تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 419 از 754 اولاول ... 319369409415416417418419420421422423429469519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,181 به 4,190 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این صفحه رو بخونید ولی چند تاشو بگم کابل تلفنتون از کنار کنتور برق یا کابلای برق عبور نکنه
    بعضی از بچه ها هم گفتند گاهی پریر تلفن هم ممکنه نویز بندازه یعنی اگر خراب باشه اون هم نویز میندازه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدی ؟؟؟ خوب ما پریز تلفونمون بعضی وقتا قاطی میکنه حتی باعث قطعی تلفن میشه اینترنت سالمه ولی تلفن قطع میشه پریزو دستکاری میکنیم درست میشه
    بعد سیم آنتن مرکزی برا تلویزیون هم پریزش چسبیده به پریز تلفن مسیر برق کشی خرطومی هم کنارشونه دیگه پس مشکلم ممکنه این باشه
    اینجوریه چجور رفعش کنم ؟؟؟؟ مخابرات یا کسی هست پول بدی بیاد درستش کنه ؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

جدی ؟؟؟ خوب ما پریز تلفونمون بعضی وقتا قاطی میکنه حتی باعث قطعی تلفن میشه اینترنت سالمه ولی تلفن قطع میشه پریزو دستکاری میکنیم درست میشه
    بعد سیم آنتن مرکزی برا تلویزیون هم پریزش چسبیده به پریز تلفن مسیر برق کشی خرطومی هم کنارشونه دیگه پس مشکلم ممکنه این باشه
    اینجوریه چجور رفعش کنم ؟؟؟؟ مخابرات یا کسی هست پول بدی بیاد درستش کنه ؟
    من راستش متوجه نشدم چطوریه طرز سیم کشیتون
    شما نمیتونید یه پریز بخرید و کابل تلفنی که از جعبه میادو به اون وصل کنید
    البته اگر یه برقکار بیارید براتون همین کارو انجام میده
    یا یه کار دیگه هم میتونید انجام بدید یه سیم بیارید مستقیم از جعبه و صل کنید به مودم البته اگر سخت نباشه براتون
    یعنی برید جعبه رو باز کنید و ببینید خطتون به کجا وصله از همونجا یه سیم مستقیم بگیرید وصل کنید به مودم و از کنار کابلای برق ردش نکنید

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

خب پس بارون کاری کرده اینطوری بشه
    اگر میتونید جعبه مخابراتی رو خوب ببندید که بارون توش نره چون شهر ما هم بارون اومده ولی snr کم نشده
    به نظرم اون کابل برق تاثیری نداره چون 1 متر هم خوبه
    راستش اگر میخاین مطمئن شید از دم جعبه هست یا نه یک متر سیم بردارید و یه روز دیگه برید سر جعبه مودمو از اونجا تست کنید اگر اونجا هم همین اعداد بود پس مشکل از مخابرات یا شرکت

اگر هم نه پس مشکل از سیم کشی شما از جعبه تا مودمه
    جعبه مخابراتی نداریم...کلا یه سیم سیاهه که از تو کوچه اومده تو خونه...منم سیم مودمو مستقیم وصل کردم به همین سیم...همون که یه سیم سفید داره و یه سیم ابی
    Last edited by farhad200; 31-12-2015 at 01:35.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

جعبه مخابراتی نداریم...کلا یه سیم سیاهه کا از تو کوچه اومده تو خونه...منم سیم مودمو مستقیم وصل کردم به همین سیم...همون که یه سیم سفید داره و یه سیم ابی
    شما تلفنتون خش خش نداره؟
    نمیتونید همون سیم سیاهو به پریز تلفن وصل کنید بعد مودمو وصل کنید به پریز

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

شما تلفنتون خش خش نداره؟
    نمیتونید همون سیم سیاهو به پریز تلفن وصل کنید بعد مودمو وصل کنید به پریز
    کلا تلفن رو اصلا حذفش کردیم فقط مودم روی خط هست تلفن رو جمعش کردیم

