تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 752 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نوشته شده توسط SIMON137
    درود

خسته نباشی مهندس

آقا ما راجع به بیت که از شما مشاوره گرفتیم ، همین موضوع رو به یکی دیگه گفتیم ، میگه :

معلومه تو عمرت یکبار هم باسیستم این برند آهنگ گوش ندادی! پسر خوب Beats که برند هندزفری نیست بلکه یکسری تیون روی سیستم صدای دیجیتال است که کیفیت بلندی و بیس قوی رو هدیه میکنه.. من چند ماهی است که لبتاب HP Envy 14 دارم که سیستم صوتیش توسط برند Beats تیون شده. حتی وقتی یک هندزفری بی کیفیت و ارزون رو به جک صداش وصل میکنی،حس میکنی یک هندزفری 100 تومنی بهش وصل کردی.بدون افت کیفیت چنان بلندی و باسی به صدا میده که لذت گوش دادن به آهنگ رو صد برابر میکنه،چه برسه که با یک هدفون حرفه ای هم بهش وصل کنی...

من در جوابش چی بگم ؟

درود بر شما

مرسی

یک سوال:
    چرا تا به حال صدای این هدفون رو با هدفونی که حرفه ای هست مقایسه نکردید؟
    شاید چون گرونه شاید چون هدفون حرفه ای در دسترس نیست ولی مطمئنن توی فروشگاههای ما میشه جاهایی رو پیدا کرد که هدفون اصلی ببیتس رو مجانی برای تست گذاشته باشند حالا چرا شما این تست مجانی رو تجربه نمی کنید تا به شخصه نظر دیگران رو به صورت واقعی تری به خاطرتون بسپارید؟

به هر حال تمام به هیچ برندی و هیچ مدل هدفونی تعصب ندارم و نداشتم چون تمام هدفونهایی که داشتم و دارم و اونهایی که رو که ندارم همگی نقطه ضعفهایی دارند که یک کاربر باید با اونها کنار بیاد اما بعضی اوقات این نقاط ضعف به تعدادی می رسه که دیگه قابل تحمل نیست! مثلآ در این مورد خاص:
    1. اگر فرض کنیم بیس هر چند بی کیفیت هدفونهای بیتس عالی باشه ولی اون رو از صدای هدفون حذف کنیم کیفیت صدای مید و های این هدفون چطور خواهد بود؟ قطعآ = افتزاح چون هیچکدام از محصولات بیتس مید خوبی ندارند و های اونها هم با کیفیت بسیار پایینی پخش میشه ، بدتر از هدفونی با 1/10 قیمت!
    2. تا جایی که خاطرم هست بیتس یک برند تبلیغاتی و به ظاهر هدفون سازه که اون هم خودش نمی سازه بلکه کلاهبردار بزرگ مانستر می سازه که از این نظر شهره عام و خاص هست و نیازی به توضیح نداره
    3. بیتس حتی نمی تونه همون بیس قوی (دوست شما فرمودند) که هر چند صدای حرفه ای نیست رو به شکل صحیح اون پخش کنه و تا جایی که خاطرم هست حتی خود مانستر حقه باز هم هیچ دستگاه دیجتالی و تیون کننده صدا تولید نکرده که این هدفونها قابل اتصال به اون باشند که حالا یک کاربری از این هدیه فرا زمینی بیتس با نصیب باشه
    4. شما توی کدوم سایت اینترنتی یکی از محصولات بیتس رو حداقل در لیست بهترینها می بینید؟ مگر نه که هر برندی یک بهترینی داره و معمولآ این بهترین برند حداقل یک رتبه ای در لیست بهترین های دنیا داره اما هدفون رویایی بیتس هنوز ساخته نشده یا اون لیستها همه بی توجه به محصولات بیتس هستند؟
    5. کدام نقد یا تحلیل مقایسه صوتی چه اکوستیک چه الکتریکال شما سراغ دارید که حداقل یکی از هدفونهای بیتس برتر از سایرین باشه؟
    6. صدای حرفه ای صدایی با شفافیت و فلت هست یعنی صدایی که هر آنچه در واقعیت اتفاق افتاده را دوباره باز پخش کنه نه صدایی که از بیس بسیار قوی هدفونهای بیتس بیرون میاد
    7. اگه تمام این هدفونها توسط دکتر دری تنظیم شده ایا نباید سبکهای Hip hop رو به خوبی پخش کنه ، سبکی که Vocal اصل این سبک هست و Vocal = صدای مید = صدای بی کیفیت مید هدفونهای بیتس

و خیلی چیزهای دیگه که فرصت نیست و نیازی هم نیست عنوان بشه چون شما اگه بخواهید به واقعیت به طور واقعی نگاه کنید اونها رو با اولین تست این هدفونها متوجه خواهید شد.

