نه . من همیشه از یه کابل usb دیگه استفاده میکردم ، هیچ مشکلی نداشت . پریروز هرچی گشتم کابل رو پیدا نکردم . کابل خودم رو از جعبه درآوردم وصل کردم اینجوری شد . کابل نو بود ولی خراب بود .
نه . من همیشه از یه کابل usb دیگه استفاده میکردم ، هیچ مشکلی نداشت . پریروز هرچی گشتم کابل رو پیدا نکردم . کابل خودم رو از جعبه درآوردم وصل کردم اینجوری شد . کابل نو بود ولی خراب بود .
همينو گفتم كه پورتش كثيف بوده رفتي با يه كابل خراب هم امتحان كردي به هم نخورده جرقه داده اينجوري شده
موفق باشيد!![]()
فون لاک کد رو گم کردم چیکار کنم ؟
اگه ممکنه آدرس منوی فلش رو بگید
شاید من آدرسو اشتباهی درست کردم![]()
آقا هادی . من گوشیم اینجوری شده ، ترسیدم . دیگه فکر هک و غیره رو نکنم . نه ؟
جواد جان اين مسيرش :
tpa\preset\system\desktop\flash
حسيـــن جون اگه ميدوني دوباره اينجوري ميشه انجام نده ولي اگه خودت ميدوني يه جاي كار اشتباه رفتي اينجوري شده تحصيش كن بعد هك كردن رو شروع كن
موفق باشيد!![]()
به سرم زده اینو بفروشم . به نظر شما چند میتونم بفروشم ؟ یه رم 2 گیگ هم روش هست .
با اس ای تول (به قول بروبچ سیتول) میتونی این کارو بکنه کافیه گوشیو بهش بشناسونی(تاپیکش هست)فون لاک کد رو گم کردم چیکار کنم ؟
بعد گزینه Rcover یا Phone details یا phone lock رو بزنی (آخه تو ورژنای مختلفش متفاوته)
سه سوت برات پیداش میکنه
البته یه کدی هم براش هست که اونو کسی که بهم یاد داد گفت به هیشکی نگو وگرنه ما که بخیل نیستیم به همتون میگفتم تا برین حال کنین
داشمونو این سوال رو خودم فکر کنم 30-40 بار جواب دادماقا من ميخوام گوشيرو فلش كنم ؟ خطر داره ؟
خیر احتمال خطر اون اوایل 50% بود بعد شد 10%
اما الآن با اطمینان بهت میگم زیر 5% هست
خیلیا میترسیدن فلش کنن
اما اون موقع ها که تازه یه همچین بحثی شده بود خودم جز اولین نفرا بودمو تا اومدیم یاد بگیریم من که 4 بار مجبور شدم بدم با باکس فلشش کنن (آخه هنوز این چیزا اختراع نشده بود ننه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)