تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4190 از 4428 اولاول ... 31903690409041404180418641874188418941904191419241934194420042404290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,891 به 41,900 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با این ip من نمیتونم از بعضی سایتها برای دانلود فیلم استفاده کنم .. حتما باید با ip ایران وارد بشم ... راه حلی مثل v...p...n داخلی دارید
    دوست عزیز میشه یدونه trace بگیری ببینیم چه جوریاس؟

پروفشنال pars20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان برای نصب انتن وایرلس باید از شرکت بیان نصب کنن یا خودم هم میتونم نصب کنم؟
    میخوام بعدا جای انتن رو عوض کنم و ببرمش خونه دوستم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با این ip من نمیتونم از بعضی سایتها برای دانلود فیلم استفاده کنم .. حتما باید با ip ایران وارد بشم ... راه حلی مثل v...p...n داخلی دارید
    2 تا کار می‌تونی انجام بدی که ممکنه بهت کمک کنه.

1) ارتباط مودم رو چند بار ری‌استارت کن. اگه مودمت به صورت Bridge تنظیم شده، که کافیه از تو ویندوز کانکشن مودم رو قطع کنی و دوباره وصلش کنی.اگر هم مودم به صورت PPPoE تنظیم شده باید چند بار مودم رو ریستارت (یا خاموش و روشن) کنی. معمولاً بعد از چند بار یه IP از رنج دیگه بهت می‌افته که اون وقت اگه اون رنج جزو رنج‌های قدیمی پارس‌آنلاین باشه حتماً مال ایرانه. مثلاً رنج 91.98 یا 91.99.

2) یه پر.و.کسی ایرانی پیدا کنی که اگه این عبارت رو تو گوگل جستجو کنی بالأخره گیرت می‌آد: free iran p-r-o-x-y list. البته اون خط فاصله‌ها رو باید حذف کنی. برای این کار البته احتمالاً نیاز به فی.تر.شکن داری. بعد که یه پر.و.کسی فعال از داخل ایران پیدا کردی اونو تو تنظیمات مرورگرت وارد کن تا مشکلت حل بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان برای نصب انتن وایرلس باید از شرکت بیان نصب کنن یا خودم هم میتونم نصب کنم؟
    میخوام بعدا جای انتن رو عوض کنم و ببرمش خونه دوستم
    اگه منظورت این آنتن‌های وایرلس پشت بامی باشه که نشدنیه و بعید می‌دونم خودت بتونی نصبش کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز میشه یدونه trace بگیری ببینیم چه جوریاس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا من مودمم جواب نمیده کل خونه رو ، مخصوصا میخوام 2 تا طبقه رو کامل جواب بده ، چکار کنم به تظرتون ؟ آنتن تقویتی هستش ؟ ارزونم در بیاد !

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان همه میدونیم که پارس ...ید آبم قطعه

من تو این مدت همه Isp ها رو چک کردم ... واقعا هیچکدومشون تمیتونن مارو به شرایط قبلمون برگردونن

همشون یجای کارشون میلنگه ... یا قیمت خیلی بالاتره یا محدودیت همچنان هست

واقعا نمیدونم چاره چیه . ماها که با سرعت بالای پیج بارکردن عادت کردیم سخته برامون سرعتای 30 کیلوبایت سایر isp ها رو با پینگ آنچنانی تحمل کنیم اونم فقط برای پیج بازکردن
    حتی اگه 24 ساعته هم سیستم رو روی دانلود بزارین و هیچ استفاده ی دیگه ای عملا نتونین انجام بدین بازم نهایت بشه 3 گیگ دانلود کرد

من با ماهی 30 و خورده ای روزانه استفاده خودمو میکردم و شبانه هم 8 - 9 گیگ دانلود میکردم و نیازام برطرف میشد... الان هر رقمه خساب میکنم نمیتونم با هیچ isp شرایطی مثل قبل داشته باشم