درباره سیستم صوتی لپتاپتون نظری ندارم چون چند وقت دیگه که دیدتون نسبت به صدای حرفه ای واضح تر شد متوجه خواهید شد که صدای لپتاپتون چه کیفیتی داره و چه صدای دستکاری شده و غیر طبیعی رو گوش میدادید و لذت شنیدن واقعیت رو از خودتون دریغ کرده بودید البته اگر دوست داشته باشید به طور حرفه ای گوش کنید.

اگر اشکالی نداره این جواب + سوال شما رو توی تاپیک برای استفاده بقیه بزارم؟

شما هم موفق باشید.

پاسخ بسيار خوبي است

خواهش ميكنم حتما قرار بديد

2. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرتون چیه دوستان؟
    قیمتاشون به اصل میخوره انگار!
    فقط اگه یه توضیح مختصر هم میدادید که دقیقتر متوجه موضوع بشیم بهتر بود
    به هر حال اگه موجودیشون این چند مدل هست که هیچکدام را نداشتم و کلآ ریسک خرید بالاست ترجیحآ حضوری و به شرط تست خرید کنید واینکه هر وقت قیمت برابر با دلاری دیده شد نمی شه گفت که یک فرصت طلایی داره می گذره چه بسا همین فرصت باعث یک اشتباه ناخواسته بشه

در آخر جای شما باشم به جای خرید این مدلهای نه چندان خوب سعی می کنم از مدلهای مطرح و با احتمال %100 اصلی بازار خودمون خرید کنم مثل (به ترتیب کیفیت):

0. HD650 (به این خاطر صفر چون خیلی قیمت بالایی داره ولی با کیفیت تر از بقیه برای کسایی که چاره ای ندارند و مدل عالی و حرفه ای می خان)
    1. DT880
    2. M50
    3. DT990
    4. M30
    5. DT770
    6. K99
    7. . . .

شما هم موفق باشید.

4. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.

یه هدفون تویه رنج 70 تا 100 به من پیشنهاد بدید.

بیشترین استفاده ام تویه بازیه.پس گیمینگ باشه.

موزیک هم راک گوش میدم.گاهی هم پاپ.کیفیتش برای این دو خوب باشه.

مدلش ترجیحا behind the neck باشه.بلوتوث به هیچ وجه نباشه!

خودم این مدل رو دیدم. بد نبود از نظر من، البته در مورد کیفیتش زیاد چیزی نمیدونم.
    Logitech G330 Headphone

پیشاپیش ممنون.

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فقط اگه یه توضیح مختصر هم میدادید که دقیقتر متوجه موضوع بشیم بهتر بود
    به هر حال اگه موجودیشون این چند مدل هست که هیچکدام را نداشتم و کلآ ریسک خرید بالاست ترجیحآ حضوری و به شرط تست خرید کنید واینکه هر وقت قیمت برابر با دلاری دیده شد نمی شه گفت که یک فرصت طلایی داره می گذره چه بسا همین فرصت باعث یک اشتباه ناخواسته بشه

در آخر جای شما باشم به جای خرید این مدلهای نه چندان خوب سعی می کنم از مدلهای مطرح و با احتمال %100 اصلی بازار خودمون خرید کنم مثل (به ترتیب کیفیت):

0. HD650 (به این خاطر صفر چون خیلی قیمت بالایی داره ولی با کیفیت تر از بقیه برای کسایی که چاره ای ندارند و مدل عالی و حرفه ای می خان)
    1. DT880
    2. M50
    3. DT990
    4. M30
    5. DT770
    6. K99
    7. . . .

شما هم موفق باشید.
    مرسی آقا رضا
    والا اون پستی که لینک دادم نوشته بود نمایشگاه کامکس تو مجتمع ایران (میدون ولیعصر) طبقه سوم. که گویا اینا هم تو نمایشگاه هستن! گفتم اگر کسی خواست اطلاع داشته باشه بره ببینه

بعد راستش من خودم بدجور دنبال یک ایرفون هستم ولی خب چون مورد استفاده ام outdoor هست نمیتونم این مدلا که فرمودید رو بگیرم. با لطفی که شما و بقیه دوستان فرمودید به Shure se215 رسیدم که خب تو بازار نداریم و فروشگاهی هم پیدا نکردم به ایران بفرسته...

مرسی از راهنماییتون بهرحال

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یکی دوستام nokia bh 503 رو 55 تومن گرفته بود .
    به نظرتون اصله؟
    یه سوال دیگه هم داشتم .
    این هدفون های beats یعنی هرچی ازش تو بازار هست تقلبی یعنی اصل نداره اصلا.
    چون خیلی با کیفیت به نظر میرسه محصولاتش من تو سایتش دیدم.خیلی هم معروفه؟
    طراحی زیبایی داره.
    نظرتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی آقا رضا
    والا اون پستی که لینک دادم نوشته بود نمایشگاه کامکس تو مجتمع ایران (میدون ولیعصر) طبقه سوم. که گویا اینا هم تو نمایشگاه هستن! گفتم اگر کسی خواست اطلاع داشته باشه بره ببینه

بعد راستش من خودم بدجور دنبال یک ایرفون هستم ولی خب چون مورد استفاده ام outdoor هست نمیتونم این مدلا که فرمودید رو بگیرم. با لطفی که شما و بقیه دوستان فرمودید به Shure se215 رسیدم که خب تو بازار نداریم و فروشگاهی هم پیدا نکردم به ایران بفرسته...

مرسی از راهنماییتون بهرحال
    خواهش می کنم

مرسی از اینکه اطلاع دادید معمولآ توی نمایشگاه کسانی شرکت میکنند که به خاطر تبلیغ هم که شده تخفیف کذایی هم میدن و خالی از لطف نیست کسانی که فرصت یا وقت آزاد دارند دیدن کنند.

تا جایی که می دونم Shure یک وارد کننده عمده توی ایران داره ولی بیشتر میکروفون وارد می کنه نه هدفون اما ضرر نداره یک سری به اونها بزنید شاید داشتند چون معمولآ خریدار عمده از طرف فروشنده همیشه یک سری هدیه دریافت می کنه که معمولآ یک سری از بهترین محصولات یا جدیدترین اونهاست البته مجانی که برای اونها جداگانه فرستاده میشه نه با سفارش اونها از شانس شما ممکنه Shure سخاوتمندانه چندتایی 215 هم فرستاده و فروشنده ایرانی هم قصد داشت نقدشون کنه!

ولی آخرین اطلاعی که دارم اینه که بار آخرشون یک ماهی هست از گمرک ترخیص نشده احتمالآ توی همین ماه ترخیص میشه

شما هم موفق باشید.

9. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    یکی دوستام nokia bh 503 رو 55 تومن گرفته بود .
    به نظرتون اصله؟
    یه سوال دیگه هم داشتم .
    این هدفون های beats یعنی هرچی ازش تو بازار هست تقلبی یعنی اصل نداره اصلا.
    چون خیلی با کیفیت به نظر میرسه محصولاتش من تو سایتش دیدم.خیلی هم معروفه؟
    طراحی زیبایی داره.
    نظرتون چیه؟
    سلام به شما

100% تقلبی هست چون آیا ممکنه یک کالایی که قیمت دلاری اون در پایین ترین قیمت 70 دلار به احتساب دلاری 1240 تومن که میشه حدود 87 تومن اینجا قیمت زده باشند 55 تومن که 5 الی 10 تومن اون فقط سود فروشنده به تنهایی هست و اگه خدا خیرشون بده سود وارد کننده و هزینه پست و سود فروشنده اصلی توی چین را هم صلواتی حساب کنیم شما نصف قیمت خرید کردید! حالا به نظر شما باز هم این هدست ممکنه اصل باشه؟

دوست عزیز Beats کی ازش تعریف میکنم تعریفات درباره محسنات اصلی هست نه تقلبی اون یا به طور ساده تر این همه توی این تاپیک پست دادم که بیتس صداش چنین و چنان هست در واقع منظورم با نوع اصلیش بوده تقلبی که هیچ هم حساب نمی شه حالا نهایتش هم اصلیش باشه اگه شما از همون صدای تقلبیش خوشتون اومد که عالی و اگر خشتون نیومد می تونید اصلش رو هم گیر بیارید و جالبه که به نظرم تقلبیش (High Copy) از اصلی کیفیت صداش بهتره
    اما اگر دوست دارید حرفه ای گوش کنید هدفونهای بسیار خوب در رده بهترین های دنیا و اصل توی فروشگاه های داخلی موجود هست و حیفه که برای این برند فشن هزینه کنید مگر اینه بخواهید قیافه بگیرید که ما هم . . .

در آخر بیتس تنها برند هدفون سازی هست که به ظاهر محصولاتش حسابی بهاء داده و این شما هستید که این هزینه انجام شده رو پرداخت میکنید نه مدیر شرکت بیتس تا شما خوشتیپ تر به نظر برسید و اینکه جزء زیبایی ظاهری زمانی که روی گوش شما قرار میگیره که هیچی ازش دیده نمیشه ، صدای خیلی زشت به معنای واقعی کلمه داره صدای بیس قوی و مید بسیار خفه و های افتزاح (این دقیقآ توصیفی از صدای مدل اصلی هست) اونجا دیگه نمی تونید به خاطر زیباییش خودتون رو گول بزنید که عجب خوشگلی این هدفونه

ذر آخر آخر از هر هدفونی که خوشتون میاد استفاده کنید اما خیلی حیفه که اگه دوست دارید گوش کردن به شکل حرفه ای رو یاد بگیرید بیتس رو فراموش کنید حتی اصلی
    هر چند اگه شما نخری یکی دیگه می خره و این داستان همچنان ادامه داره . . . . . . . . . . . . . . . . . .

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.

یه هدفون تویه رنج 70 تا 100 به من پیشنهاد بدید.

بیشترین استفاده ام تویه بازیه.پس گیمینگ باشه.

موزیک هم راک گوش میدم.گاهی هم پاپ.کیفیتش برای این دو خوب باشه.

مدلش ترجیحا behind the neck باشه.بلوتوث به هیچ وجه نباشه!

خودم این مدل رو دیدم. بد نبود از نظر من، البته در مورد کیفیتش زیاد چیزی نمیدونم.
    Logitech G330 Headphone

پیشاپیش ممنون.
    سلام به شما

متاسفانه مدلی مناسب کاربرد شما سراغ ندارم چون برندهای مطرح هدفون ساز هیچ تمایلی به ساخت این استایل هدفون ندارند و مدل انتخابی شما رو به شخصه تست نکردم ولی تا جایی که سراغ دارم تقریبآ اغلب کسایی که از این هدست استفاده کردند به نظر خیلی راضی بودند و اینکه لاجیتک برندی با لوازم مناسب هست نه حرفه ای نه خیلی آماتور تقریبآ همیشه میانه تولید میکنه طوری که نه میشه گفت فلان محصولش خیلی عالی و حرفه ای هست نه خیلی بد و آماتوری

اما چند قیمت دادند؟
    با توجه به قیمت $30 باید اینجا اگه اصل باشه حدود 45 تومن باشه که کمی به صرفه نیست

شما هم موفق باشید.

13. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سلام به شما

متاسفانه مدلی مناسب کاربرد شما سراغ ندارم چون برندهای مطرح هدفون ساز هیچ تمایلی به ساخت این استایل هدفون ندارند و مدل انتخابی شما رو به شخصه تست نکردم ولی تا جایی که سراغ دارم تقریبآ اغلب کسایی که از این هدست استفاده کردند به نظر خیلی راضی بودند و اینکه لاجیتک برندی با لوازم مناسب هست نه حرفه ای نه خیلی آماتور تقریبآ همیشه میانه تولید میکنه طوری که نه میشه گفت فلان محصولش خیلی عالی و حرفه ای هست نه خیلی بد و آماتوری

اما چند قیمت دادند؟
    با توجه به قیمت $30 باید اینجا اگه اصل باشه حدود 45 تومن باشه که کمی به صرفه نیست

شما هم موفق باشید.
    قیمت هایی که من دیدم بالای 60 تومن بود! تا 75 هم دیدم.:-j

پس نمیصرفه! بیخیال این استایل شدم.

فقط کیفیت صدا خوب باشه.مدل تقلبیش زیاد نباشه که دردسر نداشته باشه پیدا کردنش! و ترجیحا close باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم نظرتون رو راجع به این هدفون از سونی بدونم
    MDR-NC22

تنها هدفونی که داشتم ep630 کریتیو بودش!! بقیه همه ازین چینی های معمولی بود
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •