سلام
من سرویس آرت 1 دارم
دانلود از یک سری از سرورهای داخلی (نه همه شون) با نهایت سرعت هست
و دانلود از یک سری سرور های ایرانی و سرورهای خارجی 30-40 هستش
این ا محدود شدن سرویس من هست و یا اینکه اختلال شبکه هستش؟
سلام
من سرویس آرت 1 دارم
دانلود از یک سری از سرورهای داخلی (نه همه شون) با نهایت سرعت هست
و دانلود از یک سری سرور های ایرانی و سرورهای خارجی 30-40 هستش
این ا محدود شدن سرویس من هست و یا اینکه اختلال شبکه هستش؟
به نظر میاد محدود شدید
شاتل شبانه رایگانه یا نه ؟
الان منظور این چیه ؟
هزینه استفاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه (از ساعت ١ تا ۸ بامداد) با تخفیف ٢۵ درصدی برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۵،٢۵۰ تومان است که به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده شده است.
من هم عین شما شده سرویسم.ایسنتاگرام و ساتای خارجی سرعت 30-35 هست ولی سایت های داخلی نهایت سرعت هست !
برای رفع محدودیت باید چی کار کرد ؟
الان برم توی پنل شاتل و تغییر سرویس یه پله بالاتر بزنم.از همین امروز سرعت بالا میره و محدودیت برداشته میشه یا باید تا سر دوره صبر کنم تا اعمال بشه ؟
هزینه شبانه با تخفیف ۵،۲۵۰ تومانه ...
شبانه هم اینجور نیست هر جور خواستید دانلود کنید، اگه هر شب دانلود بذارید یا زیاد دانلود کنید سرعت دانلودتون محدود میشه به سرعت اسمی سرویس...
نیم ساعت بعد از ارتقا سرویس از محدودیت خارج میشید
سرویس هایی که هست واسه رفع محدودیت ، به صورت وی پی ان ، کار میکنن یا الکین ؟ یکی با وی پی ان مثل کاهش پینگ ، وصل میشه سرعتش که محدود بوده درست میشه . واقعیه ؟
نه من 2 تا خظ ساتل دارم یکیش اکو هست با هیچ سرویسی نتونستم از محدودیت دربیام هیچ راهی نداره .
کسانی دیگه هم هستن که سرعت اسمی خطشون (اونی که تو صفحه تنظیمات مودم نوشته) بالا باشه ولی سرعت دانلود واقعیشون کمتر از اون باشه؟ ریت من 14 مگ هست ولی الان دارم با 8 دانلود میکنم
چیز عجیبی نیست همه اینطورین
منم پارس دارم روی 9 مگ بسته شده ولی اصلا با سرعت 1مگ دانلود نمیکنم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)