ناموجودش کرد یعنی چی؟ فروش رفته تموم شده دیگه. یعنی هر چیزی زود تموم شه از نظر شما بده؟ من این مودمو دارم و اتفاقاً اصلاً قطعی نداره.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
ناموجودش کرد یعنی چی؟ فروش رفته تموم شده دیگه. یعنی هر چیزی زود تموم شه از نظر شما بده؟ من این مودمو دارم و اتفاقاً اصلاً قطعی نداره.
Sent from my Honor 3C using Tapatalk
اره تو خود مودم ایرانسل. اگه مودم اضافه داری لن کن به این و از اون dns عوض کن.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 10-08-2017 at 12:55.
lمتاسفانه نه مودم ایرانسل نه روتر دی لینک هیچ کدوم همچین امکانی نداشت![]()
توی مودم dlink سمت چپ جدول تو بخش dns یا dns proxy
اگر تو گوگل بزنید best dns لیست بهترین دی ان اس ها رو بهتون میدهالبته 8888 و 8844 خیلی استفاده شده پیشنهاد میکنم بقیه رو تست کنید
یک مودم lte چنده ؟
آقا پویا الان ست کردم . توی شبکه پلی استیشن به مراتب سرعت بهتر شد . قبلا پروفایلا رو دیر باز میکرد اما الان سریعتر شد . تلگرامم بهتر باز کرد . اما هنوز بعضی سایتا مثل همین پی سی وورلد هنوز کنده . البته پی سی ورلد سایت سنگینیه کلا لودش زمان بر هست . در کل به مراتب بهتر شد . فقط یک نکته . مودم من فقط اجازه آیپی اول و دوم رو داد ، سومی رو نتونستم وارد کنم
نیازی به سومی نیست. الحمدلله که بهتر شد. فقط میتونی با تعویض جای آیپی اول و دوم که وارد کردی ببینی تو کدوم حالت سرعت بهتره.
سلام دوستان سایت یلو هنوز هم تعویض مودم انجام میده صفحه اش که روی سایتش موجود هست هنوز
مودم قبلی خودم رو تعویض کردم الان میخوام برای یکی از فامیل ها رو عوض کنم
هم سایت ایرانسل و هم سایت بلو خطا داد که شناسه و مک مطابقت ندارند
خیلی وقته این وایمکس شارژ نشده به خاطر همین باید باشه
مودم خودم هم این مشکل رو داشت ولی یلو عوض کرد برام
الان هم این کار رو انجام میده؟
خب منم بالاخره بعد از ۴۵ روز (!!!) مودم به دستم رسید. مدل ۲۱۰۱ رو سفارش دادم که بهخاطر کارشکنیِ پست و پیگیری بسیار کندِ ایرانسل باعث شد انقدر دیر بهدستم برسه. به همه پیشنهاد میکنم اگه میخوان تهیه کنن حتما برن حضوری بگیرن و بیان. من فکر کردم یکی دو روزه با پست میرسه که انقدر زیاد طول کشید.
بالاخره امروز گرفتم و راهاندازیش کردم (که البته چیز خاصی هم نبود) باید بگم که واقعا سرعتش خیلی عالیه. تا الانم که توی این ۷-۸ ساعت نه کندی داشته نه قطعی. هر ۳ تا چراغ آنتن مودم هم روشن هستن. من عظیمیهی کرج هستم و خب نسبت به تهران یکم شاید آنتندهی ضعیفتر باشه، ولی بههرحال سرعت حدود ۳۰ مگابیت بر ثانیه هست و از اونور پینگ با فرانکفورت هم ۱۰۸ هست که رقم خوبیه. من ۵۱۲ مخابرات داشتم و توی بازی کردن مخصوصا مثلا قسمت مالتیپلیرِ آنچارتد ۴ حتی یک دست هم از سال پیش تا حالا نتونسته بودم بازی کنم ولی الان به راحتی دارم بازی میکنم و کوچکترین مشکلی وجود نداره.
استریم ویدیوهای فولاچدی هم بهخوبی و روونی انجام میشه و بازم مشکلی نیست. توی بازکردن تلگرام، اینستاگرام و صفحات اینترنتی هم فعلا که هیچ چیز خاصی ندیدم و خیلی سریع صفحات باز میشن.
اگه این سرعت و کیفیت با همین وضعیت پایدار بمونه که واقعا سرویسِ فوقالعادهای هست. حالا باید ببینیم در ادامه وضعیتش چطوریه. فعلا که راضیَم واقعاً.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)