واقعا چاره چیه؟

رفیق همه جا الان خط رو بالا میبندن!! شما دقیقا مشکلت چیه؟ خوب روزانه که همه جا هر گیگ همون 3600 تومن هست ...شبانه هم هر جا بری راحت 9
    گیگ رو داری... این پارس حالش خیلی بد شده.... شما فکر میکنید دقیقا چند درصد کاربران بصورت مداوم از شبانه استفاده میکردن؟ شاید زیر 10 درصد!!! منتها اینا فکر کردن با این طرح مسخره میتونن درامد زایی کنن.. بنظرم اگه قرار به درامد زایی بود پارس باید قیمت سرویسهاییی که شبانه رایگان داره رو بیشتر میکرد.. نه اینکه خشک و تر رو با هم میسوزوند... در هر صورت تصمیمی هست که گرفتن... الان حتی صبانت هم سگش به پارس شرف داره...
    پارس هیچ برتری نسبت به هیچ isp نداره از قدیم ال ایام هم که اصلا پینگ نداشت و سرعت دانلود روزانش هم خیلی کم هست نسبت به بقیه شرکتها... دلیلشم چیزی نیست جز چپوندن 100 تا مشتری رو یه پورت....در هر صورت تاریخ انقضا
    پارس رسیده و دیگه جای موندن نیست.. من خودم در ماه بالای 30 گیگ شبانه استفاده نمیکنم....
    تنها چیزی که میتونه در اینده مطمعنا دور به کمک ما کاربرا بیاد اینه که قیمت سرویسهای نامحدود عقلانی تر بشه وگرنه این شرکتها از ..ه میخوان کره بگیرن و شب که بخوابیم یه مشکل جدیدتر برامون بوجود میارن...
    تا اون روز مثل این چوپان ها باید هر مدت کوچ کنیم.

آقا من مودمم جواب نمیده کل خونه رو ، مخصوصا میخوام 2 تا طبقه رو کامل جواب بده ، چکار کنم به تظرتون ؟ آنتن تقویتی هستش ؟ ارزونم در بیاد !
    رفیق مودم رو باید در مرکز خونه قرار بدی تا انتن دهی بهتر بشه.. کنار دیوار نزار و... با رعایت این نکته ها انتن دهیت بهتر هم میشه...
    مودمت چیه؟ اره انتن تقویتی هم باید باشه اما اطلاعی ندارم...
    Last edited by hasanoooooooo; 17-11-2014 at 13:48.

8. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من از پارس انلاین سرویس گرفتم چند روزه ip من روی آلمان افتاده از ف... استفاده نمیکنم با چند تا سیستم و موبایل هم امتحان کردم . ایا شما هم چنین مشکلی دارید ..من ساکن کرمانشاه هستم

آقا زنگ زدم پشتیبانی درستش کردن

10. این کاربر از sirvandx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

انتن تقویتی با انواع قیمت هست اگه انتن مودمت قابل جدا شدن باشه
    اما با ازمایش و خطا میتونی یه جای بهینه برای مودمت پیدا کنی که اکثر خونه رو پوشش بده
    نرم افزار inSSIDer
    روی لپ تاپت نصب کن قدرت سیگنال نشون میده با جابه جا کردن مودم و ازمایش خطا میشه یه جای بهینه پیدا کرد

سرعت دانلود با تورنت خیلی پایینه
    کسی راهکاری برای بالا بردنش نداره این روزهای اخری؟
    Last edited by sleeplessness; 17-11-2014 at 14:26.

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

....

1) اول از همه، من تو اون چند تا جمله‌ای که نوشته بودم، اصلاً منظورم این نبود که قیمت اینترنت تو ایران ارزونه یا زیرساخت داره اونو ارزون می‌ده. شما در جواب به دوستی (amintamizi) که پرسیده بود کی مصوبه کاهش قیمت اجرایی می‌شه، مطلب خودت رو نوشته بودی. اتفاقاً حرف من هم یه جورایی تأیید حرف شما بود. یعنی اگه حتی اگه زیرساخت قیمت پهنای باندی رو که می‌فروشه نصف هم بکنه به دلیل هزینه‌های دیگه‌ای که شرکت‌های ISP دارن، قیمت نهایی اینترنت فرق چندانی نمی‌کنه. چون هزینه اجاره پهنای باند از شرکت زیرساخت در حال حاضر حداکثر 1 چهارم کل قیمت فروش اینترنته.