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

کلا تلفن رو اصلا حذفش کردیم فقط مودم روی خط هست تلفن رو جمعش کردیم
    نگاه کنید همون کابل سیاه از جعبه تویه کوچه میاد که اصطلاحا به همون جعبه پست مخابراتی هم میگن اون اگر درش روش نباشه بارون میره توش و نویزو زیاد میکنه
    بعدش پریزتون مشکل نداره
    اگر همون سیم سیاه رو به یه پریز سوکت دار وصل کنید و بعد مودمو به اون بزنید بهتره چون شما میگید به سیم سیاهه سیم مودمو وصل کردم پس با این حساب همین وصل کردنه خودش تولید نویز میکنه البته شاید خیلی ناچیز باشه
    و در آخر راه آخرو بهتون گفتم اگر براتون مقدور باشه برید پیش همون جعبه ای که تو کوچس مودمو اونجا وصل کیند و ببیند این اعداد تغییر میکنن یا نه
    اگر تغییر کردن پس مشکل از داخل خونست سیم کشی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

نگاه کنید همون کابل سیاه از جعبه تویه کوچه میاد که اصطلاحا به همون جعبه پست مخابراتی هم میگن اون اگر درش روش نباشه بارون میره توش و نویزو زیاد میکنه
    بعدش پریزتون مشکل نداره
    اگر همون سیم سیاه رو به یه پریز سوکت دار وصل کنید و بعد مودمو به اون بزنید بهتره چون شما میگید به سیم سیاهه سیم مودمو وصل کردم پس با این حساب همین وصل کردنه خودش تولید نویز میکنه البته شاید خیلی ناچیز باشه
    و در آخر راه آخرو بهتون گفتم اگر براتون مقدور باشه برید پیش همون جعبه ای که تو کوچس مودمو اونجا وصل کیند و ببیند این اعداد تغییر میکنن یا نه
    اگر تغییر کردن پس مشکل از داخل خونست سیم کشی
    ممنون دوست عزیز بابت تمام راهنماییهاتون...صبر میکنم تا فردا ببینم چی میشه شاید نویز رفت اگه نرفت دیگه چاره ای ندارم میرم اینترت وایر لس میگیرم چون من تمام این کارا رو جز اینکه مودمو ببرم تو کوچه کردم ولی نتیجه نگرفتم

8. این کاربر از farhad200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

ممنون دوست عزیز بابت تمام راهنماییهاتون...صبر میکنم تا فردا ببینم چی میشه شاید نویز رفت اگه نرفت دیگه چاره ای ندارم میرم اینترت وایر لس میگیرم چون من تمام این کارا رو جز اینکه مودمو ببرم تو کوچه کردم ولی نتیجه نگرفتم
    به نظرم نیازی نیست وایرلس بگیرید شما میرایی یا attenution خوب بود یعنی تا 18 مگ هم میکشه خطتون
    ولی مشکل نویز دارید که این هم با کابل کشی نو رفع میشه به هر حال هر چی خودتون صلاح میدونید

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

سلام دوستان
    من از آسیاتک سرویس 10 مگ دارم و در اصل سرعت دانلودم باید حدودا 1100 تا 1200 باشه ولی به خاطر نویز خط بیشتر از 550 تا 600 نمیتونم استفاده کنم!!!
    مودمو از جعبه تقسیم جلو در ورودی خونه مستقیم وصل کردم ولی بازم همون snr و همون سرعت 550 میده
    میخواستم بدونم کاری میشه کرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

به نظرم نیازی نیست وایرلس بگیرید شما میرایی یا attenution خوب بود یعنی تا 18 مگ هم میکشه خطتون
    ولی مشکل نویز دارید که این هم با کابل کشی نو رفع میشه به هر حال هر چی خودتون صلاح میدونید
    اگه منظورت کابلیه که وارد خونه میشه و میخوره به مودم که من یه هفته پیش کابل نو خریدم وعوض کردم ...شبیه همون کابلی که ماله مخابراته
    بذار کامل توضیح بدم.
    30 متر کابل شبیه همون کابل مشکی مخابرات خریدم یه سرشو لخت کردم و وصل کردم به سیم مخابرات اون سرشو هم وصل کردم به جعبه سوکت دار که مستطیل شکل هست و سیم مودم رو وصل کردم بهش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •