دوستان من یه گوشی w550 دارم نمی دونم چرا چند وقته java مشکل دار شده یعنی می خوای وارد پوشه ی games یا applications بشی این پیغام رو میده operation failed لطفا راهنمایی کنید
دوستان من یه گوشی w550 دارم نمی دونم چرا چند وقته java مشکل دار شده یعنی می خوای وارد پوشه ی games یا applications بشی این پیغام رو میده operation failed لطفا راهنمایی کنید
گوشی رو فلش کنید
درست میشه
مگه تو فایل منیجر 2 تا تب وجود نداره؟ یکی برای حافظه گوشی و یکی برای مموری؟
منظورم دسترسی به حافظه گوشی از طریق کامپیوتره به طوری که بشه فرمت، اسکن یا دیفراگش کرد.
راهی داره؟
باید از طریق پیسی سوئیت فایل منیجر رو روی سیستمت نصب کنی ولی اونجوری نمیتونی مثل مموری با حافظه گوشی هم برخورد کنی.
با برنامه ی MyPhoneExplorer خیلی راحت میتونی هم به حافظه گوشی و هم به مموری دسترسی داشته باشی و ازشون بک آپ بگیری یا هر کار دیگه....
برای فرمت c با خود گوشی میتونی از (بالا * پایین پایین * پایین * ) استفاده کنی و بری تو سرویس منو و از اونجا format internal disk رو انتخاب کنی.
موفق باشی.
نصب کردم اما به هیچ وجه به گوشی کانکت نمیشه!با برنامه ی MyPhoneExplorer خیلی راحت میتونی هم به حافظه گوشی و هم به مموری دسترسی داشته باشی
P1 بالا*پایین نداره عزیزم و فرمت هم به کار من نمیادبرای فرمت c با خود گوشی میتونی از (بالا * پایین پایین * پایین * ) استفاده کنی![]()
نسخه ی چندشو نصب کردی؟ مال من کانکت میشه راحت...
برای بالا و پایین از چرخک کنار گوشی استفاده کن. بالا یعنی یه دنده به بالا بده و پایین یعنی یه دنده به پایین.
سلام یه سوال داشتم ! نرم افزاری وجود نداره برای گوشی k750 که توسط اون بشه شماره های مخاطبین موجود روی حافظه گوشی رو ذخیره کرد روی فایل یا هرچیز دیگه ای و بعد اون رو منتقل کرد روی گوشی دیگه که نخواهیم دوباره از اول اسم ها رو وارد کنیم (البته بر روی سیم کارت میشه ذخیره کرد اما اسمای مخاطبین نصف میشه)؟؟؟
سلام
شما برو تو تنظیمات دفتر تلفن و گزینه تهیه فایل پشتیبان روی مموری کارت رو انتخاب کن.
بعد گوشیت رو وصل کن به کامپیوتر و فایل ایجاد شده رو که به اسم PB Backup هست رو پیدا کن و بریز رو کامپیوتر.
هر گوشی جدیدی که خریدی انشاءالله به سلامتی وصلش کن به کامپیوترت و فایل بک آپ رو بریز تو مموریش
بعد انتخابش کن تا عین دفتر تلفن گوشی قبلیت رو روی گوشی جدید هم ببینی.
موفق باشی.
آقایون سلام .
راستش من گوشیمو (k810) فلش کردم و فایل کاستوم فارسی (midle-east-afr) رو ریختم ولی دیگه گوشیم فارسی نداره . هر کاریش هم میکنم فارسیش نمیاد . چند مدل دیگه کاستوم هم ریختم ولی تایپ و زبان فارسی نداره .
این اسم فایلای فلش :
K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52
K810_R8BA024_FS_CENT_EUROPE_RED52
اینم کاستومایی که امتحان کردم :
k810_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR
HB1-06_Generic_CDA102568_6_M_EAST_N_AFR
K810_CDA102568_5_R8A_GENERIC_S_ASIA_LEVAN
چیکار کنم ؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)