2) اما برای محاسبات قیمت تمام شده یه سرویس و در نتیجه قیمت فروش معقول اون، باید در نظر داشت که غیر از هزینه اجاره پهنای باند، شرکت‌ها هزینه‌های دیگه‌ای هم دارن که اتفاقاً اصلاً کم نیست. این 28 میلیون تومن که قرار بود از اول آبان اجرایی بشه، فقط هزینه اجاره پهنای باند از شرکت زیرساخت مثلاً تو یه نقطه بخصوص از تهرانه. ولی وقتی قرار باشه یه شرکتی این پهنای باند رو منتقل کنه به یه شهر دیگه مثل اصفهان و به دست یه مشترک برسونه انواع هزینه انتقال رو هم باید بده که اتفاقاً این هزینه‌ها هم خیلی زیادن. بین دو شهر هزینه انتقال با فیبر نوری رو به شرکت زیرساخت می‌ده که این هزینه جدای از هزینه اجاره پهنای بانده. داخل شهرها هم باید هزینه انتقال رو به شرکت‌های مخابرات بده. هر دوی این هزینه‌ها تابعی از فاصله بین دو محل هستند. تازه وقتی اینترنت رو می‌آره تو مرکز مخابراتی، اونجا باید یه فضایی رو از مخابرات اجاره کنه تا تجهیزات خودش رو توش نصب کنه. بعدش باز هم با استفاده از شبکه تلفن شرکت مخابرات پهنای باند رو به دم در خونه مشترک برسونه. من رقم دقیقی از این هزینه‌ها ندارم. ولی فکر نمی‌کنم کمتر از هزینه اجاره پهنای باند باشه. (اگه شما اطلاع دقیق‌تری راجع به این هزینه‌ها داری به من هم بگو تا حرفم رو اصلاح کنم.)

تا اینجای کار، هزینه‌هایی که شرکت‌های ISP برای انتقال پهنای باند به دم در خونه مشترک به شرکت‌های زیرساخت و مخابرات می‌دن لحاظ شده که کاری هم واسه‌اش نمی‌تونن بکنن. تازه از اینجا به بعد برای محاسبه قیمت تمام شده یه سرویس باید هزینه‌های داخلی خود شرکت هم اضافه بشه. هزینه نیروی انسانی مستقیم، هزینه سربار (نیروی انسانی غیرمستقیم و هزینه‌های ستادی و ...) و هزینه استهلاک تجهیزات و ... برای این بخش از هزینه‌ها هم من رقم دقیق ندارم و مجبورم باز هم یه برآورد فرضی بکنم.

اما با توجه به ماهیت کارم (که توش برنامه‌ریزی استراتژیک، تحلیل بازار و تدوین Business Plan برای انواع کسب‌وکارها هم بوده) حدس می‌زنم قیمت تمام شده هر لینک STM-1 برای شرکت‌ها بین 2 تا 3 برابر هزینه خام اجاره این پهنای باند از شرکت زیرساخت دربیاد. چون یه بخش عمده‌ای از هزینه تابع فاصله بین نقطه اول و نقطه تحویل پهنای باند به مشترکه. یعنی بین 60 تا 80 میلیون تومان. اما من به طور میانگین 70 میلیون تومن رو در نظر می‌گیرم. اگه شما یا هر کس دیگه‌ای اطلاعات دقیق‌تری داره به من بده. این عدد رو اصلاح می‌کنم حتماً.

3) این روش محاسبه قیمت تمام شده تو همه صنایعه و از نظر قانونی و الزامات حسابداری و مالیاتی تو همه جا استفاده می‌شه. فقط هم مختص ایران نیست. همه جای دنیا تو صورت‌های مالی شرکت‌ها، این اجزا وجود داره.

