آقا بیاین آی دی رو تون رو بدید یه بازی دوستانه بزنیم:d
آقا بیاین آی دی رو تون رو بدید یه بازی دوستانه بزنیم:d
origin :masoud908
بیا![]()
24 ساعت که نه ولی از صبح ساعت 11 تا 10 شب هستیمالبته از پس فردا امتحانای ترم شروع میشه کمتر میام ولی نه اونقدر که به فیفام لطمه ای بخوره
![]()
Last edited by Greedy; 09-06-2014 at 16:38.
کسی دیگه نیست آیدی اورجینش رو بده برای بازی دوستانه![]()
تریلر رسمی fifa15
720p
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایر ویژگی ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Your teammates and opponents now recognize what’s happening in the match and will adjust their tactics just like real players. Park the Bus, In The Mixer, and Time Wasting are some of the Team Tactics you’ll come up against in FIFA 15.
نوشته اتوبوس پارک کردن دم دروازه هم از تاکتیک های اضافه شده در فیفا15 هستاتفاقا هفته پیش با خودم میگفتم چرا این دفاع ها رو نمیشه همه رو چپوند دم دروازه یک هیچ جلویی میخوای هی دفاعات نیان جلو گل بخوری اخرم همشون میان جلو گل میخوری کاش میشد سبک دفاع اتوبوسی هم داشت فیفا14 که خدا رو شکر تو فیفا15 اضافه کردن
البته من از سبک دفاع اتوبوسی متنفرم ولی تو بازی فرق میکنه لازم میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Greedy; 10-06-2014 at 01:30.
تو نیاز پیدا نمیکنی به دفاهمون طوری که منتظر میمونی تا بازیکن ها بیان رو پات کافیه - توپ رو هم بگیرن - بقیه بازی کنات هستن
![]()
میگم تو الان چند روزه در به در این هستی که دسته جدید بخری و هی ازم میپرسی چه دسته ای بخرم الان یه سرچی کردم یه چند تا دسته خوب که متناسب با سبک بازیت هست پیدا کردم عکساشو میذارم یکیشو انتخاب کن :
این دسته ها کاملا منطبق با سبک بازیت هست ... از اونجایی که تو از هر جای زمین چه دم دروازه خودت چه دم دروازه حریف سانتر میکنی و به اصطلاح میزنی زیرش دسته نوع اول فقط دکمه سانتر تعبیه شده براش تا کارت راحت تر شه
دسته دوم هم همون مدل دسته اول هست ولی رنگ بندی جذاب تری داره و واسه کودکان که به رنگ علاقه دارند توصیه میشه
حالا خود دانی دیگه ببین کدوم میپسندی که البته فکر کنم مدل دوم مناسب تر باشه واست ، به هر حال تصمیم نهایی با توست ای دوست گرام![]()
سلام
هیچ راهی نداره که پچ جام جهانی مودینگ وی رو نصب کنیم ولی گیم پلی عوض نشه؟
ممنون
دوستان ایا تیم ملی ایران در فیفا 2014 وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و چطوری میتونم اخرین تغییرات بازیکن ها در باشگاه ها رو اپدیت کنم در فیفا 2013؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)