من سرویس جدید از پارس آنلاین گرفتم اول اسفند
یکسال، 12 گیگ حجم، از 5 تا 8 صبح رایگان ، 20 تومن
ولی چیز خوبی که داره، حجم با تخفیف 60% هست که میده
50 گیگ رو میخرم 40 تومن
منم نامردی نکردم و 350 گیگ خریدم
![]()
من سرویس جدید از پارس آنلاین گرفتم اول اسفند
یکسال، 12 گیگ حجم، از 5 تا 8 صبح رایگان ، 20 تومن
ولی چیز خوبی که داره، حجم با تخفیف 60% هست که میده
50 گیگ رو میخرم 40 تومن
منم نامردی نکردم و 350 گیگ خریدم
![]()
ازین تخفیفا استفاده کنید که بعدش دیگه خبری نیست.
برای من از این تخفیف ها نداره
زده 50 گیگ 75 تومان![]()
چند روزیه خیلی وضعیت قطع و وصلی ها افتضاح شده !! هر چند دقیقه بای یک ربع نیم ساعت قطع میشه ... هفته قبل هم که سه روز به بهانه کابل برگردان قطع بود کلا ... اشتباه کردم یک ساله حجم بالا خرید کردم ...
آقا برای من هم همین اتفاق افتاده . 6 تا 7:58 من 1 گیگ دانلود رایگان داشتم و حدود 300 مگ هم غیر رایگان . توی سیستمشون همه رو غیررایگان حساب کرده.
این لاگ سیستم خودمه. چون از bitmeter استفاده میکنم میتونم رو ترافیک نظارت کنم.
اینم لاگ سیستم پارس آنلاینه که همه رو یکجا غیر رایگان حساب کرده :
زنگ زدم پشتیبانی بحث کردیم قبول نمیکرد. بهش میگم خوب اگه راست میگید بگید من از ساعت 6 تا 7 چقدر مصرف کردم ؟ میگه اصلا قابل محاسبه نیست . میگم اگه قابل محاسبه نیست چطور میخواین تفکیک کنید ترافیک رایگان رو از غیر رایگان
این چه وضعیته آخه ؟!!!![]()
میدونم زیر بار نمیرن...
یک نکته شما دانلود از 6 شروع کردی قبل 7 قطع نکردی مداوم از 7 هم رد شد دانلود می کردی ؟
بله دقیقا. از 6 شروع کردم تا 7 دانلود داشتم حدود 1 گیگ و بعد از ساعت 7 هم حدود 300 مگ دانلود داشتم. مودم یکضرب وصل بود و قطع نکرده بودم . ظاهرا سیستمشون اینطوریه وقتی از 7 رد بشه و شما قطع نکنی هر چی از 6 تا 7 دانلود کردی رو میکشه روی بازه زمانی بعد از 7 . و بازه زمانی 6 تا 7 رو مینویسه 0
در ضمن ساعت سرورشون هم حدود 5 تا 6 دقیقه جلوتر هستش. من امروز 6:29 قطع کردم توی لاگ زده 6:34 . یعنی اگر بخوای قبل از 7 صبح مودم رو ریستارت کنی باید قبل از 6:55 مودمو قطع کنی
الان داره توجهم جلب میشه به اینکه احساس میکنم همش چند درصد اضافه ترافیک رو حساب میکنه. مثلا امروز 6 تا 7 من 743 مگابایت دانلود داشتم ولی توی لاگ نوشته 838
Last edited by ●●●FDR●●●; 15-03-2017 at 11:01.
اره نباید از 7 ادامه دانلود ادامه پیدا کنه وگرنه باگ داره حجم غیر رایگان میزنه.
195 تنها راه چاره هست با داد و بیداد اینجا هیچی درست نمیشه
ولی ممنون که موضوع مطرح شد تا دست دزد آفلاین رو بشه
منم این چند وقت اخیر شدیدا حجم دزدی داشتم، جوری حجم کم میشه که اصلا میترسم یه سایت بیارم بالا، اول شک کردم کسی تو خونه داره حجم رو مصرف می کنه. برا مودم مک فیلتر گذاشتم و فقط با یک سیستم به نت وصل بودم چند روز که با نرم افزارهای مختلف مثل Du meter، Networx حجم مصرفی رو چک کردم و حجم دزدی خیلی زیاده. جالبه حجم جدید که میخرم میزان حجم دزدی زیاده ولی وقتی حجم باقیمانده میرسه به 200-300 مگ دیگه درست کم می کنه. ( ساعات دانلود نامحدود 2 تا 7 هم دانلود دارم )
امروز دیگه تو سایت درخواست جمع آوری زدم اینجوری اصلا نمیصرفه همش حجم باید بخرم. با این پول حجم اضافه ای که دارم میدم میتونم برم یه ISP دیگه سرویس نامحدود بگیرم
Last edited by cotgnx; 16-03-2017 at 18:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)