4) حالا با این حساب اگه بخوایم قیمت تمام شده یک سرویس 1مگابیت نامحدود از نوعی که پارس‌آنلاین می‌فروشه رو حساب کنیم باید مشخصات این سرویس رو دقیق بدونیم. سازمان تنظیم تو مصوباتش 4 نوع سرویس رو مجاز دونسته:
    الف) سرویس برنزی با ضریب اشتراک 1 به 8 (بعضی جاها دیدم می‌گن 1 به 10)
    ب) سرویس نقره‌ای با ضریب اشتراک 1 به 5
    ج) سرویس طلایی با ضریب اشتراک 1 به 3
    د) سرویس الماسی با ضریب اشتراک 1 به 1
    سرویس‌های نامحدود پارس‌آنلاین از نوع طلایی با ضریب اشتراک 1 به 3 هستن. شرکت‌هایی مثل آسیاتک سرویس‌های برنزی و نقره‌ای هم دارن. شرکت مخابرات هم فقط سرویس برنزی ارائه می‌ده. علت تفاوت قیمت فروش سرویس‌های نامحدود هم به همین علته.

حالا برای یه سرویس 1 مگابیت نامحدود طلایی با ضریب اشتراک 1 به 3، اول باید هزینه تمام شده پهنای باند 1مگابیت 1 به 1 رو درآورد که می‌شه 70 میلیون تومن تقسیم بر 155: یا حدود 450 هزار تومن. چون همین پهنای باند تو این نوع سرویس، به سه مشترک به صورت هم‌زمان فروخته می‌شه، سهم هر کدومشون در می‌آد 150 هزار تومن. اگه قرار باشه طبق مجوزهای قانونی، شرکت یه حاشیه سود حدود 25 درصد از فروش این محصولش داشته باشه، قیمت نهایی فروش این سرویس در می‌آد 200 هزار تومن. این قیمت فروشی که من محاسبه کردم تقریباً در رنجی هست که شرکت‌ها دارن این سرویس رو می‌فروشن:
    - سرویس 1مگابیت نامحدود پارس‌آنلاین: 219 هزار تومن
    - سرویس 1مگابیت (چابک طلایی نامحدود) آسیاتک: 191 هزار تومن
    - سرویس 1مگابیت نامحدود طلایی صبانت: 205 هزار تومن
    - سرویس 1مگابیت نامحدود طلایی فن‌آوا: 191 هزارتومن

حالا شرکت‌ها با بالا پایین کردن اون 25 درصد حاشیه سود و یا اضافه کردن سیاست‌های تشویقی این قیمت‌ها رو به عنوان قیمت فروش در‌می‌آرن. ولی بین قیمت‌هاشون اختلاف خیلی چشم‌گیری وجود نداره. ضمن این که من احتمال می‌دم شرکت آسیاتک یا فن‌آوا هنوز دارن با قیمت مصوبه قبلی هر لینک STM-1 به قیمت 24 میلیون تومن قیمت فروش محاسبه می‌کنن که احتمالاً یه چند وقت دیگه این قیمت‌ها هم افزایش پیدا می‌کنه.

5) حالا اگه بخوایم سهم هزینه اجاره پهنای باند از شرکت زیرساخت رو تو قیمت فروش نهایی یه سرویس 1مگابیت طلایی با ضریب اشتراک 1 به 3 که کاربر داره می‌ده دربیاریم باید همون 28 میلیون تومن رو تقسیم بر 155 و دوباره تقسیم بر 3 کنیم: یعنی برای هر سرویس حدود 60 هزار تومن. این از کل 200 هزارتومن می‌شه حدود 30 درصد. من گفتم حدود 25 درصد. و به طور مشخص می‌شه نتیجه گرفت که ادعای 11 درصدی شرکت زیرساخت در مورد این سرویس‌ها درست نیست. فقط حدس می‌زنم برای سرویس‌های نامحدود برنزی که بعضی شرکت‌ها با ضریب اشتراک 1 به 10 می‌فروشن مصداق داشته باشه.

6) اگه تمام فرضیات من درباره هزینه‌های انتقال و هزینه‌های داخلی شرکت‌ها درست باشه، و قیمت تمام شده هر لینک STM-1‌ در محل تحویل به مشترک به طور متوسط 70 میلیون تومن باشه، قیمت فروش سرویس‌ها باید به گونه‌ای باشه که حداقل 25 درصد حاشیه سود توش بمونه و گر نه شرکت فعالیتش اصلاً سودده نیست. این یعنی حداقل 94 میلیون تومن. من عدد حدودی 100 میلیون رو تو اون مطلبم نوشته بودم.

جهت اطلاعت، من تو یه شرکت بازرگانی کار می‌کنم که کارش واردات یه ماده کشاورزی غذایی به صورت خام و فرآوری اون و فروشش به بازاره. ما این محصول رو از فروشنده‌های معتبر جهانی تنی 400 دلار می‌خریم. برای خرید هم دلار مبادله‌ای می‌دیم یعنی دلاری 2600 تومن. قیمت خریدمون حدود کیلویی 1050 تومن درمی‌آد. البته قیمت تمام شده این محصول با حساب هزینه‌های گمرکی، هزینه حمل، هزینه فرآوری و ... می‌شه حدود کیلویی 1600 تومن. قیمت فروش ما به صورت عمده 1800 تا 1850 تومنه. اما همین محصول وقتی دست مصرف‌کننده نهایی می‌رسه کیلویی 2500 تومنه. چون عمده‌فروش، خرده‌فروش و مغازه‌دار هم این وسط یه درصدی سود می‌برن. جالبه که هر 2 - 3 ماه یک بار بازرسای سازمان تعزیرات می‌آن کل مدارک خرید و فروش این محصول رو بررسی می‌کنن که مبادا ما 1 ریال قیمت فروشمون به صورت عمده‌فروشی بیشتر از سقف مجاز باشه. مطمئنم که شرکت‌های ISP هم یه همچین نظارت‌هایی روی قیمت‌هاشون هست.

7) من نمنی‌دونم که آیا IP Transit الزاماً معادل همون پهنای باند اینترنته یا چیز دیگه‌ایه. اما یه سرچی تو اینترنت کردم. به یه گزارش با عنوان October, 2012: African Bandwidth Review تو سایت telegeography.com رسیدم که به صورت pdfاه. گر چه این اصل گزارش نیست و بخش‌هایی از اون حذف شده. اما تو صفحه 1 اون و پاراگراف اولش این جمله نوشته شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لوساکا پایتخت زامبیاست و هزینه پهنای باند STM-1 بین این شهر و اروپا ماهیانه 120 هزار دلار بوده تو سال 2012! جالبه که قاهره که پایین مدیترانه است و فاصله کمی با اروپا داره هم به طور متوسط ماهی 7650 دلار بابت پهنای باند STM-1 پرداخت می‌کرده در سال 2012. فکر نمی‌کنم ما هم پهنای باند اینترنت رو به قیمتی کمتر از مصر بتونیم وارد کنیم. یعنی با دلار 2600 تومن می‌شه ماهی 20 میلیون تومن.
    برادر شما باز داری حرف خودت رو میزنی . مقایسه کردن ایران با یه کشوری مثل زامبیا دردی از کسی دوا نمیکنه . مثلا یه مورد جالبی بدونی بد نیست اینکه افغانستان داره از ایران پهنای باندش رو میگیره و جالبه بدونی به قیمت ارزان تری از ایران دارن میفروشن

این یعنی چی ؟!!! یعنی در ایران دارن توی پاچه ی ما میکنن

به گفته ی همین تابناک اینترنت ایران 2 برابر گرانتر از افغانستان و 3500 برابر گرانتر از ژاپن هست
    :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا شما میای قیمت ایران رو با زامبیا در آفریقا مقایسه میکنی ؟ مثل اینه بگیم ایران فقر زیاد داره و شما بگی نه ببین بدتر از ما هم در آفریقا هست و اونا نون شب ندارن بخورن !!!!

خوب این چه ربطی به ما داره الان ؟ ما باید بدتر رو ببینیم که دهنمون رو ببندیم و خفه بشیم ؟ یا بهتر هارو ببینیم که چطور 3500 برابر ژاپن گرانتر و چند هزار برابر بی کیفیت تر دارن به ما میفروشن

چرا شما قصد داری این مورد هارو سرپوش بذاری

واقعا متاسفم برای افراد بی اطلاعی که پست شمارو همینطوری تشکر میزنن .
    ما کاربر نهایی هستیم . برامون مهم نیست پارس آنلاین چه غلطی داره میکنه و هزینه هاش چقدر هست . اصلا برامون مهم نیست که تلفن پشتیبانی هم نداشته باشه . اصلا مهم هم نیست که هر خیابون توی شهر ما نماینده هم نداشته باشه

مهم قیمت و کیفیت نهایی هست . ولی شما فقط میای حرف خودت رو میزنی که "این بدبخت ها هزینه دارن بابا" و "زامبیا در آفریقا !! وضعش از ما بدتره"

کی رو دقیقا احمق فرض کردی اینجا ؟ اینو واسه من توضیح بده

بد نیست شما و دوستان قیمت های IP Transit اطراف دنیا رو داشته باشید

طبق این خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سال 2008 در لندن به ازای هر پورت 1 گیگ قیمت هر مگابیت 13 دلار بوده یعنی حدود 7 سال پیش هر STM-1 ( به صورت خرید پورت های 1 گیگابیتی ) 2015 دلار قیمتش در میومده .

همین الان قیمت هر مگابیت پهنای باند در هنگ کنگ به ازای خرید پورت 10 گیگ فقط و فقط 1 دلار در میاد یعنی هر STM-1 حدود 156 دلار قیمتش میشه !!!

ببین چطور قیمت های پهنای باند در حال افت بوده که هنوزم هست :

همین الان قیمت هر مگابیت در نیویورک 1 دلار هست !! :

شما همین آمار تابناک رو بخون که نوشته ( طبق یه آماری که رقم بالایی رو هم گزارش داده ) : هر STM-1 با قیمت حدود 9 میلیون تومان وارد کشور میشود .

من فهمیدم شما اون 11 درصد سود رو از کجا آوردی . ظاهرا زیر ساخت خواسته از خودش دفاع کنه گفته سود ما فقط 11 درصده :

در حالی که همه میدونیم این یه دروغه . مثل جریان اعلام نرخ تورم که آمار های دیگه بالای 35 درصد میداد ایران اعلام میکرد حدود 24 درصده ....

اینم یه لینک دیگه که نوشته پهنای باند اختصاصی به ازای هر مگابیت رو از کشور های منطقه میتونیم 16 دلار خریداری کنیم :

که در صورت خرید پورت های حجیم تر مثل 10 گیگ تخفیف هم شاملش میشه ...

سوال من سر جاشه : شما چه سودی از گفتن این حرفای بی ارزش به ما میبری ؟

چون من هر جوری دارم حساب میکنم ما الان باید بتونیم اینترنت 4 مگابیت نا محدود با ضریب 1 به 6 رو با قیمتی بین 50 تا 70 هزار تومان بخریم ( با در نظر گرفتن 100% سود برای ISP ها منتقل کننده های پهنای باند )

ولی در عمل 1 مگ 1 به 8 رو 220 تومن داره بهمون میفروشه پارس آفلاین عزیز

و در آخر باید بگم من به کسی و کسانی که مارو احمق فرض کنن احترامی نمیذارم . این شامل شما ، پارس آفلاین ، مخابرات ، و زیر ساخت هم میشه !
    احترام گذاشتن به کسی که مارو احمق فرض میکنه بدترین توهین به خودمون هست و یعنی قبول کردیم که احمقیم !
    Last edited by BZ7; 17-11-2014 at 14:34.

13. 6 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •