشته بودم رو تکرار میکنم شاید منظورم رو متوجه بشی....
    تو میشینی یه سری حساب کتاب میکنی میگی اگر تعداد مشترکین بشه فلان قدر پهنای باند کم میاد..... من جوابم اینه که الان پارس مشکل پهنای باند حداقل توی ساعات شبانه نداره(این رو از روی سرعت دانلود شبانه میگم)... در ضمن این سیاست فعلی تاثیر چندانی توی میزان مصرف روزانه نخواهد داشت(به نظر من)... خوب حالا آیا این عاقلانست که یه شرکتی بر مبنای اینکه ممکنه در آینده یه سری مشترک جدید بگیره همچین سیاستی رو روی شبانه اعمال کنه و قیمت رو 20 برابر افزایش بده؟ ضمن اینکه نسبت به افت سرعت شبانه هم اصولا تعهدی نداره.... این حساب کتابایی که تو میکنی رو دولت باید بکنه و نتیجش هم این میشه که دولت باید پهنای باند رو زیاد کنه... شرکت ها بر مبنای شرایط فعلی سیاست گذاری میکنن چون اولا کسی نمیدونه واقعا چند درصد خانوارهای ایرانی تمایل به داشتن ADSL دارن... ثانیا معلوم نیست میزان مصرف این مشترکین در چه حد خواهد بود...ثالثا معلوم نیست چند درصد این مشترکین جذب شرکت پارس آنلاین بشن.... مشترکین یه ISP یک شبه افزایش پیدا نمیکنن این اتفاق با یک شیب ملایم اتفاق میفته و کمبود پهنای باندی که در اثر اون ایجاد میشه برای همه مشترک ها محسوس خواهد بود.... اگر زمانی که مشکلات سرعت پیش اومد ار این سیاست ها اعمال کنن اعتراض کمتری هم بهش میشه.....

11. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یه سرویس جدید برای تمدید اضافه کرده: 2 مگ یک ساله با 6 گیگ در ماه و 216 گیگ شبانه با قیمت 291000 تومن. (یعنی سه برابر 72 گیگ روزانه شبانه‌ی رایگان داره) من اگه جای پارس آنلاین بودم به ازای خرید هر گیگ ترافیک روزانه، 3 گیگ شبانه‌ی رایگان هم می‌دادم. اگه ترافیک شبانه تموم شد با ضریب 1/3 از ترافیک روزانه کم می‌کردم. این تقریباً مثل کاریه که قدیم‌ها روی کارت‌های اینترنت دایال آپ می‌کردند.
    نه آخه اونجوری مشتری ها به اندازه ی کافی راضی نمیشدن....

=====

گذشته از شوخی این حرفی که زدی حرف خوبیه.... اونطوری حداقل یه درصدی از مشترک های کم مصرف شرایطشون تغییری نمیکرد.... هر طور که حساب کنی میبینی کاری که الان کردن احمقانه ترین کار ممکن بوده.....

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

من از پارس انلاین سرویس گرفتم چند روزه ip من روی آلمان افتاده از ف... استفاده نمیکنم با چند تا سیستم و موبایل هم امتحان کردم . ایا شما هم چنین مشکلی دارید ..من ساکن کرمانشاه هستم

آقا این مشکل نیست ها !! اگه فی... از روی نت ات برداشته شده ! ته شانسه !!

14. این کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    یه تست با IDM و speedtest بیزحمت میگیری از نت نامحدود؟
    وضعیت نرمال شد؟
    تنکس.
    امروز وضعیت بهتر بود. چشم. در اولین فرصت برات تست می‌گیرم.

16. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    به همه
    با توجه روش جدید دزدی پارس آفلاین شما پشنهاد کدام خدمات دهنده adsl رو میدین؟
    *مخابرات در سایت زده از 1 شب تا 7 صبح رایگان که طی پیگیری های دوستان رایگان نیست و
    از حجم کم میشه.

* کدام شرکتها ساعات شبانه رایگان دارند؟
    -----------
    با تشکر از همه دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •